15.08.2016 v 16:25
Co jsem dělal já, když elfové umírali? No, urgoval jsem za to, aby jel stavák a mohl se dodělat Eldamar -> Aby elfové získali zpět své město. Bohužel díky technickým problémům to nebylo reálné. Pokud tě to tak zajímá, tak tady máš odpověď (mimochodem je to i v elfí sekci na fóru). Pořád mám pocit, že se ti tady všichni musíme zpovídat. Pardon, ale já to v plánu rozhodně nemám. Tvůj argument má stejnou informační hodnotu, jako gif, co pár příspěvků dříve přidal Gheed. Já jsem si tě celkem i přes to všechno vážil do teď, než jsi se zase začal ohánět něčím, co s Manawydanem prakticky nesouvisí a figuruji v tom já.
A teď to napíšu takříkajíc "na plnou hubu" ... To, co dělám ve svém volném čase, po tom ti nic není, hleď si svého. Díky.
Jsi rozumný člověk, takže nepředpokládám, že to budu muset rozvádět.
A teď to napíšu takříkajíc "na plnou hubu" ... To, co dělám ve svém volném čase, po tom ti nic není, hleď si svého. Díky.
Jsi rozumný člověk, takže nepředpokládám, že to budu muset rozvádět.
(15.08.2016 v 16:18)Stig napsal(a): Já zas tobě (a ostatně i nám) přeji, abys brzy objevil místo, které pro tebe bude herním rájem a kde nebudeš cítit tuto potřebu.Takže vlastně happy end, další vlákno o ničem vyřešeno a Manawydan zůstal Manawydanem.