Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 3 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Včerejší quest v Isharském přístavu
No tak pokusim se schrnout co se stalo:
1) realny den trva 4herni, proto lithar dela chybu kdyz pise ze vykupovat bude zitra.....
celej quest trval asi tri hodiny... takze to bylo peklo...

ve ctvrtek mne terence upozornil na to ze Kopitanovi lodi pobyt u cerneho rytire neprospiva (rikal neco o ranach apod.)a ze ho pravidelne berou na lod, v dobe kdy terence vykupuje drevo..... takze jsem se misto sekani dreva na opravu lodi, pripravoval na leceni kapitana mozna i neco horsiho

u jizni brany jsem potkal dva cerne oddene strazne jak vlecou kapitana lodi smerem k molu (ta hlaska objevujici se v blizkosti lode, kdykoli promlivite mne huz taky vytaci), strazci se k vezni chvali priserne, kapitan mnel spostu ran, byl v hodne spatnym stavu, nesl znamky muceni.
Dokopali ho na lod, kde se kapitan dal do nejakeho premerovani pomoci provazku ci co, by dal straznymi napominan, sel jsem na molo odkud mne vykazali (jaka troufalost! jako radni isharionu mi zakazuji vstup na verejne prostrabstvi???grrr), vida chovani strazi jsem se jal je napominat aby se k vezni chovali slusne, strazni mi zacali vyhrozovat a urazet a ze si mam hledet sveho, kapitana zmlatily do bezvedomu (musel jsem na chvili pric do AFK), pak jsem videl jednoho kadeta na molu jak se snazi zamezit dalsimu tryzneni zajatce, doslo k dalsi slovni potycce, kapitak naslal krev a nebyl daleko od smrti..... chapejte ze moje postava nemohla neco takoveho dopustit! tak ceny zdroj informaci je pred mima ocima pomalu vrazden!!! a takove chovani k zivemu tvoru za pritomnosti velekneze bohyne Jondaly!!!! zuril jsem.... chtel jsem si vykouzlit stit viry a prehmatl jsem na kletbu... tu jsem stornovat, ale kadet, kenz moradinuv v tu chvili vyslal svou kletbu proti strazci, strazce zautocil na mne a ja se poroucel k noham Terenceho, ten bastard nehl brvou!!!! Slovni prestrelka pokracovala, kapitana vyvlekly pred tu velkou budovu(cislo 72), strazny se vratil na lod a pozadal kralovskeho strazneho (vedle stolku terence) aby kapitana pohlidal (grr jak osobni strazce nejakyho pochybnyho slechtice muze rozkazovat kralovsky strazi!, jo pod kym jsou straze ve meste pod kralem nebo radou??)
ale mohli jme kapitana osetrit, udela jsem ritual plamene zivota a zahojil vsecky rany na tele i modriny vybledly...... (je mi zahadou proc stale chchlal krev)
pomahal mi i stopar z armady, lidi se pomalu zacali shlukovat a ptali se co se deje... stopar se dal do hovotu s kapitanem, snazil jsem delat zed aby mneli klid... potrebovali pero a inkoust, podal jsem muje (chyba ze se nada podavat pomoci obchodniho okna, pretazenim na postavu!!! delfinku vsimni si toho) nakreslil nejakou mapu a predal informace o rozestaveni strazi ve vila cerneho rytire, takze asi bude uskutecnena vyprava.....
Horus(ten kadet, knez co prvni proklel straz) stal celou dobu pred cernym strazcem...
dalsi slovni potycka, snazili jsme se jakymkoliv zpusobem zamezir cernym strazim aby odvlekly kapitana pric... okolo stojici tvorove se chystali ke stretu.... snazil jsem se aby zavolaly cerneho rtytire a my to vyresily hned na miste, straz nejdrive ze ne , pak ze by ho asi mnelui zavolat.... no nevim kazdopadne Lord se nedostavil a pri pokusu cernych strazi o odvleceni kapitana lodi pric doslo k dalsimu utoku na moji postavu, protoze jsem kapitana zastitoval vlastnim telem.... (no oboustrane jsme se vyprovokovaly,ale ja mnel jen stit viry zadnou zbran, war mod jsem za celej quest nepouzil) a zacalka mela.... utoky na straze straze sekali hlava nehlava ... masakr a hraci se dostali na black list strazi.....
takze vysledkem to bylo desny... ale ukazalo se ze by bez pomoci strazi mesta, ty cerny strazce driv nebo pozdeji sundali, mame informace pro vysvobozeni kapitana a ukazalo se ze ti cerni se odvolavaly na zakoni, proto pozaduji ten zakonnik fix kurna..... jsem dbali zakonu ale jak je mohu dodrzovat kdyz nemam senci je prostudovat!
nazaver rikam bylo to vyprovokovany, ma chyba je ze jsem to vic neorganizoval a ze jsem se nechal vyprovokovat!
Po rade na hrade, jsem asi pulhodiny o tom co se talo rokoval s michaelem, s mirem a votarym jsem o tom mluvil pres ICQ protoze se IG moc nepotkame....
pri dozvucich toho bezneni jsme asi tri postavy schrnuli v jiznim pristavu vysledky..... to ukazuje ze nemuzesh vedet o vsem co se delo na serveru....
kdyby prisel ten tvuj cernej lord byla sance to snim vyridit, byly by tu stiznosti, pochop zatim zname jen cestu bojem..... chybel naznak jinyho reseni.... (jinak s kapitanem jak sam vish komunikoval ńash stopar)

proto rikam ze pro tve questy nejni pripraveno prostredi ani hraci!!!! ctete poradne co pisu!
a prvni kdo se tu zacal ohanet pravomocemi byl ten tvuj terence a strazni ktery jsi ovladal....(podle mne je ten terence uplatnej jak svina)
a na pouziti zbrane zatim hraci znaji jediny recept, pouzit taky zbran! vem to na vedomi

Příspěvky k tématu
RE: Včerejší quest v Isharském přístavu - od Glumik - 21.02.2009 v 14:22

Skok na fórum: