16.03.2009 v 22:39
Hodnocení:
49
Mantis: 0
Vloženo do Mantisu 0-krát v 0 postech
Zajimalo by me jak vznikla vase prezdivka. Vsech! Jakym prosla vyvojem a podobne.
Moje slimlev vzniklo z minule prezdivky slim, vznikle od slimacka . Lev je pak cast meho prijmeni.
Slimacek -> Slim -> slimlev
Marina vzniklo od pocatku meho GMkovani na MW, tedy celkem novy nick. Stary asi 3/4 roku. Muj prvni ukol jako questarky bylo udelat si hospodskou, ktera obslouzi hosty Tycha pri questu o srub. Marina me napadlo proto, ze se tak jmenovala jedna divcina ze spanelska, ktera se mnou cvicila spanelstinu .
Marina - Žena všech povolání, hlavně ale GM
Corsah Tyrdlues - elfí řezbářka Sirae Cyredanea - ?bláznivá? šamanka
Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky
16.03.2009 v 22:47
Hodnocení:
1
momentálne som u väčšiny Drowov známy pod menom Irrlin, čo má vlastne určitý Drowský význam, takže nemá zmysel to komentovať, kto chce si nájde v slovníku
a k obecnejšej prezývke "Seki" som došiel tak, že kedysi dávno pred pár rokmi som hrával na jednom sharde, akurát som mazol postavičku a jeden chlapík ma presvedčil hrať ženskú a vyberal som meno, a padlo to na Sekhmet, a z toho sa nejako spravila skratka Seki, čo vlastne používam doteraz (inak v Japončine to znamená bariéra ) Potom ešte starší hráči si ma môžu pamätať pod menom Nazgul, čo bolo meno môjho mága kedysi dávno.
Aroganciu si musíš zaslúžiť.
16.03.2009 v 22:56
Hodnocení:
88
to sa raz do Tetrisu zmestili len prvé tri písmená môjho krstného mena
16.03.2009 v 22:57
Hodnocení:
326
Kdysi pred lety, kdyz sehnat plechovku s nejakym pitim bylo mozne jen v zahranici (u nas v krame ne) me nasi privezli piti s nazvem Redstar a tak stacilo zamenit slovo RED za zacatek meho jmena a Radstar byl na svete
16.03.2009 v 23:09
Hodnocení:
1
Grimmagor vzniklo, když jsem začal hrát WoWko za orka, posléze tohle jméno nesla i moje trpasličí postava ve Wow a nějak jsem k tomu jménu přirostl. Na Wowu jsem dělil lidi na ty, kteří mi řikali Grime a na ty, kteří mi řikali Magore Kozlík je postava z Markéty Lazarové od Vladislava Vančury. Trochu jsem se nechal inspirovat i charakterem.
Kozlík - dobrodruh
Aristoteles řekl: Přítel všech - přítel nikoho.
17.03.2009 v 03:14
Hodnocení:
1
Na každý shard si vybírám jinou, nemá žádnou historii, prostě vyberu něco, co nezapomenu, až budu vypisovat acc. To je důvod, proč zde nikomu nedávám své ICQ, které se za tu dobu samozřejmě nezměnilo.
17.03.2009 v 10:25
Hodnocení:
0
"Beddy" mám od gymplu, vzniklo to z mýho příjmení. Pro hry, kde byl 3písmennej podpis (Rollcage ) to pak je BdY
Tereza Černovírová se jmenuje Tereza, neb tohle dívčí jméno je prostě super (menuje se tak i moje dcerka). A Černovír je vesnice tady nedaleko. Chtěl jsem aby to jméno znělo trochu ve stylu Prachettovejch čarodějek.
Člen klubu spokojených hráčů
Lidi by měli míň mluvit a víc poslouchat
17.03.2009 v 11:25
Hodnocení:
41
Karlos Strench vznikl mou vlastni hloupostí když jsem začínal hrát UO na midkemii a bylo mi asi 12-13 let. Původně jsem si myslel jaky budu frajer když budu mít přijmení Strenght jako síla, jenže jsem nevěděl jak se to píše, byl moc natěšený na tuto hru a nedohledal si to ve slovníku a Karlos je z meho jmena Karel. Tento nick sem zatim nezmenil a mel sem ho na vsech shardech.
It's good to be bad.
Karlos Strench - Elf, hraničář
17.03.2009 v 11:45
Hodnocení:
0
Glumik ma koreny huz na stredni skole, kdy jsem poprvy cetl knizky od JRR Tolkiena, pak zacal uzravat na vejsce, kdyz jsem chatoval.... protoze ma prava interfernetova identita je samecek Mouchy Buldozerovy, coz je bezkridli morfujici druh... bloumal jsem po ruznych chatech (drapuv pokec, xko, megachat, pokec na vrbe) a na xku jsem poprvy zacal glumkat a gzumkat... pozdeji jsem i morfoval do gluma.... no a pak jsem zacal hrat www.RD2.cz (J.I.H. podle koleje na Suchdole), tam jsem potkal vinnyho (zde znami jako bartolomej), ten mne pozdeji nalakal k UO na Kelevar a tam huz jsem znam jako Glumik (glum byl uz obsazenej), pozdeji mne vinny pretahl az sem...
a proc Jedlicka? jedle je moje znameni podle keltu
17.03.2009 v 12:20
Hodnocení:
0
nick Furgass vznkl pridanim jednoho S ke jmenu jednoho trpaslika z knihy " trpaslik "
puvodne to bylo FurGass, ale jaksi se to nekomu nelibilo *vrci na ursuse* tak jsem byl prinucen si to zmenit.
no a tedkom litam po svete s nickem furgass, bo je to vice sexi
Zakladatel klubu nespokojených hráčů
G.O.R.A
Raději vládnout v pekle, než sloužit v nebi.
Niccolo Machiaveli
17.03.2009 v 14:24
Hodnocení:
0
Nick Winitar vznikl při přemýšlení nad nickem pro server www.darkage.cz. Můj oblíbený a do té doby všude používaný Raistlin (sága DragonLance) byl již obsazen, tudíž jsem si musel vymyslet jiný. Je to čistě můj osobní výmysl, byť jsem nedávno objevil někde zmínku v nějaké knize.
V realu slyším na dvě jména Winitar (Wini) a Raist.
Larraae, kterou používám pro hraní drowa zde na Manawydanu vypadla z drowího konvertoru jmen.
Stopař a krotitel
17.03.2009 v 16:16
Hodnocení:
0
Kalear... toho sem někde zahlíd, už nevím jestli v nějaké gamesce nebo kde, pak když sem vymejšlel méno pro necra v DII tak sem si na něj vzpomněl a chvíli sem ho hrál... když sem vymýšlel méno pro GM účet vzpomněl sem si zase na toho necra... hotovo.
Můj nick kterej používám jinak vždycky a všude sem si vymyslel sám když sem pro změnu (o několik let dřív) vymýšlel jméno pro druida v té samé hře a od té doby sem tak... no vždycky a všude
Cesta do pekel je dlážděná dobrými úmysly.
Žádný plán bitvy nevydrží střet s hráči...
17.03.2009 v 16:40
Hodnocení:
2 359
Zkuste nacpat nick "White Dolphin" do 8-10 písmeného jména hráče ve hrách na osmibitech... Takže Whitey. A proč White Dolphin? Prostě ujíždím na delfínech
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
17.03.2009 v 18:58
Hodnocení:
1
(17.03.2009 v 16:40)Whitey napsal(a): Zkuste nacpat nick "White Dolphin" do 8-10 písmeného jména hráče ve hrách na osmibitech... Takže Whitey. A proč White Dolphin? Prostě ujíždím na delfínech
delfín je nejaká droga ?
(Sorry, ale ja som si nemohol neodpustiť toto rypnutie )
Aroganciu si musíš zaslúžiť.
17.03.2009 v 20:35
Hodnocení:
0
Muj nick pochazi z knizky (knížek) od Terryho Pratchetta a nevybral sem si ho, ale dostal. Myslým že sem si ho zasloužil určitým chováním (které se občas snažím udržovat :-P) - pokud se nepletu. Nick jinak používám už asi 6 let...
Světlo se stane stínem, čas se stane nepřítelem a život... život se rozplyne v bolesti.
18.03.2009 v 06:21
Hodnocení:
0
Co já vím tak sis tak začal říkat sám od tý doby cos prvně četl zeměplochu...
19.03.2009 v 12:35
Hodnocení:
0
Vinny - mechanik z Jagged Aliance 1: Deadly Games
Bartoloměj - chtělo to změnu, tak jsem bodl prstem do kalendáře
Bartoloměj - lidský hraničář
-toho času správce Isharionu, nyní na odpočinku.
20.03.2009 v 19:35
Hodnocení:
0
V tý době kdy sme nick pouzival sem necet ani jednu - věř mi.
To až pár roků na to sem začal číst...
Světlo se stane stínem, čas se stane nepřítelem a život... život se rozplyne v bolesti.
21.03.2009 v 21:43
Hodnocení:
0
Celebrimbor byl elfský král Eregionu. Založil říši Gwaith-i-Mírdan, zem elfských kovářů. Mezi elfy bylo pravidlo, jak potomci dědí jméno ... a to ke jménu se přidá - ion. Takše syn Celebrimbora je kovář Celebrimborion (a dcera Celebrimboriona)
Celebrimborion, ten, který jako druhý spatřil prsteny moci ...
23.03.2009 v 22:14
Hodnocení:
0
(17.03.2009 v 10:25)Beddy napsal(a): Tereza Černovírová se jmenuje Tereza, neb tohle dívčí jméno je prostě super (menuje se tak i moje dcerka). A Černovír je vesnice tady nedaleko. Chtěl jsem aby to jméno znělo trochu ve stylu Prachettovejch čarodějek.
hele, černovír...není to městská část olomouce (případně nějaký předměstí nebo tak?) protože sem to viděl docela velikým písmem napsaný na mapě olomouce
|