Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hlášení prohřešků k prošetření
No pokud se to vezme tak, ze on vlastne dava veci nekomu, aby je pak ten nekdo daval jemu, i kdyz neprimo, tak to support ve sve podstate je. Tady chce vzit vpotaz, proc ty veci daroval...
Marina - Žena všech povolání, hlavně ale GM
Corsah Tyrdlues - elfí řezbářka Sirae Cyredanea - ?bláznivá? šamanka
Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky

Odpovědět
Alvine to není že jste žebráciBiggrin každý koník se hodí a u Terkena už jsem nemněl žádné věci. Tak jsme vám ot věnoval protože vím že jste jediný momentálně aktivní cech( ještě Arcanum) a prach se hodí vždyckySmile a stejnka u za Terkena nechci moc hrát jinými slovy by bylo hodně násad v čudu
Severus Gasel Snape - vyvolávač
Maniel - pyrofor bez expů:(
Rarfu
Mým hlavním cílem je - dotáhnout spolu s GM systém zakázek do hotové podoby

Odpovědět
Vzdávám to - nemyslela jsem přímo to darování koně s věcmi že by byl support, mysela jsem až to - kdy by se ty věci dostali k té druhé postavě na účtu Biggrin
Pokud by uprostřed Isharu byla bomba, na ní nápis: "nesahat, jinak bude konec světa..."
Tak dávám manawydanu tak tři vteřiny života ...
Odpovědět
Pokud se k tobě omylem zatoulá jedna motyka za týden, tak to v tomto případě beru. Pokud se ale někomu "zatoulá" každý den komplet výzbroj, tak na tom je něco divného Smile
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět
Zavedou se zase afk kontroly ? Tenhle tejden už jsem napočítal pět lídí - a většinou byla gmka ve hře Smile
Odpovědět
Ja obcas takhle poranu nejakou AFK kontrolu udelam a zatim bez zarezu Smile
Odpovědět
Mám za to že se spíš vymyslí nové opatření Smile
Odpovědět
ted mi to hodilo 3. první chtela cislo 5 zmackl jsem a pry masj este jeden pokus. Dalsi chtela číslo 6 zmackl jsem nic se nestalo. A dalsi chtela taky cislo 6 zmackl jsme icslo 6 a už to bylo v poho
Severus Gasel Snape - vyvolávač
Maniel - pyrofor bez expů:(
Rarfu
Mým hlavním cílem je - dotáhnout spolu s GM systém zakázek do hotové podoby

Odpovědět
To se obcas stane.
Odpovědět
Tak ja delam AFK kontroly kazdy den, i nekolikrat dene. Lidi proste AFK nejsou. Reaguji i mimo AFK tabulku. Jen u toho makrovani brouzdaji na webu, kukaji na film nebo ja nevim co se da u toho delat. Takze duvodem proc nereaguji na okoli je jina cinnost. A zakazat jim to nemuzes.
Odpovědět
A nebo je v AFK tabulce nějaký nenahlášený bug Smile
Odpovědět
Vzhledem k tomu, jaký to má dopad na hru, bych rád požádal o vymazání příspěvku http://forum.manawydan.cz/showthread.php...4#pid27424 (#39) kvůli zjevnému porušení pravidel.
Odpovědět
Smazano.. Ma dusicka pokoj?
Odpovědět
Jeste dodatek.. Tvuj prispevek take ovlivnuje hru. Pises ze to jsou soukrome zapisy, tak je laskave nevystavuj na verejnosti. V opacnem pripade jsou to volne dostupne soukrome zapisky. Cekam ze je smazes stejne jako ja. V opacnem pripade to napisu jako z tvych volne dostupnych soukromych zapisku. Vyhovuje?
Odpovědět
(20.03.2010 v 00:45)Alvin napsal(a): Pises ze to jsou soukrome zapisy, tak je laskave nevystavuj na verejnosti. V opacnem pripade jsou to volne dostupne soukrome zapisky.

Dovoluji si nesouhlasit. Vše, co je napsáno na foru v RP duchu bez jakékoliv poznámky (nebo kontextu) o tom, že by se jednalo o veřejný zápis, lze brát jako osobní RP spis jedince na forum napsaný jen pro informaci GM a hráčů o aktivitách autora zápisu.
Když potkáte člověka, který tvrdí, že ví všechno nejlépe, věřte mu... kdo jiný by to měl vědět lépe, než on sám.
Odpovědět
Ideálně prosím autory takových témat aby je označili, zda jsou nebo nejsou veřejně dostupné.
Odpovědět
To bych jako reseni bral. Vyborny napad.
Odpovědět
Tento topic je prosim jeste aktualni nebo po Erin to prevzal nekdo jiny?
http://forum.manawydan.cz/showthread.php?tid=1326
Valerie (Semper Fidelis) - kovářka, drátenice a slévačka, vévodkyně Cyprony
Odpovědět
Pokud vím, měl by stále fungovat.
Odpovědět
Rád bych dal inkvizitorovi k prošetření

Kód:
    Kristián Akkonský    Opakované urážky GM    Mute na chat do odvolání    Brak    3.9.2010
Odpovědět

Skok na fórum: