15.08.2016 v 15:59
Problém je v tom, že se vyjadřuješ k něčemu, o čem vůbec nic nevíš. Funkce hlavního questaře spočívá v tom, co si za dlouhá léta jako jediný člen RT naprosto odmítl a popřel. Je to funkce interní, která spočívá převážně v podpoře a rozhodování na interním fóru, Discordu, ICQ, v SZ, kdekoliv jinde. Dokud tedy nemáš k něčemu z toho přístup, jenom blbě kritizuješ na základě nulových znalostí reality. O náplni té práce nejen že nic nevíš, ale i kdybys náhodou věděl (a blbého si v minulosti jenom hrál), tak to odmítáš akceptovat. To je ale potom těžký kritiku takového člověka brát nejen vážně, ale nějak na ni jinak reagovat než ve flamewaru.
Pokud si příznivec anarchie, pak samozřejmě chápu ten dětinský vzdor či hranou nechápavost k zavedeným pořádkům, ale myslím, že s takovým člověkem na tohle téma těžko vést nějakou rozumnou diskuzi.
Je to jak vysvětlovat slepému, co je to zelená.
Ono je možná lepší někdy mlčet, než být za každou cenu diletantem a kverulantem. Pak aspoň nepůsobíš směšně, když mentoruješ ostatní a najde se někdo, kdo o to ocenění nebo názor z tvojí strany vůbec bude stát.
Pro tohle tedy já osobně tady nepracuji a na takové uznání nečekám. Kdyby tu byli jen takoví, tak už tu dávno nejsem já.
Kdybych totiž byl závislý třeba zrovna na tvém uznání, ochotě, či pochopení, tak už jsem se dávno šel oběsit do rybníka a předtím ještě pro jistotu snědl hrst prášků.
Samozřejmě, "se vší úctou".
Pokud si příznivec anarchie, pak samozřejmě chápu ten dětinský vzdor či hranou nechápavost k zavedeným pořádkům, ale myslím, že s takovým člověkem na tohle téma těžko vést nějakou rozumnou diskuzi.

Ono je možná lepší někdy mlčet, než být za každou cenu diletantem a kverulantem. Pak aspoň nepůsobíš směšně, když mentoruješ ostatní a najde se někdo, kdo o to ocenění nebo názor z tvojí strany vůbec bude stát.

Kdybych totiž byl závislý třeba zrovna na tvém uznání, ochotě, či pochopení, tak už jsem se dávno šel oběsit do rybníka a předtím ještě pro jistotu snědl hrst prášků.

Samozřejmě, "se vší úctou".