Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
To netuším jestli to viděl guard. Každopádně bez reakce.
Pak je ještě otázka jestli brání jen občany nebo všechny.
Moje postava není občan města.

Řešit něco takového RP má smysl pokud funguje správa města/politika/regionální vojenská síla(nebo větší počet hráčů například na větší pvp boje "rytíři" proti "orkům se zabíráním území apod). Pokud vím, tak nic z toho tady aktuálně nějak extra nefunguje.
Navíc kdyby jsme šli opravdu do detailů RP, tak beze svědků asi těžko někoho dáte na BL... a když řeknete byl to ork v rudém plášti, tak těch může být taky spousta(pokud nemáte omezený pohled a neberete, že ve světě žijí desítky orků... ale stovky nebo tisíce)... Takže asi tak k RP.

E: Ještě k té ochraně občanů, myslím že je to hodně velká blbost. To jako vidí guard napadení a první si řiká hm hm je to občan nebo to není občan? Není to občan, nic jsem neviděl... Přece si nebudu přidávat práci a riskovat život. Takže reálně NEMÁ JAK odlišit kdo je a kdo není občan v takové situaci. 
Guard přece udržuje nějakou bezpečnost v království a absolutně neřeší nějaké občanství... Přece to není žoldák chránící karavanu kupce, který ho za to platí. A na všechno ostatní kašle.

A free pvp ve městě mi přijde taky divné, i na celkem drsných pvp shardech je právě město(minimálně startovní) prakticky jediné bezpečné místo. Ale kecat vám do toho nebudu. Očividně si tady lidi ujíždějí na dělání si dobře na noobech a někoho pak třeba baví nahánět dva členy armády a řešit neřešitelné. Mimo jiné moje postava neumí číst ani psát, takže té armádě nemám jak napsat vzkaz  Biggrin Ale pro RP minimalisty vám můžu slíbit, že až potkám člena armády, tak mu to velice rád RP popíšu. Kdybych věděl, že to nebylo porušení pravidel, tak to sem psát nebudu. Ale i tak jsem předložil dvě věci k diskuzi - které jsou podle mě, když už tady tomu RP přikládáme váhu, dost podivné.
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od 50634 - 11.09.2009 v 15:02
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od Fujiwara - 05.08.2016 v 16:11

Skok na fórum: