gain expu z ruznych aktivit + gain expu pri newbee postavach
Zisk z každého výrobku musí být adekvátní a nesmí vést k finanční ztrátě. Nesmí se stát, aby na zakázkách jedno povolání bylo vysoce ziskové a druhé prodělečné. Není možné, aby celý shard dělal jen zakázky na alkohol (kde je zisk řekl bych až příliš vysoký), pár věcí od farmáře a svazek šipek, zatímco zbylých řekněme 95% výrobků v zakázkách bude produkovat nepoužitelné výsledky.
Tohle je základ, na kterém se teprve dá něco stavět. A to říkám i když bych čistě ze zištných důvodů a pro vlastní klid měl vám teď přitakávat, že je vlastně všechno v pohodě, když těch 10 výrobků má v zakázkách cenu adekvátní či dokonce přemrštěnou. Ano - i já dokážu na zakázkách vydělat. Ale když jsem to tu říkal posledně, byl jsem ubezpečen, že jsem asi jediný. Teď už jsme sice asi 3-4, co jsme si náhodou vytipovali ten zlomek výrobků (2 z nás alkohol, Pietro svazek šipek a ty nějaké farmářské věci), kde jsou ceny dostatečně či příliš vysoké, ale furt je nás historicky naprosté minimum.
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: gain expu z ruznych aktivit + gain expu pri newbee postavach - od Stig - 24.07.2016 v 23:17

Skok na fórum: