05.09.2010 v 13:07
Hodnocení:
114
Mantis: 0
Vloženo do Mantisu 0-krát v 0 postech
No, pokud vím tak na ně platí staty naprosto stejně jako na mele zbraně..jediný rozdíl je, že na kuše nedostávaj bonus za sílu a postih na sílu se u nich projevuje šancí na natažení a jsou nanic.
Napadáš lidi od vidění a pak fnukáš na fóru. PŘIJMI ZODPOVĚDNOST ZA SVÉ ČINY! Kňouro.
05.09.2010 v 13:16
Hodnocení:
114
Jediný co ti můžu říct, že at koukám jak koukám, tak rychlost utoku závisí spíš na dexe, než stamině...v rozporu s tím co je na foru
Napadáš lidi od vidění a pak fnukáš na fóru. PŘIJMI ZODPOVĚDNOST ZA SVÉ ČINY! Kňouro.
13.09.2010 v 16:24
Hodnocení:
0
Prosím o radu ,jak vstopit do řádu Corellona jako akolyta.
U svatyně v elfské osadě má knihu, ale vstoupit do řádu nejde.
Děkuji
13.09.2010 v 16:26
Hodnocení:
0
Zkus to v puvodni svatyni u mesta.
13.09.2010 v 17:27
Hodnocení:
1
Když mi napíšeš na SZ přesný čas (na minuty), kdy budeš čekat u elfího srubu, tak tě do církve velmi rád pozvu.
13.09.2010 v 19:42
Hodnocení:
0
Děkuji a pár rad jak hrát efektivně kněze by se hodilo.
Jestli ze začátku používat jen modlidby,nebo dávat body do uderného boje a
kombinovat to.
Je to pro mě velká neznámá a nerad bych dával body neefektivně.
Děkuji předem za každou radu
13.09.2010 v 20:37
Hodnocení:
26
Otázka je co vlastně chceš hrát.
Ale pokud do začátku budeš používat jen modlitby, tak nic nezkazíš a postupem času uvidíš co a jak.
Hodnocení:
26
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 13.09.2010 v 20:38 od Fenek.)
Tady bych si dovolil podotknout, že záleží hlavně na tvém stylu hry a na tom, jak chceš svou postavu jako takovou vůbec hrát. Každý hráč má ideál jinde. Někdo hraje kněze jako spojení slabšího bojovníka a slabších modliteb, někdo se zaměřuje spíš na zraňující a oslabující modlitby, někdo spíše na léčivé a posilovací, někdo kombinaci obou. Základ u každé postavy je, aby sis řekl, co hodláš ve hře dělat. Jestli chceš bojovat, léčit, kázat, zraňovat, soupeřit v duelech, jestli chceš chodit sám, nebo ve skupině, jestli se chceš zaměřit na boj na dálku, nebo na blízko... Tohle a další věci ovlivňují výběr dovedností a perků.
Když potkáte člověka, který tvrdí, že ví všechno nejlépe, věřte mu... kdo jiný by to měl vědět lépe, než on sám.
14.09.2010 v 14:14
Hodnocení:
25
viz za jednoho z nejlepsich knezu se da povazovat Gerg ( moradinsky trpaslik) nejel ani astral ani nekro body si daval do viry, meditace a do boje a tak, pak se z nej stal nejsilnejsi knez-tank
je jen na tobe jaky chces byt, ja osobne napriklad preferuju healovani z dalky takze knez jondala je pro mne jasna volby ( jedina nevyhoda je ze musis stat vedle healovaneho
Severus Gasel Snape - vyvolávač
Maniel - pyrofor bez expů:(
Rarfu
Mým hlavním cílem je - dotáhnout spolu s GM systém zakázek do hotové podoby
14.09.2010 v 15:29
Hodnocení:
26
No... Gerg je jeden z "nejlepších kněží" co se solo PvP/PvE týká.
Když potkáte člověka, který tvrdí, že ví všechno nejlépe, věřte mu... kdo jiný by to měl vědět lépe, než on sám.
14.09.2010 v 20:11
Hodnocení:
0
Ještě pár otázek:
Po vstoupení do určitého řádu nelze již vzývat jiné bohy beztrestně?Což znamená že před každou modlidbou je radno uvést svého boha?
Doba mezi akolytou a knězem se určuje lvl. nebo to je doba neurčitá?
Díky
14.09.2010 v 21:46
Hodnocení:
26
Ano mělo by to tak fungovat.
A dobu mezi akolytou a kněžím určuje nějaký starší kněz... Například u nás třeba musel vést alespoň jednu mši.
16.09.2010 v 21:10
Hodnocení:
0
Vzhledem k tomu že jsem dosáhl pro mě slušného lvlu (20) a ukončil testování hraničáře tak mě zajímá následující věc. Je nějaká třeba i mizivá šance takzvaně "zresetovat" postavu přičemž by zůstaly exp získané hrou a bylo možné znova rozdělit dovednostní body a perkovní body? Dotaz je to debilní a nehodný vaší inteligence ale za zeptání nic nedám.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny, The Great Emperor. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
17.09.2010 v 06:14
Hodnocení:
26
Co já vím, tak je možný postavu zresetovat s tím, že o všechno přijdeš.
17.09.2010 v 07:44
Hodnocení:
49
My delat nic nebudem. Jediny co ty muzes udelat je smazat ji.
Marina - Žena všech povolání, hlavně ale GM
Corsah Tyrdlues - elfí řezbářka Sirae Cyredanea - ?bláznivá? šamanka
Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky
17.09.2010 v 09:26
Hodnocení:
0
tak nějak sem tu odpověď tušil. nakonec se tak i stane... btw kdy budou drowové? (další dpo)
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny, The Great Emperor. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
17.09.2010 v 17:23
Hodnocení:
0
Koukám že lze pro kněze lze koupit pár perků,které nejsou popsané ve WIKI.
Třeba mistr léčení a mistr duchovní sféry mohl by někdo upřesnit informace?
Děkuji
17.09.2010 v 17:31
Hodnocení:
7
na wiki jsou .. momentalne nejsou "udelany"
Inara, Kouzelník|Gwen, ledová princezna|Lisanna, tichý bard|Prune, kněžka Helmova|Taranel, stopař(†)|Tibauld, Velitel Armády(†)|Béda Trávníček, hobit neposeda(?)
17.09.2010 v 17:51
Hodnocení:
0
Měl jsem namysli tento perk ti přidá to a to.Protože to již nejde vrátit.