gain expu z ruznych aktivit + gain expu pri newbee postavach
Souhlas. Dost se mi ten navrh libi. Implementacne to bude teda maso to ti povim. Biggrin

Sam jsem ted pred par tydny zacal krafta, abych zjistil, jak na tom je. Dle myho nazoru je to zalostny. Dotah jsem to zatim na 16. lvl a 95% mam z online expu. Kdyz jsem zjistil, jak fungujou zakazky, tak mi je smutno. 

Kdyz porovnam licence vs zakazky:
- Licence lze nabirat kazdou pul hodinu a z jednej je priblizne 50-80% expu vuci penezum. Tzn za licenci s 1zl je cca 500-800 expu cca. 
- Zakazky lze nabirat jednou za den, pricemz jednu za den to muze nabrat jeden clovek, jestli se nemylim, takze kdyz hraje vic kraftu, tak maj smulu. 
- A z ohlasu hracu ohledne expu z jedny zakazky je maximum 50% expu vuci penezum? Tady by stalo za to to globalne navysit. (exp odmenu)

Uz delsi dobu premyslim nad tim, jak vyvazit kraft expeni vs pvm expeni a uprimne me moc nenapada.

Kraft vyvoj na jinym shardu:
Pro porovnani si trosku pujcim kraft system z endoru. 
- Tam kraft funguje tak, ze za den si muze vzit "zakazky" max pro 3 skilly (pro prvni 5 zakazek, pro druhej 4, pro treti 3) Tzn 12 zakazek za den. 
- Za kazdou zakazku je % pocet expu. Myslim, ze je tam potreba cca 40-60 zakazek na lvl. 
- A predmety do zakazek se hazej podle vyse skillu k dany zakazce. 
- Rust kraft skillu je tam pak za kazdou zakazku o 0.1%. 
- Dale stoji za zminku, ze tam penezni odmeny za ty jejich zakazky pokryli tak 10% nakladu na vyrobu, takze delat tam krafta bylo fakt financne sileny. (Ja tam mel maxlyho)

Porovnani s nasim kraft vyvojem:
- U nas se ma kraft penezne urcite mnohem lip a to si myslim mame nastavene tak nejak dobre. Tam bych nic nemenil.
- Co se trenovani skillu tyce, tak u nas to je mnohem jednodussi, protoze se netrenuje pres zakazky ale pres skill body na kazdym lvlu.
- Co se zakazek tyce:
1. Bych zakazky od NPC nedaval globalni ale lokalni na krafta. Co tim myslim je, ze me ostatni krafti nebudou omezovat pri nabirani zakazek od NPC. (Pokud to tak teda neni Biggrin)
2. Pro high lvl veci v zakazkach bych dal limit kvality na Vysokou. Jen na predmety do cca skillu 60 bych povolil v zakazkach mistrovskou kvalitu.
3. No a posledni vec a nejdulezitejsi vec. Pocet zakazek/den a expy z nich...
Osobne mam nalezenejch 6 zakazek jenom po isharu/den cca. To je podle me dobrej pocet, protoze vuci Endoru v nich je mnohem vic veci na udelani. Kdyby tedy pro krafta melo byt 5-7 zakazek/den pravidelne, tak to se mi zamlouva.
Co se expu tyce... Tak momentalne mam malo dat, to si nejdriv musim udelat nejaky zakazky. Ale ted to funguje podle me tak, ze s lvlem se zvysuje graduelne pocet zakazek potrebnych na novej lvl. Nevim jestli je tohle dobre, kdyz se zvysuje i slozitost zakazek. 
Jsou vpodstate 2 moznosti. Jak tohle resit, pokud je to problem:
- Bud by se nastavili zakazky s procentualnim mnozstvim expu podle lvlu. Tzn treba 2-4% na level/zakazku. 
- Nebo by se zvysil jen pocet expu z jedny zakazky.
Democritus would say about his atomos proposal "I TOLD YOU SO" like 2400 years ago!
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: gain expu z ruznych aktivit + gain expu pri newbee postavach - od Biosek - 24.07.2016 v 13:50

Skok na fórum: