26.06.2016 v 19:55
Citace:Dejte do popisu kdo věc vyrobil a je klid.-pokial viem popis vidim len ked mam predmet v batohu
-aj ked popis otvorim a je tam vyrobca ,pokial ho nepoznam je tam len muz,zena,ork,orcica atd.... (spoju postavu co mam na ucte poznat nepozem takze nikdy nebudem vediet ktoto vyrobil ked som to vyrobil ja zo svojou druhou postavou... )
Citace:Hráč který si sám vše vyrobí a jen si to dá na svojí hlavní postavu nijak nepodpoří ani ekonomiku, ani vztahy mezi hráči.
Ako poucka sa to pekne cita ale pravda je bohuzial uplne niekde inde ...
- aku ekonomiku ? ziadna tu nieje .... uz aj ked to predam sam sebe tak sa tie peniaze nestratia , vzdy sa niekde pouziju u niekoho ineho...
- nepodpori to vstahy medzi hracmi ? ja myslim ze podpori ... postava co nema vybavenie nemoze hrat (ziadne vstahy) ,postava ktora si preda vybavenie moze chodit s ostatnymi (lepsie vstahy)
Citace:Hráčům kteří chtějí hrát jen řemeslníka škodí o to víc, protože ti pak nemají žádný odbyt.
ehm dalsi argument mimo reality... ukaz mi jedneho

- je pekne ze by chcel hrat niekdo cisto remeselnika ale pri momentalnej aktivite je to nerealne ...
Citace:Těžko můžeme odhalit a postihnout když dá někdo někomu medvěda nebo zbraň zadarmo, a ani nechceme - už tam figurují dva hráči, kteří nějakým způsobem spolupracují.-podla mna ked to pekne RP obkeca nech si to aj zadarmo ... vzdy si bude musiet nieco kupit a ked bude mat na ucte 6max postav s toho 5 remeselnikou co mu vyrobia vsetko tak myslim ze uz len za ten cas s namahu co do toho vlozil aby tie postavy ziskal by urcite nemal byt postihovany ze si nieco medzi nimi preda .... nech si to kludne robi kazdy (uz vidim ja ma kazdy postavu na vsetko )
-ked povolite predavanie aspon cez vendora nemyslim ze by bol problem skontrolovat za kolko si to predal ....
Citace:Popsaná situace není problém, protože support je odhalen "kontrolou výrobce" - GM dostane hlášení o tom kdo to vyrobil, kdo to dostal, a kdo mu to dal. Pokud jsou GM i hráč rozumní situace se za přispění "hráče3" (který musí stát opodál, když to zrovna daroval) vysvětlí a nic se neděje, nebo se zbroj vrátí "hráči3" s vysvětlením proč ji "hráči1" předat nemůže.
ako mu to ma hrac 1 vysvetlit ? OOC ? takze my mame vase pravidla dodrziavat pomocou OOC na RP servery ?

Co to znamena pokud sou GM i hrac rozumni ? tomu nerozumiem (trestanie podla nalady ?)
Citace:Prastarý systém gildovních skladníků (NPC podporující nooby) měl umožnit vyrýt si na věc osobní značku.-pokial nepoznam postavu nemozem poznat ani jej znacku ... pokial budem poznat vsetky znacky nieje to zrovna RP
Nevím jestli to někdy fungovalo, ale uděláme to trochu jinak - předmět bude u vlastností psát "značku" výrobce, text který zadá ve výrobním gumpu.
Nejak zacinam mat pochybnosti o fukcnosti RP pravidiel a systemovich pravidiel dost sa vam to bije .....
-z jednej strany chcete mat super krasny RP kde vsetci posluchaju a robia vsetko podla vasich predstav
-z druhej strany tu mame pravidla ktore zabespecuju to aby bolo vsetko podla vasich predstav ale nicia jak RP tak hratelnost...
- navrhujem povolit predaj cez vendora medzi postavami na ucte ,samozrejme za nalezitu cenu ( malo by sa to velice jendoducho kontrolovat )
-zlepsi to aktivitu hracov
-zlepsi to hratelnost
-hraci budu motivovanejsi (budu mat dovod hrania aj ked nikdo nehra)
-zlepsi to ekonomiku (kedze ziadna nieje zlepsi ju vsetko ... aj ked si nejake veci preda tak urcite nie vsetky, vacsia aktiviva, viacej remeselnikou/bojovnikou, viacej moznosti hry ...)
Ceki Vanas [Válečník]
Sares Nemerax [Čarodej]
Tom Harras [Černá řemesla]
Sares Nemerax [Čarodej]
Tom Harras [Černá řemesla]