02.01.2019 v 22:52
Až na to, že neběží :/
Noob Dotazy
|
02.01.2019 v 22:52
Až na to, že neběží :/
08.01.2019 v 16:08
(02.01.2019 v 13:13)Rimoy napsal(a): A nezkusíme to tedy rozjet znovu na Windowsech? Geo se toho už chopil, uvidíme, jak na to najde čas. Já sám mám prosinec - leden největší nápor práce. Nabídl jsem mu pomoc, pokud bude třeba něco upravit na straně webu/fóra, ale tu vyšší magii na straně hry moc nezvládám.
25.01.2019 v 13:27
Tak jak to vypadá? Podařilo se s tím nějakým způsobem trochu pohnout?
Rimoy Agarnish - [Renom Ordo]
"Jen silný donutí osud. Slabého donutí osud sám." - Konfucius
20.02.2019 v 23:30
Vypadá to hezky xD .... nijak ...
Hraju proto, abych si dokazoval, jak velký organ jsem.
24.02.2019 v 10:14
Cekuju to tady skoro kazdy den s ocekavanim co se bude dit a prijdu si jako nejaktivnejsi uzivatel
A pak si uvedomim, co ze tu vlastne delam, ze uz je to skoro 10 let, kdy to tu fakt jeste zilo....
It's good to be bad.
Karlos Strench - Elf, hraničář
31.03.2019 v 18:46
Vzhledem k tomu, že ráno to nestihnu, tak si sem hodím jeden aprílový žert...
Kouká nostalgickej hráč UO na MW a říká "tady to žije" Denetrius Aho - Radní Svobodných, Válečník
Drsnej Jakšmirgl - Vévoda ze Šmirglu, Vynálezce Pepřového Cvelfa a Gnomí haxny na česneku, ale hlavně Farmář
Spiritea - Knihovnice a opatrovnice Arcana, Bardka
01.04.2019 v 10:41
Ja zas slysel, ze se dnes spusti ta ostra verze co byla slibovana na vanoce 2008
It's good to be bad.
Karlos Strench - Elf, hraničář
Jestli jste to ještě neudělali, tak se připojte na Discord. Většina komunikace probíhala v posledních měsících spíše tam. https://discordapp.com/invite/YeZ4N6E
Jak říká jedno orčí rčení. "Gugha nagn urár nuguk na urár"
23.04.2019 v 13:32
(02.04.2019 v 18:01)Nevrin napsal(a): Jestli jste to ještě neudělali, tak se připojte na Discord. Většina komunikace probíhala v posledních měsících spíše tam. https://discord.gg/YeZ4N6E je zablokovaný
Severus Gasel Snape - vyvolávač
Maniel - pyrofor bez expů:( Rarfu Mým hlavním cílem je - dotáhnout spolu s GM systém zakázek do hotové podoby
23.04.2019 v 13:48
Zkus tenhle odkaz: https://discordapp.com/invite/YeZ4N6E
Jak říká jedno orčí rčení. "Gugha nagn urár nuguk na urár"
20.05.2019 v 19:42
Nuže velevážení, jelikož to běží, kdyby chtěl někdo ve hře zalbnout, jsem k dispozici, případně PM tady na foru.. jsem ochoten hrát i "normální" postavy xD
Hraju proto, abych si dokazoval, jak velký organ jsem.
23.05.2019 v 08:59
Zdar, taky to pustím. První pokus vzpomenout si na to, jak se to vlastně hraje učiním teď v pátek nějak před 19:00
Rimoy Agarnish - [Renom Ordo]
"Jen silný donutí osud. Slabého donutí osud sám." - Konfucius
Mám dotaz ohledně perků u svobodných řemesel – konkrétně "zpracovatelských" perků tkadlec a koželuh podmiňujících "výrobní" kožešník a krejčí. Tzn abych si mohl dát onen výrobní perk úrovně X, tak musím nejprv mít zpracovatelský na úrovni X (do té doby je u učitele zašedlý). Pokud to chápu správně, tak jediná potřebná úroveň u koželuha je první, která umožňuje předělávat syrové kůže na vypracované, u tkalce je pak potřeba úroveň druhá na zpracování hedvábí.
Edit: Na wiki je napsáno, že tkadlec nemá návody, ale ve hře je minimálně návod na hedvábí. To samé je napsané u perku truhlář, tak nevím, co od toho očekávat. Nebudu překvapen, pokud se mi do rukou dostane návod s nějakou úrovní tohoto perku.
04.09.2019 v 18:37
Jeden blbej (ako keby umím aj iné ).
Je nejaký spôsob ako z včelieho úlu dostať med a vosk vyššej ako Průměrnej kvality? Úly sú Mistrovské no nikdy nedropuje väčšia kvalita. A je možné nejak získať lepšiu kvalitu vody než Průměrnou? (bolo by fajn keby ju napríklad Alch a Farm dokázal prevariť nebo nejaký shit aby bola pak lepšia xD). Tieto veci śú potom totiž kaziči výroby, pretože svojou vlastnou snahou tú kvalitu nedokážeme ovlyvniť.
04.09.2019 v 19:01
A ešte jeden. Je nejaká logika v hmotnosti itemov v hre? Konkrétne myslím mäso a ryby. Svaloviny, kýta, žebra vážia cca 4-8 kamenů za kus. Pak je tu ale jehnečí stehno, ktoré má váhu 30 kamenů za kus a nasledujú ho ryby o váhe 40-60 kamenů za kus.
06.09.2019 v 17:33
(04.09.2019 v 19:01)Aneroth napsal(a): A ešte jeden. Je nejaká logika v hmotnosti itemov v hre? Konkrétne myslím mäso a ryby. Svaloviny, kýta, žebra vážia cca 4-8 kamenů za kus. Pak je tu ale jehnečí stehno, ktoré má váhu 30 kamenů za kus a nasledujú ho ryby o váhe 40-60 kamenů za kus. Kdyby po tom byla poptávka, tak bych se na ty hmotnosti mohl podívat a navrhnout sjednocení jedním principem. Jsou tu možná výrobky, kde výrobek je těžší, než součet hmotností surovin apod. To nejhorší jsme snad ale v průběhu let už vymítili. Na věci jako jsou ty ryby je tu vždy nejlepší přítel krafta, nákladní Brumby.
06.09.2019 v 18:22
No, hovorím o surovom stave tohto mäsa, nie o výrobkoch
Omlouvám se, že vám do toho skáču. Ale chtěl jsem se zeptat, jak je to s cechovními vendory? Jednoho (nejedná se o Lennora, ten nebyl najat do služeb cechu) jsem do cechu pronajal a jiný člen s ním nemohl nic dělat.
07.09.2019 v 18:24
AdvancedVendor musí být přijatý jako člen gildy.
Vůdce gildy pak má práva vlastníka, členové gildy jen spoluvlastníka. Spoluvlastník má přednost v obchodování před obyčejným zákazníkem a vendor poslouchá jeho příkazy (come, stay atd.), nic jiného. Jako placená služba pro gildu je tu ještě vendor s režimem skladníka (AdvancedVendor, GM nastaví StorageServices na true). Členové gildy si od něj mohou brát věci zadarmo, nebo je u něj ukládat. Ostatní lidé od něj nakupují a prodávají normálně.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
|
« Další starší | Další novější »
|