(22.07.2016 v 16:05)Stig napsal(a):(22.07.2016 v 16:02)Phcko napsal(a): - Hvorim svoje realne a hmatatelne vysledky
Tohle by mě na tom zajímalo - co přesně se reálně stalo?
No vseci pozname Gheedove RP nie ? musim k tomu hovorit viac ?

Gheede pouzijem tak ako priklad

Mam skuseosti aj svoje aj od kamosov ...
Ork dojde povie asi kdekolvek na mape ze je to jeho uzemie a chce zlataky (kulataky) clovek (alebo akakolvek ina rasa) je na love (licencie ) skuma okolie , alebo skusa skilly (stopuje atd..)
hra si svoju hru (nema pvp flag nema zaujem o pvp)
-Chcem pvp aj ked nemam flag ?
a) zacnem ho urazat (suhlasim s pvp)
b) snazim sa to obkecat a ist prec ,popripade sa len kusok presunut ked potrebujem nieco plnit ( nesuhlasim s pvp )
A) chapem ze ma moze napadnut aj ked nemam PvP flag... (kludne by som povolil aj zabitie a loot)
B) nechapem preco by ma mohol nahanat a omracit ... popripade cakat kym sa preberiem a znovu chcet prachy alebo ma vyhanat a znovu omracit po neuposluchnuti na neutralnej zone ... napr spominane Zelgyrovo Pole (pre PvP je to super ... pre PvM co myslis ? )
- mam namysli obkecavanie stylu "Orku nech toho ,nedam ti zadny kulataky mame se predse radi ne ?" , "Nechceme problemy ,muzes nas nechat odejit ?" podobne vety na Gheeda nazabrali .... pre mna ako lvl 25 valecnika co hrabe expy a lvluje (hra PvM) je to zneprijemnenie hry ... keby som bol lvl 35 co uz nepotrbuje expy nudi sa a loguje len kvoli RP tak by som to mohol brat ako sprijemnenie hry...
Ceki Vanas [Válečník]
Sares Nemerax [Čarodej]
Tom Harras [Černá řemesla]
Sares Nemerax [Čarodej]
Tom Harras [Černá řemesla]