Popisy NPC a předmětů
To ne...do obehu...to je skoda. Takhle to proste ma jen nekdo no...takovy je zivot. Kdyz ten nekdo prestane hrat, tak se aspon muze ten svitek dat znova. Navic nikdo nerika, ze ty svitky se nemuzou dat treba 3x ty same do hry...aby to melo vic stran Smile. Proste nejake odmeny v zasobe, takze bych rozhodne nedavala dalsi navody do obehu.

Jinak ja jsem byla proti tomu, dat jim par receptu...par je 2+ coz se mi jako odmena misto 1000 expu zda docela...no...dost. Jeden navod...to je ok, dejme tomu.
Marina - Žena všech povolání, hlavně ale GM
Corsah Tyrdlues - elfí řezbářka Sirae Cyredanea - ?bláznivá? šamanka
Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky

Odpovědět
(07.11.2011 v 22:43)Marina napsal(a): To ne...do obehu...to je skoda. Takhle to proste ma jen nekdo no...takovy je zivot. Kdyz ten nekdo prestane hrat, tak se aspon muze ten svitek dat znova. Navic nikdo nerika, ze ty svitky se nemuzou dat treba 3x ty same do hry...aby to melo vic stran Smile. Proste nejake odmeny v zasobe, takze bych rozhodne nedavala dalsi navody do obehu.

Jinak ja jsem byla proti tomu, dat jim par receptu...par je 2+ coz se mi jako odmena misto 1000 expu zda docela...no...dost. Jeden navod...to je ok, dejme tomu.

no já neříkám, že za 1000xp bych chtěl 10 receptů ..... mě by stačil i jen jeden jedinný, ale pokud by pro Tvůj pohled byl přiměřený poměr třeba 10000xp= jeden recept tak je to pro mě pořád OK. Mě jen abych se přiznal neláká možnost získat xp kdyby byla možnost získat něco co ve hře nenajdu .... tzn. klidně tu budu dělat popisky do aleluja i kdybych měl dostat jenom jeden recepis Smile Já jen nevím jak ve hře získat "tajné recepty" třeba na ty slitiny jsme s Hefi vyzkoušeli všechny (ale opravdu všechny) existující kombinace rud (v množství 20) a nenašli jsme nic nového (kdyby byl zájem mohu pro přehled výslednou tabulku i poskytnou :-D).....
Odpovědět
Nechceš zkusit ty lekvary, Meermane? Ty budou snadný (barva tekutiny + zobecněný účinek) a já jsem stejně pořád zaseklej u falérové zbroje Smile
Odpovědět
zatím nějaké slitiny.... zbytek bude později ... chybí fantazie (neukamenujte mě, že se občas možná trochu opakuji.... :-) )

Ingot oceli - Je to kov stříbřité a lesklé barvy, který se získá zušlechtěním obyčejného železa. Pečlivou prací ve výhni a zkušenostmi, které metalurg získá dlouhou praxí je výsledný kov výborných mechanických vlastností. Je velmi tvrdý a pevný, ale při kontaktu s voudou rezne.

ingot traminu - Slitina fialové barvy, která vyniká především svou přilnavostí k ostatním materiálům. Kováři ji využívají díky této vlastnosti ke spojování dalších kovů a materiálů a vytváří díky tomu nejrůznější zbraně, zbroje a štíty.

Ingot Geomanitu - Tato slitina má modravé zabarvení je poměrně lehká. Ve větších kusech je nesmírně obtížné ji zlomit či roztrhnout, přesto je poměrně snadné ji tvarovat.

ingot Samatu - Okrové zbarvení této slitny je díky jejímu složení poněkud překvapivé. Velmi těžko se spojuje s ostatnímy kovy. Vyniká obrovskou tvrdostí a díky tomu je možné ji brousit do téměř dokonalého ostří.

ingot bronzu - Snadno vyrobitelná slitina, která je oblíbena díky své odolnosti vůči vodě a zlatavému zabarvení. Mechanickou odolnost má menší, to jí necméně neubírá na jejím uplatnění při výrobě nejrůznějšího nářadí a dalších předmětů sloužících především k výzdobě.

ingot Estuiss'e - Tuto slitinu vynalezli nejspíše elfové. Velmi rádi ji používají a lidé se ji naučili vyrábět právě od nich. Je lehká a je možné ji vybrousit do v podstatě dokonalého ostří. Má světle červenou barvu a je naprosto netečná vůči vodě a většině chemikálií.

Argenit - Jsou to shluky oválných krystalů střbřitého zabarvení. Tavením této rudy je možné získat čisté stříbro. V půdě není obtížné díky odleskům, které při jsou spatřitelné při osvětlení, ji najít.

Ingot stříbra - Stříbro je jeden z vzácných kovů, které se používá především pro výrobu mincí. Tuto výrobu může dovolit jen král a jakákoli nepovolená výroba mincí je tvrdě trestána. Částečně se používá jako příměs do jiných slitin, ale není to moc časté. Na vzduchu má tendenci černat.

ingot Modré oceli - Jedna z nejkvalitnějších možných úprav oceli. Při pohledu na její ingot je možné vidět mnoho odstínů modré barvy. Je pevnější , tvrdší a celkově odolnější než běžná ocel. Její nevýhodou je větší hmotnost a velmi obtížný postup výroby, který často vede k nezdaru.

INgot Uruk-gundu - Historie této slitiny není dobře známa, jisté však je, že prvně byla spatřena v rukou orků, kteří ji používají k výrobě svých mohutných a extrémě těžkých zbraní. Je velmi těžká a má rudé zbarvení připomínající barvu krve, díky čemuž si získala oblibu právě u orkských válečníků.

ingot RA - Jedna ze skupiny nejvzácnějších s nrjobtížněji vyrobitelných slitin. Má tmavě zelenou barvu a je využívána především díky své mimořádné tvrdosti. Nejeden válečník si u mistra kováře vyprosil drtivou zbraň či štít právě z této slitiny.

ingot electry - Žlutozelená slitina unikátních vlastností. Její výrobu je možné zvládnout jen při bezchybném dodržení vyzkoušeného postupu, který znají jen mistři ve svém oboru. Má hmotnost srovnatelnou s obyčejným železem ale do mechanické odolnosti ji s ním nelze vůbec srovnávat.

ingot mythicu - Tato slitina patří mezi špičku kovářského umění. Má stříbřito zelenou barvu a její část tvoří základ mnoha nejlepších zbraní a zbrojí, jež byly kdy ukovány. Vzhledem k obtížnosti její výroby ji zvládnou vyrobit jen ti nejzkušenější. Proslýchá se že zbraním z ní vytvořených poskytuje magické schopnosti, ale ještě nikdo to nikdy opravdu nepotvrdil.

ingot tinclitu - Slitina stříbřito modré barvy, jejíž příprava patří mezi ty nejobtížnější. Skládá se z mnoha rud a pro její výrobu je potřeba opravdu veliká zkušenost v oboru metalurgie. Vyniká obrovskou odolností vůči fyzickému namáhání a proto je používána pro výrobu těch nejlepších zbraní.

ingot elenrinu - Vyrobit tuto slitinu umí jen velmistři ve svém oboru a toto umění je považováno za rodinné tajemství, které je předáváno jen z pokolení na pokolení. Má naprosto unikátní vlastnosti a hodí se pro výrobu těch nejlepších mečů.
Odpovědět
Puvodne jsem psala strasne dlouhy post, ale nakonec sem si rekla, ze to nema smysl ani psat.

Myslenka toho predlouheho postu: Nezvysovat odmeny, ktere jsou jednou dane, jen kvuli tomu, ze tu praci, za kterou ta odmena je, nikdo nechce delat (napriklad z duvodu, ze ceka, az RT udeli vetsi odmenu).

Nelze ovsem prirovnavat navod k expum, ale kdyz se nad tim trochu zauvazuje, tak se to tak nejak porovna.

Osobne bych to videla zatim na 1 navod dle vyberu RT a rekneme...dalsi navod za pripadne lektvary.
Marina - Žena všech povolání, hlavně ale GM
Corsah Tyrdlues - elfí řezbářka Sirae Cyredanea - ?bláznivá? šamanka
Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky

Odpovědět
(07.11.2011 v 23:19)Poutnik napsal(a): Nechceš zkusit ty lekvary, Meermane? Ty budou snadný (barva tekutiny + zobecněný účinek) a já jsem stejně pořád zaseklej u falérové zbroje Smile

do lektvarů se pustím jen co dodělám ještě ty zbylé slitiny - už je jich jen pár .... teda doufám Biggrin
Odpovědět
Stále nacházím ve světě nové a nové zbraně. Dnes jsem dodělal dalších sedm (dýka, obouruční meč, ostnatý kyj, vidle, drtič, zdobené krátké kladivo, dlouhé kladivo, lehká šavle), čímž jsme se octli na ucházejícím čísle 107, a to jen ve zbraních Smile

(07.11.2011 v 18:04)Whitey napsal(a): Asi všechny, objevil jsem další místo kde se přebíjí název z ID jinými názvy - tentokrát CS3Armor.xml.

Super. Teď už jen RingmailArms opravit v databázi na Falérové rukávy (stále Drátěné) a falérovku už můžeme nechat za sebou Smile

Meerman - Musím tě požádat, aby sis své texty alespoň prohnal kontrolou pravopisu, protože opravy mi zabírají docela dost času. Ideálně to nepiš v jednu v noci, některé tvé věty jsou.. Smile Nicméně většinu tvých nových popisů jsem přenesl dohry až na:

ingot traminu
ingot electry
ingot tinclitu

K těm jsem se nedokázal dostat, takže mi je budeš muset buď ukázat, nebo to zkusí přenést někdo z RT.

Odpovědět
ja se snad polepsim (ideálně to klidně psát v noci ale ne po 7 plzních)..... a za chyby se omlouvam. Ingoty Ti bude muset ukazat nejspis Hefi, ale to urcite zaridime. Vsechny to ale nebudou protoze treba ten Elenrin take jen vime ze existuje, ale ve hre jsme ho nevideli.
Odpovědět
snad už i poslední zbytek slitin:
Ingot Entharu - Málo zkušení kováři by si mohli Enthar splést s modrou ocelí. Na první pohled ji totiž připomíná díky svému zbarvení. Jeho vlastnosti jsou však diametrálně odlišné. Předměty vyrobené z této slitiny jsou lehké a pružné. Vůči působení vody a dalších chemikálií jsou citlivé. Velmi rychle korodují.

Ingot Vervinitu - Je to světle zelený kov, který se jen velmi obtížně zpracovává. Vyrobený tenký list či plech z tohoto kovu je považovat za opravdové mistrovské dílo. Proto ho většina kovářů používá spíš v podobě hrubě opracovaných kusů.

Ingot Heritu - Je to světle modrý kov s velmi nízkou tvrdostí. Zbraně z něj vyrobené často nesou po boji šrámy v podobě velkých zubů a odštěpků. Na druhou stranu je velmi obtížné ho zlomit. Má tendenci se spíše ohýbat.

Ingot morny - Kov šedé barvy, který je velmi snadno tvarovatelný. Je dost těžký a na první pohled nepůsobí nijak výjimečně. Jeho předností je vysoká odolnost proti korozi . V předmětech z něho vyrobených jsou často vyryté všemožné ornamenty.

Prohnal jsem to wordem, tak jsem snad omezil i ty překlepy.... Unsure
Odpovědět
Hefi mi umožnila přenést zbylé popisy. Proč jsem je nemohl najít?
ingot traminu=ingot tramitu
ingot electry=ingot electra
ingot tinclitu=ingot tincithilu

U posledních dvou už mi databáze nepovolila tak dlouhé texty, pročež musely být zkráceny či přeformulovány.

Odpovědět
(08.11.2011 v 17:15)Meerman napsal(a): Ingot Entharu -

Moc dlouhé, nemůžu to tam dostat. Snad nám WD napíše, kolik znaků tam vlastně může být.

Edit: Zkráceno, přeneseno.
Odpovědět
Tady bude asi omezení jen gumpem, nejsem si jist. Prověřím kolik tam Geo nastavil, kdyžtak přidám.

Momentálně by to mělo být 4096 znaků...
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět
(08.11.2011 v 18:01)Whitey napsal(a): Momentálně by to mělo být 4096 znaků...

Mě to teda zarazilo mnohem dřív Smile

Odpovědět
Nevím, možná problém klienta... Nebo to nejsou znaky ale pixely, fakt netuším Smile
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět
Chtěl bych upravit popis Uruk-Gundu na...
Ingot Uruk-gundu - Tuto slitinu vynalezli pravděpodobně orkové. Orkové ale řikají, že jí dostali od samotného Gruumshe. Slitina je tmavě rudé barvy. Má hrubou strukturu a velkou hmotnost, ale i pevnost. Je velmi oblíbená u většiny orčích válečníků.
Odpovědět
Co na to říkáš, Vendo?
Odpovědět
Já s tím problém nemám .... jen se mi u toho zbarvení líbilo to přirovnání ke krvi ... to mi k orkům tak nějak sedí Biggrin, ale klidně to změňte
Odpovědět
tak mám další várku popisků .... u lektvarů mám teda hlavní problém s tím, že u některých nemám nejmenší představu, k čemu by mohly být.... tak kdyby to někdo chtěl doplnit a nebo mě dovzdělal ....

Antikorozní přípravek – Poměrně hustá tekutina šedočerné barvy, která je určená k ochraně kovových předmětů před rzí.

Alchymistický oheň – Mazlavá kapalina nažloutlé barvy, která silně zapáchá sírou. Je silně explozívní a při kontaktu se vzduchem se sama okamžitě vznítí.

Bylinný extrakt – Šedozelený kapalina, která příjemně voní směsí bylin. (nemám tušení jaký má efekt a k čemu je)

Chininová tinktura – Koncentrovaný výluh z kůry chinovníku. Má šedohnědou barvu, nahořklou příchuť a trpkou vůni. (také nevím k čemu je)

Farmářské hnojivo – Tento černozelený roztok s příjemnou zemitou vůní je používán k výživě rostlin, které farmáři pěstují na svých polích.

Dračí dech – Oranžová kapalina, která při kontaktu se vzduchem vzplane jasným ohněm, který je téměř nemožné uhasit. Má zápach připomínající síru a musí být uchovávána v nehořlavých nádobách.

Jed na krysy – Světle zelená kapalina, která způsobuje slabší otravu. Je běžně používána k hubení krys.

Jed obří žáby – Světle zelená kapalina připomínající svou konzistencí sliz. Je známo, že kousnutí obří žáby je toxické a způsobuje halucinace.

Jed obřího hada – Tento rákosově zelený jed patří k jedněm z nejprudších. Je řídký a nemá žádný zápach.

Jed škorpióna – Tato tekutina smaragdové barvy je považována za velmi prudký jed. Setkání se škorpionem přežil jen málokdo, takže je těžké stanovit všechny symptomy způsobené otravou.

Jed zmije – Je to tmavě zelená kapalina, bez chuti a bez zápachu. Tento jed způsobuje slabší otravu a zdravý dospělý člověk by ji měl přežít.

Kyselina – Zelený slabě fosforeskující roztok, který silně páchne a leptá téměř všechny kovy a veškerou organickou hmotu. Vůči sklu je netečná.

Léčivý sirup – Šedozelená velmi hustá kapalina, která má příjemnou omamnou vůni. Je velmi oblíbený u lidových léčitelů.

Lék na migrénu – Tekutina fialové barvy s nasládlým zápachem, která po požití přináší téměř okamžitou úlevu při bolesti hlavy.

Lék na nevolnost – Tekutina našedlé barvy, která je používána jako první pomoc při nevolnosti. Je bez zápachu a má příchuť bahna.

Lektvar bdělosti – Namodralá kapalina, která je lehce cítit po česneku. Po jejím vypití je možné vydržet velmi dlouho bezespánku. Je to velmi oblíbený lektvar strážných při nočních směnách.

Lektvar léčení – Tmavě modrá kapalina, která má protizánětlivé a hojivé účinky. Je možné ji použít k prvnímu ošetření ran.

Lektvar medvědí síly – Hnědá kapalina, která má nahořklou příchuť a působí velmi povzbudivě. Po jejím požití dojde ke krátkodobému zvýšení síly.

Lektvar návratu vidění – Oranžovohnědý nápoj, který má vůni po mrkvi. Má blahodárný účinek na oči. Vypráví se, že v některých případech dokázal vyléčit úplnou slepotu.

Odpovědět
(13.11.2011 v 20:53)Meerman napsal(a): Jed zmije – Je to tmavě zelená kapalina, bez chuti a bez zápachu. Tento jed způsobuje slabší otravu a zdravý dospělý člověk by ji měl přežít.

To jako někdo chutnal jed jo? Biggrin
“Oheň hřeje, oheň pálí. Bohové nás chrání, bohové nás ničí. Zabij…. nebo budeš zabit. Konec lekce.”
One Hit, One Kill, IK, Konec, Bye
Odpovědět
To se u jedu udava bezne tyhle vlastnosti.. Jde o to, ze kdyz to bude chutnat a smrdet jak horky mandle nebo neco takovyho (cich a chut spolu uzce souvisi) a nalijes to do vody, tak to bud: a) po privoneni nikdo ani neochutna b) ochutna ale jakmile uciti tu chut, tak to vyplivne nebo mu to bude jasne a prestane pit. Smile
Odpovědět

Skok na fórum: