04.07.2015 v 12:23
Koupil jsem si za 2 st epic helmu strazce s trvalym ocarovanim
Hraju proto, abych si dokazoval, jak velký organ jsem.
"Berit" i v Cyproně?
|
04.07.2015 v 12:23
Koupil jsem si za 2 st epic helmu strazce s trvalym ocarovanim
04.07.2015 v 12:28
Prostředník prodává pouze věci, NPC neumí.
"Bezcenné věci" = věci s nulovou cenou v databázi ( [ID ). Róba s kapucí atd. - nutno prověřit záznam v ID. Věci které mají být neprodejné musí mít nulovou cenu. Tady to vypadá i na problém v ID, který cenu stále přebíjí na minimální - opravím. Dočasně zablokuji prodej předmětů bez receptů (= surovin). Jak, proboha?
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
04.07.2015 v 12:48
To jak proboha je na mě ? .. jestli ano tak: Berit kde koupím stráž
04.07.2015 v 13:50
![]() Kromě optimizace cen podle výrobních návodů půjde zatím prodávat pouze to co jde vyrobit, nebo se to na výrobu potřebuje (tj. surovina).
04.07.2015 v 14:33
Průměrnou róbu s kapucí mi nabízí přes 2 zlatky (systémová cena 510), koukal jsi dobře?
Asi ti to hodilo některou jinou, která nemá být v prodeji (Stigovy speciality).
04.07.2015 v 14:38
SVN 3451 (bylo restartováno) opět umožní nákupy u prostředníka.
Koupit půjde pouze věci které se dají vyrobit (a nemá skrytý návod), nebo se používají do výroby jako surovina.
04.07.2015 v 16:31
Chtěl jsem „robu s kapucí“. Dostal jsme robu s přesným názvem „Roba s kapucí erbem Cyprony“. Jsem přesvědčen, že cena byla okolo 5st. Postava Boronel ji má stále v batohu.
04.07.2015 v 18:09
To odpovídá, pokud není název přesný tak to hádá na základě podobnosti.
To už by se teď nemělo stávat, v prodeji jsou jen výrobky a suroviny.
05.07.2015 v 07:40
Napadlo mě, nešlo by z výběru obchodníků vyloučit ty, kteří jsou pro hráče nedostupní? Jde především o obchodnici Alani u Eržiky v Cyproně a obchodníka Freda v Isharském skladu. Oba jsou velmi dobře zásobení věcmi, které nejsou dostupné, proto taky Berit potom nenabízí dané věci k prodeji, ale pošle hráče za nimi. Celkem to omezuje možnosti shánění věcí. Díky.
05.07.2015 v 08:59
(05.07.2015 v 07:40)Pilgrim napsal(a): Napadlo mě, nešlo by z výběru obchodníků vyloučit ty, kteří jsou pro hráče nedostupní? Jde především o obchodnici Alani u Eržiky v Cyproně a obchodníka Freda v Isharském skladu. Oba jsou velmi dobře zásobení věcmi, které nejsou dostupné, proto taky Berit potom nenabízí dané věci k prodeji, ale pošle hráče za nimi. Celkem to omezuje možnosti shánění věcí. Díky. S tímto návrhem jednoznačně souhlasím. Nedostupní prodejci představují problém, na který jsem již upozorňoval.
05.07.2015 v 09:09
Bohužel, těžko mohu systémově posuzovat který vendor je pro kterého hráče dostupný.
Pokud jsou v domovní zóně s omezeným přístupem, to by testovat asi šlo. Druhá možnost je dát vendorům nastavení "inzerovat zboží", defaultně vypnuté. Teprve jeho zapnutím by se vendor začal ukazovat u prostředníka.
05.07.2015 v 19:20
Narazilo se na další problém a tou jsou kapaliny.
Když chce člověk například "jedlý olej", tak mu to dá item "jedlý olej", ale s ním nejde už nic dál dělat.
05.07.2015 v 19:47
To jsou výrobní itemy. Mrknu na ně.
05.07.2015 v 20:58
Bude ošetřeno, pokusí se je nalít do nádob.
SVN 3462, bylo restartováno. Tady je trochu problém - pokud dáte vyhledat "Jedlý olej", tak to nic nenajde protože skriptově u vendorů nic takového není. Tzn. vendor může mít na skladě spoustu Sudů jedlého oleje, Džbánů jedlého oleje, Pohárů jedlého oleje atd. ale na dotaz "Jedlý olej" nic nenajde a nabídne zprostředkování.
06.07.2015 v 14:02
dal jsem koupit dveře, penize si npc vzalo, avšak dveře jsem přimo nedostal .. mam je pry v baglu (smazat nejdou), ale já jako hráč je nevidím
06.07.2015 v 14:05
za GM v jeho báglu vidim předmět s grafikou UNUSED, ktery jakoby neexistoval, nefunguje na to delete ani props
06.07.2015 v 15:00
Dveře? Které dveře mají výrobní návod???
Mrknu se, dík za testy. U které postavy? Zatím jsem našel jen 2x decilitr nějakého nápoje jako unused - smazáno. ([viewequip na kontejner v kterém to je -> najít v menu, dvouklik -> smazat) To je po chybě v nakupování tekutin, i když ty lektvary ještě mrknu. Při pokusu kupovat dveře (jméno, chci dveře) mi píše jen Cože? (nerozeznaný předmět)
06.07.2015 v 15:20
Postava: Bugak -> bernard kde koupím dveře - 1ks - mizerná - koupeno
Edit Galran: Zkoušel jsem, a koupit mi to též nejde.
06.07.2015 v 15:23
Dveře jsem u tebe nikde nenašel.
Je možné že jsi nedokončil předchozí smlouvání, tj. dotaz na dveře jsi vznesl ve fázi počet/kvalita/souhlas. Vypadá to že se nezkompilovala nová data, protože na lokále mi to ty rozlévané věci normálně rozlévá. A fórum ukazuje místo SVN jen -1. Každopádně nákup tekutin u prostředníka zablokuji, z důvodu že neumí rozeznat jestli danou tekutinu někdo má nebo ne.
|
« Další starší | Další novější »
|