Hodnocení tématu:
  • 2 Hlas(ů) - 4.5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[RP] Tzir'Ular - dobývání města
Už je to několik desetidnů co jsem se vypotácel z tunelů podtemna. Byl jsem okamžitě zařazen k otrokům rodu Ylen'zres's. Dařilo se mi do té doby unikat podivuhodnou náhodou a štěstím nebezpečí v Podtemnu, jenže drowí společnost je krutá a pro slabochy zde není místo. Kdo se nepřizpůsobí, zemře. Dali z nás dohromady jednotku, která se z bandy otrhaných uprchlíků během dalších bitev změnila v efektivní bojovou jednotku. Moje vrozené magické schopnosti byly převálcovány zkušenějšími mágy a dobrovolně jsem se chopil luku. Jeden z mágů se jménem Ilztaf'ein dokázal zaujmout vyšší autority a stal se vůdcem naší skupiny. Nemám ho rád. Jeho výbuchy vzteku jsou nebezpečné, hlavně pro mě. V jednom z nich mi vyřízl do kůže na hrudi své jméno. Jednoho dne se pomstím. Já a drowka Ria jsme byli přiřazeni pod velení Erthrysyna, nově jmenovaného Drada'quartha Melee Maghtere. Vypadá jako férový (ale přísný) velitel. Naše práce je čištění chodeb podtemna a prokopávání závalů. Jediný dosud neprokopaný zával na severu zanedlouho padne, a jedinou překážkou k průzkumu bude několik Driderů zasypávající nás šípy a kouzly.
Odpovědět

Příspěvky k tématu
Tzir'Ular - dobývání města - od Pilgrim - 05.11.2016 v 12:12
RE: Tzir'Ular - dobývání města - od Tramziller - 08.11.2016 v 11:02
RE: Tzir'Ular - dobývání města - od Leaf - 08.11.2016 v 12:54
RE: Tzir'Ular - dobývání města - od Leaf - 12.11.2016 v 11:56
RE: Tzir'Ular - dobývání města - od Triad - 17.11.2016 v 23:49
RE: Tzir'Ular - dobývání města - od Leaf - 24.11.2016 v 12:43
RE: Tzir'Ular - dobývání města - od Thanis - 28.11.2016 v 17:43

Skok na fórum: