11.01.2012 v 23:26
Hodnocení:
7
Mantis: 0
Vloženo do Mantisu 0-krát v 0 postech
11.01.2012 v 23:26
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.01.2012 v 17:56 od sarja.)
Kdyz uz to tu resi tak se k tomu vyjadrim. Zadnou stiznost jsem nikam nepsal a ani to puvodne nechtel nijak resit. Na Sokara jsem nadavky vypustil v zapalu momentu a protoze to vypadalo jako jeho prace, jestli danou situaci nezpusobil on tak se mu omlouvam a adresuju ji tomu kdo za to muze. Onomu novemu hraci a i ostatnim na chatu se omlouvam.
Nevim jestli se v dungu bezne paky aktivuji "jen tak od sebe" s emotama *paka se zacala hybat*. Kazdopadne se takovahle situace u me stala ponekolikate a vazne mi to zazitek z hry nezlepsuje.
Otvirani dveri v dungu na hrace mi prijde jako prinejmensim podivna praktika, zvlast kdyz maj hraci praci s NPC co uz si tam natahly.
K tomu se pridala podezrela smrt maga (a tady priznavam ze nevim zda to byl zasah GM, nebo se jen zabil kouzlem, ale v tom momentu to tak vypadalo zvlast kdyz se sirae na to sama ptala) a ja reagoval jak jsem reagoval.
Myslim ze neni dal potreba to na foru dal rozvadet. Zadnou stiznost jsem nepodaval ani nepodavam a at uz to bylo jak bylo tak se s vama loucim.
Inara, Kouzelník|Gwen, ledová princezna|Lisanna, tichý bard|Prune, kněžka Helmova|Taranel, stopař(†)|Tibauld, Velitel Armády(†)|Béda Trávníček, hobit neposeda(?)
12.01.2012 v 02:10
Hodnocení:
1 184
Nemyslel jsem tim, ze by si nekdo stezoval.
Pokusime se, aby do budoucna bylo podobnych negativnich zazitku co nejmene. Tak jak to popisujes to zni "celkem nestastne"..
A to me mrzi, budes tu chybet.
12.01.2012 v 08:21
Hodnocení:
130
Huh, tak tohle jsem fakt musel "vidět" a podívat se do logů...
Také jsem neshledal nic vyloženě proti pravidlům
- smrt mága opravdu nebyla zapřičiněna GMkem
- otevření dveří v dungu je značně nepříjemné, postavy hráčů kvůli tomu mohou skutečně chcípnout. Ale postavy nemají být nesmrtelné, když lezou hráči do dungu, to riziko na sebe berou. Pokud by tomu tak nebylo, k čemu by ta hra byla?
Mě jen mrzí, že za všechno mohu asi já, protože jsem si dlouhodobě stěžoval na neaktivitu v GM týmu. Sokar samozřejmě odpoví, že by to udělal tak, jako tak - ale tím mě nezbaví odpovědnosti
A závěrem chci poděkovat sarjovi, že si založil barda a šel s ním do dungu.
Děkuji ti za to a mrzí mě, že odcházíš. Byl jsi skutečným členem této komunity
12.01.2012 v 14:41
Hodnocení:
130
Tak jsme z toho úspěšně udělali flame
... objeví se někdo odpovědný, utne nás a přesune všechny nářky do special topicu?
Sem patří jen původní info, že sarja přestává hrát + případné nesouhlasné komentáře a poděkování za dlouhou a úspěšnou dráhu hráče.
Takže za sebe ještě jednou, děkuji za tvoji účast, pomohl jsi tento shard udělat lepším a bude tě škoda.
12.01.2012 v 16:57
Hodnocení:
2 359
Sarja končí? Opovaž se! Přece tě jedna taková kauza nerozhodí... nebo to nebylo jen jednou?
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
12.01.2012 v 18:12
Hodnocení:
43
Ja ti to psal uz i na ICQ. Nemas narok odejit, jelikoz nemas odehrany potrebny pocet hodin pro MW duchod -> tva zadost o ukonceni cinnosti na zdejsim serveru se zamita!!!
-=Semper Fidelis=-
Eržika Nitková - Krejčí, truhlářka, řezbářka
Hinata - Služebnice Jondaly někde na cestách
Galahad - Cypronský hospodský
Eržika - stopařka
12.01.2012 v 18:19
Hodnocení:
43
Jen pro predstavu nastinim co se stalo:
Jdeme do posledni pasaze dungu, kdyz otevrem dvere mag se z niceho nic sesunul k zemi. V ten moment na nas z posledni pasaze nabehnout dva stiny(NPC ktere nelze fyzicky zranit). Zustavame tam tedy jen ve dvou a to bard a knez (knez jondali - tedy pocitat s nejakym magickym dmg nejde). Kdyz jsme se tam snazli udrzet na nohou a me se po cca 5 pokusu povedlo jednoho stina zastrasit objevila se hlaska "paka se pomalu hybe" (ci neco podobne) a otevreli se nam dvere do zad z kama na nas nabiha kostlivec a zabiji barda. Pri pokusu mu pomoct pada k zemi i knez a tim konci veskera sranda.
Umysl eventu mozna byl dobry, ale rekneme si popravde koho tohle trochu nenadzvedne.
-=Semper Fidelis=-
Eržika - stopařka
12.01.2012 v 23:02
Hodnocení:
1 184
(12.01.2012 v 14:41)Geo napsal(a): Tak jsme z toho úspěšně udělali flame
... objeví se někdo odpovědný, utne nás a přesune všechny nářky do special topicu?
Sem patří jen původní info, že sarja přestává hrát + případné nesouhlasné komentáře a poděkování za dlouhou a úspěšnou dráhu hráče.
Tema zmoderovano.
16.01.2012 v 23:11
Hodnocení:
41
Po zkouškovém plánuji comeback, ale ted uz jako fakt vazne :-) Bud bude hodne casu, protoze proletím a nebo bude docela dost casu, kdyz neproletim
It's good to be bad.
Karlos Strench - Elf, hraničář
17.01.2012 v 06:21
Hodnocení:
43
A je... mozna by bylo lepsi se nevracet. Navraty starych hracu tu konci vzdyt stejne. -> Hadky, spory, ukrivdenost, tresty, bany
Nic osobniho Karo...
-=Semper Fidelis=-
Eržika - stopařka
17.01.2012 v 07:05
Hodnocení:
41
Diky za podporu a radu na uvitanou
It's good to be bad.
17.01.2012 v 15:20
Hodnocení:
0
Tak, to, co psal Erik, probíhalo vždy jen v určitých případech... a nemysli si, že já na ten zbytečný FL a nabušené řeči zapomněl! A o sekeře ani nemluvím. Ba ne, mě je to fuk, rád tě tu zas uvidim.
Když potkáte člověka, co tvrdí, že ví všechno nejlépe, věřte mu... kdo jiný by to měl vědět lépe, než on.
17.01.2012 v 15:29
Hodnocení:
11
další do počtu
“Oheň hřeje, oheň pálí. Bohové nás chrání, bohové nás ničí. Zabij…. nebo budeš zabit. Konec lekce.”
One Hit, One Kill, IK, Konec, Bye
17.01.2012 v 16:49
Hodnocení:
2 359
Ok, jdu vygenerovat nějaké nové řetězy do vězení. A strážní preventivně dostanou tvůj popis...
17.01.2012 v 19:50
Hodnocení:
41
uvidime co se s tou sekerou da delat
Skvele whitey, diky moc
It's good to be bad.
17.01.2012 v 20:12
Hodnocení:
2 359
Ale co... bav se, bav ostatní, a není čeho se bát.
17.01.2012 v 22:21
Hodnocení:
0
Sekeru si nech, stejnak už je Fenek dávno smazanej
Když potkáte člověka, co tvrdí, že ví všechno nejlépe, věřte mu... kdo jiný by to měl vědět lépe, než on.
17.01.2012 v 22:39
Hodnocení:
41
Fakt? Stejne sem ho nesnasel
It's good to be bad.
06.02.2012 v 10:52
Hodnocení:
0
Tak nevím kam to napsat, píšu sem
zahalil jsem svůj NTB spoustou s*a*ek, a můj HDD se odebral do křemíkového nebe. takže do odvolání mě IG nepotkáte.
Kdyby byla velká nutnost nebo potřeba soudce Xerexxona, je možné se domluvit a mohl bych lognout ze kompu ségry, ale nevím jak by se se mnou dalo domluvit když nemám internet Zkouším rozjet starou mašinu kde by mi jel aspoň net, ale na UO to nevidím.
S pozdravem Rex
06.02.2012 v 11:45
Hodnocení:
88
Vzhladom na to ze som si zase daval par mesiacov pauzu - ak niekto najde dovod preco ma volat z ciest (mimo nahodnych vyletov do isharu aby som pozrel ako sa ma jedna gnomka) tak by som zacal aktivne hrat.
Ostalo privela otvorenych koncov ktore by som rad nejak rozumne doklepol.
|