Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
nemá 7 je z průměrnou známku a 0 za žádnou
Napadáš lidi od vidění a pak fnukáš na fóru. PŘIJMI ZODPOVĚDNOST ZA SVÉ ČINY! Kňouro.
Odpovědět
nevim proc nestanovite nejake minimum expu/min. treba na 5expu. zaroven by pribyl bonus k ruznym trestum(2dny bez expu, -1 do minima onlinexpu, 5 tretsu a ma naporad minimum 0exp/min)
Odpovědět
Chci nahlásit omráčení a loot v lese v pravo od brány kolem 17:00 jméno mojí postavy stejné jako tady.
Odpovědět
Prošetřím!
Dotyčný byl potrestán -> tobě bude uhrazena škoda formou peněz.
Odpovědět
Chci OPĚT podat stížnost na GM tulgyr - nekorektni jednani, co mužou orkove nemužeme my.
Odmítání vyjádřit se k problému.
Jail za to že jsem omračil orka ktery mne za 1. urazil(nazvla mne prasetem) za 2. Lootil drakena se kterym jsme meli pvp souboj a ja ho proazil, kdžy jsme bezel k telu tak tento ork -gobund nebo tak nejak zacal drakena lootit a brat mi mou trofej. To jsou uz dva RP duvody k tomu ho zbít, né zabít!!!! Pouze jsme ho OMRAČIL pro natvrdleho tulgyra OMRAČIL za to, že udělal tyto dvě popsané věci.

Tohle je trochu moc Smile
It's good to be bad.
Karlos Strench - Elf, hraničář
Odpovědět
Ten Ork porusil pravidlo podle me vmesovani se do PVP. Bohuzel ty si nasledne porusil taky pravidlo. Asi hlavni tvuj problem. Kdyz nekoho vidis porusit pravidlo tak misto toho aby si to nahlasil je, ze si to vyridis po vlastnim. A to Gms Proste nemaj radi a mit radi nebudou. Jestli te GM potrestalo za omraceni. Bez toho aby potrestalo i toho orka. Tak je to podle me chyba. A pokud si predem nezistilo celou situaci. Tak nechapu proc te trestalo... Bud oba nekdo nikdo.
Odpovědět
No pro toho orka to asi bude prvni trest za pvp, pro karlose uz jeden z mnohych v jeho uspesne serii.
Odpovědět
No mě hlavně zajímá, vyjádřil se k tomu nějak ten ork, nebo Karlose jen aniciativně zavřel Tulgyr, který to viděl?
No mě hlavně zajímá, vyjádřil se k tomu nějak ten ork, nebo Karlose jen iciativně zavřel Tulgyr, který to viděl?
Napadáš lidi od vidění a pak fnukáš na fóru. PŘIJMI ZODPOVĚDNOST ZA SVÉ ČINY! Kňouro.
Odpovědět
jen iniciativne zavrel tulgyr Smile
No me se nezda ze sem porusil pravidla, vy jste necetli nic o provokaci a naslednemu povoleni pvp...jen pitome omraceni.. fakt nechapu Smile
It's good to be bad.
Odpovědět
Byl jsem s tím orkem v partě, Karlos mě jen omráčil, takže jsem mrtvej nebyl, honila ho moje puma, kterou se snažil setřást a žádal o pomoc i ne pvp hráče kteří mi na tu pumu útočili, takže kdyby mu nepomohli možná by ho dostala.
Magnus- gnom
Draken- ork čáryfuk
Odpovědět
Vyjimecne se musim zastat Karlose. Pokud tohle neni provokace, tak uz nic, nemluve o tom, ze ten ork mel RP proste utikat pryc, aby se vyhnul boji (ja vim, nemel zaplne pvp, tak si pripadal v bezpeci, ale nemel by), nebo pozadat o moznost se zapojit (pak bych pochopil i snahu vzit spolubojovnikovy veci).
Vzdyt tohle se nedela, Karlosovi vznikl zabitim pvp hrace narok vzit si cokoliv, pokud tomu nekdo zabrani, musi nest nasledky. Na to telo nema nikdo co sahat, dokud si Karlos nevezme co chce a neda najevo, ze skoncil (odchodem nebo hlaskou do hry). To je zakladni pravidlo pvp slusnosti, ktere se normalne dodrzuje v kazdem slusnem pvp. Podle me je Karlos v pravu, udelal bych to same a to sem nikdy na zadnem shardu problemy s pravidlama nemel. Loot tela je v podstate zapojeni se do boje. Nemuzete preci po nikom chtit, aby tomuhle jen prihlizel, to je naprosty nesmysl a proti veskeremu rp. Pokud nemel pravo toho orka napadnout, pak vznika otazka, jak dlouhou zivotnost bude mit dvojice hracu, kdy jeden bojuje se zaplym pvp a druhy beha za nim a v pripade prohry bere co muze. S takovouhle asi celkem slusnou, cili vznika naprosto zbytecne prostor k pruzeni a nefer hre.
Valerie (Semper Fidelis) - kovářka, drátenice a slévačka, vévodkyně Cyprony
Odpovědět
Já vám řeknu co jsem viděl...Gogobund expil ve stokách a přiběhne k němu Karlos a u toho byl este někdo. Karlos se ptal kde je Draken či tak nějak...Gogobund mu odpověděl že neví a začli od Karlose lítat pěsti(emoty)a urážky na rasu atd. že sou orkové prasata přesný znění těch urážek neznám. Gogobund odvětil že Karlos je prase cituji "Ty být prase" a Karlos do něj začal pálit šípy, omráčil ho a dostal port do vězení. Nic víc , nic míň.
Pokud tedy Karlos lootil Drakena proč si nechal brát od Gogobunda kořist ? a pak na něj šel znova do stok.Když podle toho co píše Myrsha mohl Gogobunda zastavit ?
"Událost, neboli provokace se má řešit ihned. Tedy kratší dobou je myšleno, že povolení pro PVP i na ne PVP postavu můžete využit v tu chvíli, kdy jste provokováni, ne déle."

dál se k tomu vyjadřovat nebudu...
“Oheň hřeje, oheň pálí. Bohové nás chrání, bohové nás ničí. Zabij…. nebo budeš zabit. Konec lekce.”
One Hit, One Kill, IK, Konec, Bye
Odpovědět
Stáhl jsem si log, abych se na to v práci mohl podívat.. jestli je to tak že se Gogobund zapojil do PVP situace, nevidím problém v Karlosovým omráčením jeho. Ale třeba to tak není..to se teprve dozvím.
Odpovědět
Prosím aby Karlos byl odstraněn z vězení -> PVP situace začala cca kolem 19:00, kdy Draken s Karlosem se pořád taškařili a sváděli boje, během toho Gogobund přes partychat asistoval Darkenovi a hlásil kde zrovna se Karlos nachází. Cca kolem 19:30 byl Draken omráčen Karlosem a přes partychat Draken požádal Gogobunda o pomoc, ten následně přiběhla a začal lootovat omráčeného Drakena (mezitím byl Karlos zaměstnán pumou od Drakena) následovala změna targetu na Gogobunda místo na pumu........ atd atd.. Gogobund se velice vědomě zapojil do PVP mezi Karlosem a Darkenem.
Odpovědět
A co pravidlo v partě-povolení sesbírání ostatků zesnulého ?
Urken - Uruk ka'ago'ghugh nukokogn.
Odpovědět
(10.07.2009 v 08:37)Urken napsal(a): A co pravidlo v partě-povolení sesbírání ostatků zesnulého ?

LaughLaugh Ze tady neni vic smejici se smajlik.
Odpovědět
Jen bych se chtěl zeptat jak je to se summonama, když můj summon někoho napadne, tak ostatní hráči (bez pvp) by na něj taky neměli útočit ne (to je stejný jako s tim posbíránim ostatků v patě)? Ono to může být matoucí, když jde někdo okolo a vidí jednoho omráčenýho a druhej pobíhá okolo s pumou v zádech, taky bych pomohl. Útok na mého summona se rovná útoku na mě?
Magnus- gnom
Draken- ork čáryfuk
Odpovědět
Ano, sumoni a peti jsou považování za "prodlouženou ruku".
Podle pravidel PvP se útok na ně (nebo útok pomocí nich) počítá za akci proti tobě/tvojí.
(ne, není to nikde napsáno, považuji to za samozřejmost - to je jako vymlouvat se že "zranění šípem není zranění z mého luku")
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět
Dnes sme s Gervinem testovalo jednou kouzlo ktere vyvolá takoveho ducha co enjde zranit, omračil mne a nic s tim nešlo dělat, ležel sem tam tak asi 5 minut.. pak mne Gervin vylečil a ja si běžel pro raptora - ten tma nebyl ačkoliv sem ho nechal stat u utesu asi obrazovku ode mne - z jedne strany les se skřety z druhe my. No pak si prichvatal erik a kouzlo zrusil a rekl ze se nesmi pouzivat a bla bla, pak sem se po mensim patrani dozvedel ze Nazgel mi raptora odtahl a natahl ho na guardy kteri ho zabili. O co jde, no jde mi o to, že nevěřím tomu že to měl tak skvěle načasované že zrovna věděl že sem omračeny a bude mi trvat než se proberu a gervin se mne snažil léčit, tak z čista jasna přes les kolem skřetů NÁHODOU šel a videl meho raptora. Takže bych žádal o vyšetření logu jestli nas nesledoval pres GM, nebo jestli mu s tim nepomahal Erik, protože tohle všechno mi přijde až mooc neuvěřitelné a jelikož by to nebylo poprve co tulgyr neco podobneho predvedl tak bych byl rad za prošetření.
bylo to nekdy od 10:50 az 11:20
It's good to be bad.
Odpovědět
prošetřím
Odpovědět

Skok na fórum: