Co by vás přitáhlo zpět ke hře?
V návaznosti na dnešní „událost“ kterou jsem zapříčinil, si taky dovolím svůj názor.

Rozumím tomu, proč je prodej věcí mezi postavami jednoho hráče zakázán.  Zpětně ten obchod (byť zprostředkovaně přes třetí postavu) beru jako chybu. Prostor pro support a možnost zneužití tu je opravdu veliký. Zrušit tenhle zákaz, je jako otevřít Pandořinu skříňku.

Chci poděkovat GM za rozumný přístup při řešení prohřešku. Trochu jsem neunesl aktuální situaci a jednal zkratkovitě.  Jen doplním, že to brnění bylo u prodejce za tu cenu delší dobu (řádově měsíců). I proto jsem si říkal, že by to tak velký support být nemusel. Samozřejmě jsem si byl vědom toho, že jednám na hraně pravidel. Prostě v té chvíli jsem zvolil pro mě nejjednodušší cestu…

Nejde v těchto případech rozlišovat mezi velkým a malým supportem. Že něco není ihned jinak k  mání, neomlouvá. Když to vezmu zpětně, i shánění nedostatkového zboží může mít své kouzlo a být nedílnou součástí hry.

To omezení bych rozhodně nerušil. Byť je někdy situace k vzteku, tenhle zákaz má logiku a opodstatnění.
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: Co by vás přitáhlo zpět ke hře? - od Glum007 - 26.06.2016 v 20:36

Skok na fórum: