15.08.2016 v 16:01
(15.08.2016 v 14:41)Fujiwara napsal(a): Proč vzít svůj volný čas a dát ho zrovna do MW?
Dlouhou dobu jsem zůstaval klidným a tvoje posty po většinu času přehlížel, nebo se na ně neobtěžoval reagovat. Teď si tedy ale dovolím zareagovat.
A poslední dobu děláš konkrétně co? Když opomeneme fakt, že u tebe se aktivita na Manawydanu neřídí podle odehraného času, ale podle prosezeného času na fóru.
Nevím co máš ty, ale my questaři máme hlavního questaře, kterého jsme si jednohlasně zvolili. To o něčem vypovídá, nemyslíš? Buď jsme všichni v RT naprosto hloupý, nebo je mimo úplně někdo jiný. Se vší úctou, Ty do interního nevidíš, tak laskavě nevynášej svoje ničím nepodložené téze jak Stig nemá na něco čas. Ano, drowové se připravují a pointa? Momentálně na drowech pracuje většina questařů a táhneme za jeden provaz. Nic se nikam neposouvá? Jak jsem řekl, ty do interního nevidíš a bohužel nemůžeš vidět ani práci nás všech, dokud nebude patch. Prokazatelná aktivita questařů není jen o tom, kdo kolik udělá questů. Většinou se jedná o upravování a tvoření interakcí, úprav v Bestiáři atp. Mimochodem, pokud prší, tak si vezmi deštník - ostatně to tak udělala většina hráčů.
Během psaní tohohle příspěvku jsem si několikrát obnovil ty tvoje, abych se vůbec pokusil reagovat na tvoje poslední myšlenky, takže se omlouvám, jestli jsem nějakou myšlenku vynechal, nebo reaguji na nějakou, kterou jsi již zeditoval. Nehodlám tu sedět a mačkat F5, jestli náhodou něco dodatečně neopravíš. Bohužel Fujiwaro, troufám si říct, že pro Tebe už tu nic nečeká a je čas jít dál. Ale kdo jsem já, abych ti radil, co máš dělat. Všichni víme, že ty víš vše nejlépe. Ale osobně ti můžu doporučit si dát na rok pauzu - nelogovat fórum, hru, pak se kouknout, jak Manawydan vypadá. Pokud se to zlepší, můžeš si říct "Páni, jsem to ale trouba, že jsem tu nehrál!" a pokud ne, tak si můžeš říct něco ve stylu "Hm, aspoň nezmoknu a mám rohlíček suchej."