Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
(05.08.2016 v 17:58)Triad napsal(a): Pokud se vám to nelíbí, běžte s tím za starostou nebo rasovým GM.

S tím rasovým GM bych si rýpl, ale výjimečně to neudělám.. Smile Jisté je jen to, že minimálně podle fóra lidi žádný rasový GM nemají.
K čemu vlastně došlo? Někdo psal, že hráč "dostal facku". Moc si to teda herně nedokážu představit, "dostat facku" pro mě znamená že někdo hodil emote "dal mu facku". Ale to asi nebude tenhle případ, když se to hlásí. Takže omráčení, zabití, nebo jen jedna rána (= facka)?
Všechno záleží na tom, jak si kdo představuje město ve fantasy světě. Můžeme mít představu dark fantasy, kde na vás "stráže" (většinou nic víc než pobudové co ještě před týdnem přepadávali pocestné na křižovatce za městem) hodí bobek a ještě vás oberou, pokud neplatíte výpalné a můžeme mít představu kytičkového fantasy, kde stráže řeší na ulici každou potyčku libovolných dvou zevláků. To co je teď v Isharu je něco mezi a vzniklo to určitým postupným vývojem a mohlo to být kdykoliv změněno libovolným z té řady starostů.

Jen názor běžného questaře. Smile Starosta a nejvyšší člen armády z řad hráčů už podle mého infa logovat nebude a vhodnějších zájemců na jeho pozici je asi tolik jako lidí ve frontě na post rasového GM (nepřekvapuje mě to), takže volby asi ani nemá cenu vyhlašovat, i kdyby se tím někdo chtěl zabývat.

EDIT: Už to čtu tady: http://forum.manawydan.cz/showthread.php...1#pid96751 Ten post jsem předtím nečetl.
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od 50634 - 11.09.2009 v 15:02
RE: Hlášení prohřešků k prošetření - od Stig - 05.08.2016 v 20:23

Skok na fórum: