18.09.2010 v 21:16
Hlášení prohřešků k prošetření
|
18.09.2010 v 22:10
Trest je zrušen, jsi aktivní a vážím si tvého přínosu pro MW.
Při komunikaci s členy RT prosím drž své pocity na uzdě. Nechci přijít ani o Braka, ani o tebe kvůli malichernostem.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
18.09.2010 v 22:27
Díky, nebudeš litovat.
06.10.2010 v 19:29
podezreni z pokusu predani penez mezi postava
cas cca 20:18 predani me postave postavou neznameho jmena (clovek) (600str) cca 20:27 pozadovany penize postavou elfa - nepredany
Inwë Lúthien
06.10.2010 v 19:48
Opravdu jde o support. Děkuji za hlášení, peníze si nech.
Účet "Tonikkovarik" týden BAN za pokus o support a porušení PvP pravidel.
19.12.2010 v 19:51
Odvolávám se na pravidlo "10) Zákaz pruzení, neboli úmyslné znepříjemňování hry ostatním hráčům" a uplatňuji ho na každou jednu z těch osob, které překazili dnešní event.
Pokud chcete PvP, můžete si vybrat kteroukoli jinou dobu, než event, který se připravoval tak dlouho, jako ten dnešní. Povedlo se mi (díky Stigovi) zvednout status online do výšky, která tu nebyla jak dlouho. Díky vám to vydrželo deset minut.
Naše akce byla připravovaná a byla povolená a byla úspěšná od GM Stiga *muck*
je hezký jak si všichni hrajou na RP hráče ale když ve hře jednaj tak jak jednaj a potom se divěj. Chtěl jsem to s tebou projednat boužel tvoje hrdiné stráže mě zastavili tudíž si mi nedal možnost, chtěl si boj , máš ho mít
“Oheň hřeje, oheň pálí. Bohové nás chrání, bohové nás ničí. Zabij…. nebo budeš zabit. Konec lekce.”
One Hit, One Kill, IK, Konec, Bye
19.12.2010 v 20:10
1. Zle postavy z eventu beru jako normalni ucastniky eventu. Byli dohodnuti s bandity o vzajemne pomoci.
2. Status byl tak vysoky take diky zlym postavam, ktere po dlouhe dobe dostali sanci se normalne ucastnit deni. Kdyby tuto moznost nedostali, tak by proste nelogli a status by byl o tech 8 nebo kolik lidi nizsi. 3. Z meho pohledu se nejedna o pruzeni, resit budu jen jednotlive pvp prohresky pokud si konkretni osoby chteji stezovat. Psat muzou dotcene osoby sem nebo me na icq. 4. Sel sem do toho s vedomim, ze budete treba nastvani a sem pripraveny nest za to odpovednost. Ano, je to moje rozhodnuti, mezi tim zakazat hracum evil postav si zahrat (na coz nemam ze sve funkce ani pravo), nebo jim jednou za tech x let dat sanci zahrat si podle jejich RP. Tak jen do me, sem pripraven, ze budu kvuli tomu pod tlakem. Chtel bych vas jen poprosit, abyste svoji zlobu smerovali na moje ICQ (310030621) namisto na forum, ktere je moderovane. Za nadavky na ICQ nebudete trestani, pokud se budou tykat dnesniho eventu.
19.12.2010 v 20:14
Akce byla projednaná se mnou, schválil jsem pro ni výjimku v PvP - volné napadání, ale bez lootu nePvP postav.
Je mi líto pokud to dopadlo špatně, doufal jsem že to bude zajímavé zpestření.
19.12.2010 v 20:30
Ono to Whitey ani tak daleko nezaslo ohledne te benevolence v pravidlech. Hracum ze strany zla jsem jasne rekl, ze nemohou jako prvni napadat non-pvp hrace a uz vubec je lootovat. Hraci ze strany dobra naproti tomu mohli napadat koho chteli bez ohledu na pvp statusy. Takze pokud si chce nekdo stezovat proti poruseni tohoto, jak sem rekl, muzete.
19.12.2010 v 20:40
No ja myslim, až na pár PvP prohřešků (za které se i já omlouvám) kde se omylem nebo ve zmatku praštily i hráči bez PvP. Chovaly hráči zla dobře ... žádný locení a nic nebylo až, když začali nabíhat ressnuti hráči pro těla to bylo o něco horší .
PS: Když bojovník se sekerou a v plátovce řekne ... odejdi nebo tě zabiju nahatému a on stojí. Je to zlé (ale já do něho nešel )
19.12.2010 v 23:47
Tady mate topic na diskuzi:
http://forum.manawydan.cz/showthread.php?tid=2037
22.12.2010 v 00:04
Chci podat trestní oznámení na GM Marina za špatné jednání s mou osoboua šikanu. Byl mi udělen AFK trest přičemž jsem AFK nebyl. Abych popsal moji nehodu hraju na win7 64, mám čtyřjadro black edition , 8gb ramek , 2gb grafiky a jelikož UO neni zrovna z nejnovějších her a zrovna na starym klientovi to zrovna moc kompatibilní a celkem hra často zamrzává. Jelikož MW afk kontrolám moc nevěřim protože v dřívější době jsem dostal AFK kontrolu, odpověděl dobře a stejně jsem dostal trest, chybu jsem nahlásil a trest mi nebyl odebrán(jen tak mimochodem). Tak jsem chtěl AFK kontrolu otestovat prvních 15sec jsem sledoval jak běhají čísla jestli se mění nebo nemění proto jsem se zeptal na chat(odpověd se mi nedostavila). Mezitím jsem zapnul windowsackou karkulačku a začal počítat příklad zrovna tam bylo něco debilního a asi jsem se uklik a karkulačka vypočítala uplně něco jinyho než bylo ve vysledcích při afk kontrole tak jsem se rychle pokusil kliknout na nějakej ten příklad ALE v tu chvíli mi zamrzlo herní okno a já nemohl rágovat(obrazovka odmrzne tak po 10-15sec,zkoušel jsem po AFK kontrole dělat testy), a než se mi tento problém podařilo vyřešit, hra mě odpojila tak jsem se připojil a dostal trest. Proto jsem na chatu obeznamil že jsem při AFK kontrole nebyl AFK(jelikož jsem reagoval na chat) ale trest jsem dostal jelikož jsem nemohl rágovat, v tu chvíli jsem byl GM Marinou napomenut za špatné vyjadřování(tuším že jsem použil slovo "dopici", poté jsem se pokusil problém řešit znovu (kde jsem dodal slůvko "kurva") a byl jsem zabanován na chat za špatné vyjadřování. Jelikož to byl můj 4afk prohřešek, tuším tak po půl roce ,dostal jsem podle systému stop expů na 4dny. Ale to se GM Marine nezdálo dost dobré proto byl prohřešek prodloužen na 7dní.Poté jsem eště dostal další nesmyslnou afk kontrolu když jsem psal tento článek(přísun expů byl zastaven a vyskočila hláška že nedostávám expy) tudíž místo 4afk prohřešků jich mám 5 řekl bych že to bylo po půl hodině. Tuším že takový je limit pro udělení afk kontroly znovu.Také nepopírám že jsem AFKoval, klikal jsem makrem na truhlu ale vždy jsem sledoval herní okno v pravém rohu mojí obrazovky a při tom sledoval seriál(Dexter) tudíž jsem byl přítomen kdybych dostal kontrolu tak jsem byl schopen na ní rágovat(boužel jak vidíte, nebyl)
Proto žádám o prověření této situace, zvážení mého jednání v nátlaku a volení určitých vulgárních slov, zvážení jistou averzi GM Mariny proti mě, zvážení toho že jsem byl velmi dlouhou dobu bez trestu a i minulou dobu jsem byl potrestán neprávem přičemž jsem přišel na bug s AFK kontrolou která byla posléze opravena ale trest mi zrušen nebyl(par mesicu zpatky). Také doufám o prozkoumání logu....Boužel mě to samotnýho mrzí takovýhle jednání na vánoce ale nemám jinou možnost než se ospravedlnit... zde přidávám screen odkazující jak mi zamrzne UO a na prodlevu trestů které jsem dostal a přiblížení času kdy se tohle +- mohlo stát Kód: http://img403.imageshack.us/img403/2214/afke.png Děkuji a přeji hezké vánoce a štastný nový rok jelikož už se ve hře nejspíše neuvidíme.
“Oheň hřeje, oheň pálí. Bohové nás chrání, bohové nás ničí. Zabij…. nebo budeš zabit. Konec lekce.”
22.12.2010 v 06:24
Na chat si napsal chvili pred uplynutim tech 60 sekund nebo alespon me se to tak zdalo - chat nesleduju stale a je pro me zavazna odpoved v AFK kontrole.
Druha AFK kontrola byla provedena pro kontrolu tve pozornosti. Neodpovedel si a nalogoval az po nekolika minutach - coz je podle me jasny dukaz toho, ze jsi byl AFK i pote. AFK nemuzes byt i kdyz ti expy nejedou. Ten AFK sem ti ihned pote smazla z poctu AFKu v props a zadny dalsi trest si nedostal. Pokud ma nekdo 4. prohresek proti AFK, tak davam 7 dni, misto systemovych 4. Drive se pocitalo, ze kdo bude mit ice nez 3 stopnou se mu do odvolani. Pokud chces dostavat online expy, tak ja stani u truhly se zapnutym makrem na klikani nepovazuju za takovou hru, kde bys mel ty online expy dostavat - to je jen takovy dalsi + k tomu vsemu. Ban na chat si dostal opravnene...jak ty rikas: do pici, do prdele a kurva. Pokud hrajes jen pro expeni stylem stoupnu si a dostavam expy, tak mi tu moc tech par dni chybet nebudes, nema to zadny prinos pro hru. O tom, ze by AFK kontrola byla nejak chybova nevim. Pokud je opravdu vadna, stezuj si na ni, ne na me.
Marina - Žena všech povolání, hlavně ale GM
Corsah Tyrdlues - elfí řezbářka Sirae Cyredanea - ?bláznivá? šamanka Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky
22.12.2010 v 08:39
Tak ne ze bych se Tulgyra zastavat ale ono kolikrat neni na MW co delat pokud neni nikdo poradnej online na hrani ...... ja mam treba ted low lvl postavu a jediny co me zivi jsou licence ....licenci udelam cca za 5 min ale dalsich 25 min musim cekat nez si budu moct vzit dalsi tak tech 25 minut stojim pred nastenkou a zevluju ,cucim na serialy ja vim ze to neni prinos pro hru ale pokud napr. jako ted hraju zhruba od 5 rano a nikdo tu neni ani na pokec ve hre tak vazne nevim....( vzhledem k tomu ze moje postava nic krome zabijeni delat nemuze) .... co mam delat :o) nechci od vas radu ale zkuste se zamyslet co s tim aby hraci nemuseli zevlovat ja vim ze treba vymejslet questy neni nic jednoducheho ale tech 6-7 co jich kolem isharu je neni moc aby to cloveka zabavilo vic jak na 2 dny ....takze narazky typu stojis a nejsi prinosem pro hru to je pekna blbost ve chvili kdy je online 0 lidi nebo jen 2-4 nemas byt pro koho prinosem Marino ........ a Tulgyre pokud je pravda ze AFK kontrola se muze provadet jednou za pul hodiny tak bud v klidu od vaseho GM jsem ji ze zacatku hrani hrani dostal behem 15 min asi 3x :o)))))))))))
22.12.2010 v 09:25
Na AFK kontrolu zadnej limit neni, muze byt klidne petkrat za 5 minut. Drive byl limit na AFK kontrolu nastaveny systemove, to znamena, ze sla technicky provest jen jednou za urcitou dobu. To nahravalo lidem, co umeji trochu pocitat, aneb projdu kontrolu a 30 minut si muzu afkovat bez rizika. Nikdy tu nebyla situace, ze by nekdo daval kontrolu "casteji, nez muze", takova situace ani nastat nemohla, technicky to bylo nemozne.
Ohledne zamrzani - stary klient neni podporovany, ale mam velmi podobnou sestavu s win7 64-bit a novy klient mi taky zamrzal. Od chvile, co sem tam zapnul rezim kompatability na win xp sp2, spustit jako spravce, tak to zamrzat prestalo, treba ti to muze pomoct i u toho staryho, Tulgyre.. Jinak se samozrejme jedna o problemy spojene s danym OS a ne klientem.
22.12.2010 v 12:36
Bylo online nekolik lidi. Jako promin, ale dokud nebyl zvednutej max lvl, tak sem tu Tulgyra moc nevidela.
Marina - Žena všech povolání, hlavně ale GM
Corsah Tyrdlues - elfí řezbářka Sirae Cyredanea - ?bláznivá? šamanka Zoe Locke - Velitelka družiny Sira Gerarda Stříbrokřídlého a důstojnice Cypronské městské hlídky
22.12.2010 v 12:43
ja nevim jen jsem rekl svuj nazor no .....
(22.12.2010 v 06:24)Marina napsal(a): Na chat si napsal chvili pred uplynutim tech 60 sekund nebo alespon me se to tak zdalo - chat nesleduju stale a je pro me zavazna odpoved v AFK kontrole. Co se ti zdá, nezdá je tvoje věc já vim že jsem psal když mi zbývalo tak 40sec do konce, proto žádám prošetřit log. (22.12.2010 v 06:24)Marina napsal(a): Druha AFK kontrola byla provedena pro kontrolu tve pozornosti. Neodpovedel si a nalogoval az po nekolika minutach - coz je podle me jasny dukaz toho, ze jsi byl AFK i pote. AFK nemuzes byt i kdyz ti expy nejedou. Ten AFK sem ti ihned pote smazla z poctu AFKu v props a zadny dalsi trest si nedostal.Pro kontrolu pozornosti? To by mě zajímal účel toho že jsi mi znova dala AFK kontrolu jen tak ze srandy pohonit si Ego. Přitom jsi mě přesvědčovala že jsi mi žádnou druhou afk kontrolu nedavala, viz. log (22.12.2010 v 06:24)Marina napsal(a): Pokud ma nekdo 4. prohresek proti AFK, tak davam 7 dni, misto systemovych 4. Drive se pocitalo, ze kdo bude mit ice nez 3 stopnou se mu do odvolani.Že ty dáváš, tresty se maj určovat podle nějaky hranice ne že si je bude někdo domejšlet a zpestřovat podle toho jak se mu to zrovna hodí. Beru systémové 4dny ale žádné 3navíc který si jen tak někdo vymyslí. (22.12.2010 v 06:24)Marina napsal(a): Pokud chces dostavat online expy, tak ja stani u truhly se zapnutym makrem na klikani nepovazuju za takovou hru, kde bys mel ty online expy dostavat - to je jen takovy dalsi + k tomu vsemu.Nepopírám že jsem AFKoval timhle klikánim truhly jsem cca strávil ten den cca 6hodin. Boužel mě k tomu momentální systém expů nutí, žádný event jsem od GM neviděl a člověk kterej má snad po nejlepším eventu za půl roku všude Black list a všude ho chtěj stáhnout z kůže a vokrást taky moc nepřispěje tomu abych si někde hrál na hrdinu v lese a zabijel veverky z licence. (22.12.2010 v 06:24)Marina napsal(a): Ban na chat si dostal opravnene...jak ty rikas: do pici, do prdele a kurva.Souhlasim, ale tvoje jednání nebylo taky zrovna z nejlepších, místo aby ses mi snažila vyhovět kdy jsem vysvětloval svůj problém v afektu jsi mi dala ban na chat a stop expu na tejden a potom eště další afk kontrolu jen tak. (22.12.2010 v 06:24)Marina napsal(a): Pokud hrajes jen pro expeni stylem stoupnu si a dostavam expy, tak mi tu moc tech par dni chybet nebudes, nema to zadny prinos pro hru.Jak jsem odpověděl vejš, pokud jsem za ty 2 roky co tu účinkuju jsem nebyl žádným přínosem pro hru tak mě to mrzí (22.12.2010 v 06:24)Marina napsal(a): O tom, ze by AFK kontrola byla nejak chybova nevim. Pokud je opravdu vadna, stezuj si na ni, ne na me.Ta AFK kontrola chybová nebyla, ale před časem když se v afk kontrole měnili čísla a příklady po každejch 10sec se nedalo správně odpovědět proto jsem sledoval tuto novější opravenou verzi jestli to nebude dělat to samé. Proto jsem se ptal také na chat- boužel mi odpovězeno nebylo, tak jsem jednal na vlastní pěst, pustil karkulačku vypočítal blbě příklad a když jsem chtěl rychle zodpovědět otazku - zbejvalo tak 15sec zamrzlo to a než se mi podařil problém se zamrznutím vyřešit bylo po kontrole. Marina napsal(a):Bylo online nekolik lidi. Jako promin, ale dokud nebyl zvednutej max lvl, tak sem tu Tulgyra moc nevidela.Chybí mi 6levlů do lvl cupu takže tim to opravdu není že po par měsících zvednete max lvl o jeden. Jen jsem se zase po pár měsících rozhodnul že trošku "poexpim" protože jak jsem psal,systém expování potřebuje změnu.Co mám dělat když zrovna neni žádnej event, je online sotva ani ne pár hráčů? řekni mi co je lepší než mít makro na truhle a dostávát za to 780exp za hodinu? Kde získáš tolik expů když seš pomalu sama na mapě? žádnej dung, questy splněný, lovecký vývěsky s veverkama...momentálně by jste vlastně pro mě měli mít alternativu když mám stop expů abych moh dělat něco jinýho, abych nebyl nijak omezen na hraní ale jelikož jsou online expy hlaví přísun, tak jsem byl odříznut od hraní a hrát pro mě momentálně nemá význam Stig napsal(a):Na AFK kontrolu zadnej limit neni, muze byt klidne petkrat za 5 minut. Drive byl limit na AFK kontrolu nastaveny systemove, to znamena, ze sla technicky provest jen jednou za urcitou dobu. To nahravalo lidem, co umeji trochu pocitat, aneb projdu kontrolu a 30 minut si muzu afkovat bez rizika. Nikdy tu nebyla situace, ze by nekdo daval kontrolu "casteji, nez muze", takova situace ani nastat nemohla, technicky to bylo nemozne.Škoda, takhle bude nadržený gmko každejch 10minut [afk kovat hráče kdy se mu bude chtít místo toho aby mu třeba naspawnoval 10obřích krys pod nohy a zabavil ho, škoda. Dále prosim aby se k tomu vyjadřovali jen ti kteří byli podobně postiženi nebo ti kteří chtějí něco dodat aby se nám tu nezavládl chaos a spam
22.12.2010 v 16:59
Právě jsem při prošetřování našel postavu "GM_Tulgyr". Proč?
|
« Další starší | Další novější »
|