Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 3 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Včerejší quest v Isharském přístavu
RT beru jako konecnou autoritu, jste tvurci hry vy mate nastavovat pravidla, ale kdyz reknete, ci udelate soutez o zpracovani urciteho temata, tak si myslim ze by se naslo par lidi co by neco vyplodilo a vy by jste to upravily.... protoze ja neco vyplodim a jedno GM to respektuje a jine na to sere a jede si dal podle svyho.... pokud to udela RT tak to GM musi respektovat! Kdyz to vypusti RT tak se nemuze stat ze o necem jako pan sveta nevish, napr smrt kralovny, rada Isharionu atd.
A pokud mi questar! rekne ze nevi co se deje na foru a co je na webu, je nekde neco spatne!

Pokud nevish na co se nadava, je to problem, Lithar udelal dalsi vypeceny quest a doslo ke konfliktu, ktery se dal ocekavat (vetsina lidi online byla v jeho dusledku na blacklistu strazi). A pak se zepta na nas nazor.... proto nadavame, jelikoz vyjadrujeme svuj nazor.

Precti si to poradne! Psal jsem o questech a eventech pro ktere tu neni pripravena puda! Lithar nejni jediny kdo tu dela questy a eventy, ale jak pozoruju tak ma "(ne)stastnou" ruku na vytvareni kontroverznich questu a eventu! Huz to chapesh? Nebo to nechcesh pochopit?
Marina je v pohode, furzass to obcas prezene, ale taky v poho.... ale co vim byl jsem ucasten trech pokracovani jednoho questu od Lithara a zatinaj se mi pesti pokazdy, kdyz si na to vzpomenu!
Ale jak vidim nejvetsi problem tu je v komunikaci RT mezi sebou a rt/hraci a nejspish i mezi hraci!

Příspěvky k tématu
RE: Včerejší quest v Isharském přístavu - od Glumik - 21.02.2009 v 13:20

Skok na fórum: