22.02.2009 v 20:39
Teď něco málo RP z moji strany. Q jsem se nezúčastnil, ale jak Lithar ví, s Ifrinem jsem měl co dočinění. Tak za prvé koukám na borce v černý plátovce se spoustou černě oděnej vostrech hochů, tenhle chlap má prostě RP autoritu.(i když se jedná o fantazijní světo, je to spíš středověk, vláda urozených a mocných) Za druhé, kdybyste chtěli mohli jste se dozvědět o knížeti víc. Koukám , že dorazili k městu noví hoší a zabydleli jednu z nejlepších nemovitostí...tak se sakra zajímám.Kozlík se zajímal(moje postava) a dozvěděl se a podle toho se zařídil. Chcete zákony a znalosti o hradě, rodokmeny, nejsem zrovna matador na MW, ale domníval jsem se, že když přišla Pohroma, tak má spousta lidí problémy s pamětí a pořádek v okolí města taky moc není. Jediné co můžu Litharovi za sebe vytknout je skutečnost, že si na tak složitý Q nedohodl spolupráci s dalšim QGM. Jinak ho za prvek chválím, příde mi super a rada by si měla umět poradi s tim když jim někdo začne říkat, že jim teď bude vládnout, to se prostě občas stává.
PS: Pro lidi co tu hlásí, že by se místo eventů mělo spíš testovat je odpovědí tenhle topic, který by se dal brát jako výsledek(vyčerpávající) jednoho testu.
PS2: Glumiku jestli si pamatuju, byl jsi to ty kdo na chatu hlásal, že Horian měl bez řečí právo sejmout Colwyna, když měl dřevorubeckou sekeru v ruce, a že se Colwyn neměl se co hádal. A teď si se dostal do konfliku se stráží dostal jsi do držky a hádáš se.
PS: Pro lidi co tu hlásí, že by se místo eventů mělo spíš testovat je odpovědí tenhle topic, který by se dal brát jako výsledek(vyčerpávající) jednoho testu.
PS2: Glumiku jestli si pamatuju, byl jsi to ty kdo na chatu hlásal, že Horian měl bez řečí právo sejmout Colwyna, když měl dřevorubeckou sekeru v ruce, a že se Colwyn neměl se co hádal. A teď si se dostal do konfliku se stráží dostal jsi do držky a hádáš se.
Kozlík - dobrodruh
Aristoteles řekl: Přítel všech - přítel nikoho.
Aristoteles řekl: Přítel všech - přítel nikoho.