(26.06.2016 v 22:55)Phcko napsal(a): -ehm sme na rovnakom servery ? kedy si naposledy skusal zohnat vybavenie ?
Na crafta? Ani nevím, když se mi rozbije výheň, stůl, nebo kovadlina, tak šáhnu do zásob a prostě vyndám novej.

Až mi to začne docházet, tak zas napíšu někomu SZ, ICQ, nebo ho seženu ve hře a poprosím ho, aby zas udělal od každého třeba 5, 10 kusů (stejným způsobem jsem to kdysi řešil i na mágovi a knězovi - s pouhou jednou sadou vybavení bych si po pravdě do náročnějšího dungu kde si pro věci nemůžeš snadno dojít ani netroufl, protože rizika jsou příliš velká).
(26.06.2016 v 22:55)Phcko napsal(a): -bolo by celkom fajn keby sa vsetka vybava co zostane po mrtvej vyprave hodila do pokladu... takto by mohol byt poklad omnoho cennejsi ked tam vymre vela vyprav 
No, tohle třeba zní zajímavě..

Vzpomínám, že na DP1 to dělali GM ručně, když zahlídli nějakou vylehlou výpravu. Akorát by to asi chtělo trochu učesat - rozhodně tam nemůže spadnout celý inventář včetně klíčů apod., ale minimálně zbraně, zbroje, by klidně mohly. Jen bych tam nedával úplně všechny ale třeba jen 1 - 2 kusy náhodně od každé zakáplé postavy. Poklad by měl být vždy úměrný náročnosti a tohle by to mohlo docela rozhodit.