Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
hm bylo divný že místo jednoho vokýnka mi tam vyskočili dvě. Myslim že sem kliknul přesně v tu dobu když se generovalo další vokno
“Oheň hřeje, oheň pálí. Bohové nás chrání, bohové nás ničí. Zabij…. nebo budeš zabit. Konec lekce.”
One Hit, One Kill, IK, Konec, Bye
Odpovědět
Že vyskočily dvě divné je.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět
Stalo se mi to taky... 2 okna najednou.
Odpovědět
Toto sem pozoroval, pokud dalo jedno gm kontrolu a dokud ji clovek neodkliknul tak dostal druhou kontrolu. Vyskoci dve tabulky, kazda na jine cislo, jedna napr. s cislem 3 a druha s cislem 5. At uz kliknete 3 nebo 5, tak ta jedna tabulka to vyhodnoti jako chybu, i kdyz ste v ni vubec neklikali, ale klikali ste v te druhe.
Valerie (Semper Fidelis) - kovářka, drátenice a slévačka, vévodkyně Cyprony
Odpovědět
no to se mi přesně stalo...
“Oheň hřeje, oheň pálí. Bohové nás chrání, bohové nás ničí. Zabij…. nebo budeš zabit. Konec lekce.”
One Hit, One Kill, IK, Konec, Bye
Odpovědět
Prosím RT aby dočasně používal alternativní testy AFK, dokud se na ty gumpy nepodívám.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět
Zdravim
Dnes dopoledne mezi desatou a jedenactou jsme spolecne zkouseli zabit ghula u hrbitova pred Vilhemovicema. Jak je lomeny most. Pri boji byla moje postava zabyta. Dosel jsem se ozivit a po navratu zept jsem zjistil ze je moje postava lechci o stribrny s lektvary oziveni. A nejake to jidlo(tim si nejsem jist na 100%). Regiovan mezitim za pomoci straze u mostu zabyl ghula. A vratil se k me mrtvole. Tam nachital Karla (Zorga) jak prohledava moji postavu. Odehnal ho. Jen diky tomu zreme nestihl ukrast vic.
Zadam jeho potrestani. Podle toho co jsem slisel tak to neni jeho prvni prohresek. Mslim ze ban na jeho IP by v tomto pripade asi nejlepsim resenim. Galeje nebo neco podobneho v jeho pripade povede jen k tomu ze si vytvori novou postavu a stou bude delat to same.
Odpovědět
Tak se to stalo. Stál nad mrtvolou Oberona a prohledával ji. Tak jsem ho okřikl ať okamžitě zmizne, že tam nemá co dělat. Měl z toho srandu, ale nakonec odešel. Po návratu a sebrání zůstatku, první čeho si všiml Oberon, že mu scházejí lektary na uzdravení, které jsem mu před tím dal i s obavzy, cca 34ks lektavarů. A následně jak jsem řekl kdo mu prohlížel mrtvolu, zjistil další chybějíci věci a peníze.
Ragiowan, člověk - Mág, knihovník, badatel
Čím je člověk rozumnější a lepší, tím více dobra v lidech pozoruje.
Jabber & ICQ přes SZ (WinXP/32, CPU Intel Pentium 3 - 1GHz (Coppermine)-(jednojádro), 80GB HDD, GeForce 5200-128MB/400MHz, RAM SDRAM 512MB)
Odpovědět
jmena postav ?

Odpovědět
Zůčastnění
- oběť: Oberon
- zloděj: Karel Krátký
- svědek: Ragiowan
Ragiowan, člověk - Mág, knihovník, badatel
Čím je člověk rozumnější a lepší, tím více dobra v lidech pozoruje.
Jabber & ICQ přes SZ (WinXP/32, CPU Intel Pentium 3 - 1GHz (Coppermine)-(jednojádro), 80GB HDD, GeForce 5200-128MB/400MHz, RAM SDRAM 512MB)
Odpovědět
trest udělen : 120 polen + pro opakované problémy s postavama omezen počet postav na acc - 1

Odpovědět
(28.12.2009 v 16:58)Quazim napsal(a): trest udělen : 120 polen + pro opakované problémy s postavama omezen počet postav na acc - 1

Dekuji.
Odpovědět
toto není uplně prohřešek přesto ot napíšu. Dneska jsem věnoval cechu G.O.R.A spousty věcí plus koníka. Na moji postavu Al ( budouci adept) je možnost že se ke mně dostanou motyky. Proto je budu brát vždycky čerstvé. Biggrin Nejedná se o support jako takový ale dar začínajícímu cechu. jsem ochoten vzít trest na galejích( aspon to testnuBiggrin)
Severus Gasel Snape - vyvolávač
Maniel - pyrofor bez expů:(
Rarfu
Mým hlavním cílem je - dotáhnout spolu s GM systém zakázek do hotové podoby

Odpovědět
Takže se dobrovolně hlásíš, že jsi daroval koně s obsahem věcí cechu, do kterého chceš vstoupit a mít tak užitek z věcí darovaných ať už přímí nebo nepřímí?
Dobrá... Jako motivaci aby se ti omylem něco nepředalo mezi posatvami ti může být sazba 50 polen za jeden kus předaného předmětu. Velmi doporučuji vyhnout se předávání stříbrných, tady bude sazba určována za každý stříbrný Smile
Pokud by uprostřed Isharu byla bomba, na ní nápis: "nesahat, jinak bude konec světa..."
Tak dávám manawydanu tak tři vteřiny života ...
Odpovědět
Blbost...
It's good to be bad.
Karlos Strench - Elf, hraničář
Odpovědět
Verejne se hlasim ze jak potkam Furgouna tak ho poplivu a zapalim :p a pak se muze modlit at snezi a neshori :p muzu taky otestovat Galeje?
Votary - vidlak prvni tridy!!
Rad spamuju!
Rad provokuju!
Clen klubu nespokojenych hracu
Odpovědět
Blbost je psát blbost jako post Smile
Pokud by uprostřed Isharu byla bomba, na ní nápis: "nesahat, jinak bude konec světa..."
Odpovědět
Mily Talone.
Nevim kdes prisel na to, ze vypadame jako spolek chudaku a opravdu potrebujeme tech par smucek co si nechal v konikovi. V kazdem pripade se citim urazen a znechucen tvym pohledem na nas. Je pravdou ze jsme mlady cech, ale nemysim si ze je to cech zebraku.
Odpovědět
Jestli je tohle považováno za support, tak ano je to blbost.
It's good to be bad.
Karlos Strench - Elf, hraničář
Odpovědět
Tohle ne, ale předání věcí, pokud jsi dobře četl tak to tam také tak uvedeno je, že trest bude za předání věcí - asi pro jistotu jen dodám, že automaticky beru předání věcí - jako předání věcí mezi jednotlivými postavami - Např. dá cechu koně s věcmi, pak by si je s druhou postavou vzal ... Tohle support prostě je, a nechápu že je to blbost Biggrin

PS: jedná se speciálně o pasáž - je možné že se ke mě ty věci dostanou... Klidně at si dávají dary.. nikomu neberu. Na durhou stranu si musej dát bacha aby se to nedostalo k jiné postvě na účtu...
Odpovědět

Skok na fórum: