Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
Brak: Ty jsi u toho byl vidím. Napadení bylo jednostranné a bezdůvodné. Nevím proč by mě měl strážný mlátit spolu s ním? A ještě by mi dal pokutu? To jsi mi teda vyrazil dech a ještě mi kážeš čemu se mám věnovat, díky. Kromě toho jsem si nevšiml, že bych tady řval... Naopak mi přijde, že ty jsi nějaký nabroušený. Opravdu profesionální a nezaujaté vyjádření. Takže jsem napsal stížnost z neznalosti pravidel no a co(hlavně mě ani ve snu nenapadlo, že Ishar je free pvp zona, už jsem pár let odehrál na různých shardech a nikdy jsem tohle neviděl + se zdejším systémem guardů je to opravdu kombo)? Snad nedostanu ještě trest... Nebo jo?

Co bych chtěl? Aby guard chránil svěřenou lokaci bez ohledu na občanství, které ani nejde reálně nijak odůvodnit. To je tak těžké si to představit nebo pochopit? K čemu tam takový guard je? 
Když není zaplacený, tak by tam nemusel ani být(například dostat hide). Přeci jednom když už nemá žold, tak tam asi nebude hlídkovat.
Je to úplně normální a má to RP logiku(jak tak ale čtu, tak některé GM si RP bere jako rukojmí jen tam, kde se jim to hodí a tam kde ne z vás udělají blázna co chce real svět = hra), narozdíl od toho co obhajuješ.

Chtěl bych tě vidět až dostaneš někde na ulici pěstí/facku, jestli budeš křičet že tě někdo pohladil... (podle tvé logiky to totiž není napadení - i když u orků kdo ví, třeba je to nějaká součást námluv a chtěl se mnou provést úplně něco jiného než jsem si původně myslel).
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od 50634 - 11.09.2009 v 15:02
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od Fujiwara - 05.08.2016 v 17:39

Skok na fórum: