24.02.2009 v 21:41
Tuhletu debatu sleduju jenom z povzdálí protože upřímně řečeno se mi to nechce číst a u toho Q sem nebyl, ale jestli to chápu, tak de v základu zhruba o to, že ste chtěli někoho (z důvodu že byl zlej) zkoat do kuličky ale zkopáni ste byli vy.... Jenže to se prostě občas stává i v reálným světě i na Manawydanu...
Co se týče konfliktů autorit který se tu mylsím taky řeší...jen podotknu že jestli se dobře pamatuju z bety 1 tak ifrín je nějakej příbuznej krále kterýho ale ani sám král nemá moc rád... tuším že po nás kdysi dokonce král chtěl aby sme ho nějak zpacifikovali (to když sem ještě býval hráč)... Prostě taková zlá postavička kterou nikdo nemá rád... a bohužel pěkně ostrá, na jeho strážích si vylámalo zuby vpodstatě celý obyvatelstvo goren-zaru jednou
Moc ten můj post neřešte, jen pár takovejch postřehů...
Co se týče konfliktů autorit který se tu mylsím taky řeší...jen podotknu že jestli se dobře pamatuju z bety 1 tak ifrín je nějakej příbuznej krále kterýho ale ani sám král nemá moc rád... tuším že po nás kdysi dokonce král chtěl aby sme ho nějak zpacifikovali (to když sem ještě býval hráč)... Prostě taková zlá postavička kterou nikdo nemá rád... a bohužel pěkně ostrá, na jeho strážích si vylámalo zuby vpodstatě celý obyvatelstvo goren-zaru jednou
Moc ten můj post neřešte, jen pár takovejch postřehů...
Cesta do pekel je dlážděná dobrými úmysly.
Žádný plán bitvy nevydrží střet s hráči...
Žádný plán bitvy nevydrží střet s hráči...