12.07.2014 v 13:44
Hodnocení:
425
Mantis: 0
Vloženo do Mantisu 0-krát v 0 postech
Tož tehdá dobrá.
Jsem v lágru od včerejška kolem 16:xx v Isharu.
Trest měl být dva herní dny.
Trest mi vydali na ten cár papiru až v 22:xx
Dnes stále nemám svoje věci, nikdo mě nepustil ven.
První reakce onoho Sokara byla, že mi sebere bábovičku a dá mi nějakou svojí uber - známku, za kterou umírají děti v somálsku.
Když jsem mu naplno řekl, že mám k němu podobně cítení, začal omýlat banen za nonRP.
Tudíž se musím smát. Takhle kompetentní GM jsem už dlouho neviděl.
Jsem zvyklej na Stigovy dlouhý slohový práce o něm samým, ale tohle je fakt rofl. Nemoct unýst sodu z druhý strany a začít mlít o banánu to je opravdu usměvný.
Page jsem si o věci napsal, zatím bez důsledku. V lágru jsem místo oněh dvou herních dnů už skoro 4 (no aspoň ze zdejší potravy udělá pan Šmirgl konečně něco k jídlu).
Ani tak mě nebere to, že tam trčim, jako to, že mi přijde, že svoje věci už nemam snad ani právo vidět.
Byl bych rád, kdyby se toho chopil někdo normální a dal to konečně dopořádku.
Děkuji
12.07.2014 v 15:18
Hodnocení:
173
Nebudu se s tebou vůbec bavit. Když něco tak Log ty bane .. psal jsem že dostaneš logy za non-rp. Umíš dobře upravovat vše podle toho jak potřebuješ. Já zas s prominutím takového vola.
12.07.2014 v 15:38
Hodnocení:
52
12.07.2014 v 15:38
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.07.2014 v 16:19 od Are.)
Thortogily už se na to s prominutím vy*er.Postupně si to celé překroutil až to ani smysl nedává.Včera jsi slíbil že dojdeš večer - Sokar tu se tu objevil jak bylo domluveno.Padla hláška že teda dojdeš za hodinku - Sokar opět přišel a chtěl to řešit a ty zase nikde.Taktéž tu byl dnes dopoledne poté i odpoledne.
Mohl jsi mu napsat...místo toho jsi si dungařil s druhou postavu nepletu-li se?
Ohledně toho trestu, jestli ti 2 dny a 2 zlaté příjdou moc za rozsekání někoho na kousky tak nevím no...v tomhle jsi asi sám.Trest ti byl dán o něco později, protože se to celé mělo probrat s montym a ty to moc dobře víš, dokonce jsi na to byl nesčetněkrát upozorňován.Rád se na toto téma ještě pobavím, moc mě totíž zajímá, s čím příjdeš příště.
12.07.2014 v 16:42
Hodnocení:
425
(12.07.2014 v 15:38)Are napsal(a): Thortogily už se na to s prominutím vy*er.Postupně si to celé překroutil až to ani smysl nedává.Včera jsi slíbil že dojdeš večer - Sokar tu se tu objevil jak bylo domluveno.Padla hláška že teda dojdeš za hodinku - Sokar opět přišel a chtěl to řešit a ty zase nikde.Taktéž tu byl dnes dopoledne poté i odpoledne.
Mohl jsi mu napsat...místo toho jsi si dungařil s druhou postavu nepletu-li se?
Ohledně toho trestu, jestli ti 2 dny a 2 zlaté příjdou moc za rozsekání někoho na kousky tak nevím no...v tomhle jsi asi sám.Trest ti byl dán o něco později, protože se to celé mělo probrat s montym a ty to moc dobře víš, dokonce jsi na to byl nesčetněkrát upozorňován.Rád se na toto téma ještě pobavím, moc mě totíž zajímá, s čím příjdeš příště.
Nic jsem nepřekroutil, jen jsem celou dobu chtěl svoje věci zpátky, že vy dva si navzájem skáčete šipka do zádele je vaše věc. Už je mám a děkuju tomu dotyčnýmu co mi je dal i když jsem byl offline (bylo to tak těžký?) a můžu vesele smažit dál
12.07.2014 v 17:03
Hodnocení:
173
Dal jsem ti je já ignorante...
12.07.2014 v 17:07
Hodnocení:
47
Proč mi to celé přijde naprosto zbytečné už od začátku, s agresivním a arogantním přístupem? Normálně by to nešlo? (je to tak těžký?)
Co je zamčené, může být odemčené... co je skryté může být nalezeno... co je tvé, může být moje.
12.07.2014 v 17:26
Hodnocení:
425
(12.07.2014 v 17:07)Keringer napsal(a): Proč mi to celé přijde naprosto zbytečné už od začátku, s agresivním a arogantním přístupem? Normálně by to nešlo? (je to tak těžký?) Myslíš, že jsem to in-game neřešil? Myslel jsem, že půjde o nějakou recesi, ktera ještě ten den skončí. Nevěděl jsem, že se to takhle zvrhne a na forum jsem napsal až ve chvíli, kdy mi tenhle forek už tak vtipnej nepřipadal.
Že jsem se nedostavil v kolik jsem napsal ale později, je moje chyba, ano to uznavam, ale kvůli hře nepoletim po dálnici dvoumakilama, abych stihl nějakou hru (doufam, že jste aspoň natolik normální a pochopíte to takhle)
12.07.2014 v 17:28
Hodnocení:
52
(12.07.2014 v 17:26)Thortogily napsal(a): (12.07.2014 v 17:07)Keringer napsal(a): Proč mi to celé přijde naprosto zbytečné už od začátku, s agresivním a arogantním přístupem? Normálně by to nešlo? (je to tak těžký?) Myslíš, že jsem to in-game neřešil? Myslel jsem, že půjde o nějakou recesi, ktera ještě ten den skončí. Nevěděl jsem, že se to takhle zvrhne a na forum jsem napsal až ve chvíli, kdy mi tenhle forek už tak vtipnej nepřipadal.
Že jsem se nedostavil v kolik jsem napsal ale později, je moje chyba, ano to uznavam, ale kvůli hře nepoletim po dálnici dvoumakilama, abych stihl nějakou hru (doufam, že jste aspoň natolik normální a pochopíte to takhle)
My to chápeme.
12.07.2014 v 20:05
Hodnocení:
2 359
Uvědomuješ si ty rozčilovadlo že GM jaké tu líčíš by se neobtěžovalo s umístěním petů na farmu, tj. dost pravděpodobně by jsi o ně přišel?
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
21.07.2014 v 21:40
Bezdůvodné zabití stráží a zatčení dvou členů Bratrstva, prosím prošetřit, děkuji. Stalo se to teď jedná se o Francise a Atheica.
21.07.2014 v 21:46
Hodnocení:
2 359
Co takhle dodat nějaké informace, o tom k čemu došlo?
21.07.2014 v 21:47
21.07.2014 v 21:47
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.07.2014 v 21:47 od Cessnek.)
právě že k ničemu, proto říkám že je to zcela bezdůvodné, jako nebudu hrát dokud se to nevyřeší tohle je jen účelová šikana. Francis ani Atheic se ničeho nedopustili.
21.07.2014 v 21:52
Hodnocení:
2 359
Pokud nevím co se tam stalo, není co šetřit - maximálně se mohu podívat na PvP prohřešky v logu.
21.07.2014 v 22:01
Hodnocení:
10
Abych to shrnul:
Napadeni bezdůvodně Horianem (použitím stráží díky zneužití systému pokut). Povražděni znovu. Po následujícím napadení jsme se bránili a zabili jeho.
Žádám o trest sebrání funkce v Isharu, vyhoštění z Isharu a za non-rp hru 60 polen. (Myslím si že je to adekvátní trest vzhledem k tomu jak dlouho hraje -> měl by vědět jak to funguje + zneužití stráží).
Francis el Levion - mág, amatér - Kde ho potkáte nejčastěji? Běžet někam do dungeonu. A víte proč tam běží ? Protože tam už zase chcípnul..! :D Tak abych se zase vrátil pro věci :(
21.07.2014 v 22:12
21.07.2014 v 22:12
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.07.2014 v 22:18 od Cessnek.)
(21.07.2014 v 21:52)Whitey napsal(a): Pokud nevím co se tam stalo, není co šetřit - maximálně se mohu podívat na PvP prohřešky v logu.
upřímně ti říkám že nic, horian je pojel kdy šli do města, nebylo by to poprvé ani naposled, kdy se schovává za systémovku.
21.07.2014 v 22:25
Hodnocení:
110
trest vám byl dán z RP důvodů které klidně napíšu členům RT kteří se budou zajímat ale vám ne...to že jsem vás nenapadl osobně ale pomocí stráže je snad jasné ne? To že mě helmité nebránili bylo způsobeno špatným nastavením zákoníku...-opraveno
máte jistou možnost jednat či vyzvídat proč se tak stalo...každopádně whitey nešlo by zařídit nějaké makro na použití zákoníku...než překlikám co chci tak kolem mě zločinci 4x projedou a ještě se mi vysmějou
21.07.2014 v 22:30
Hodnocení:
10
(21.07.2014 v 22:25)monty napsal(a): trest vám byl dán z RP důvodů které klidně napíšu členům RT kteří se budou zajímat ale vám ne...to že jsem vás nenapadl osobně ale pomocí stráže je snad jasné ne? To že mě helmité nebránili bylo způsobeno špatným nastavením zákoníku...-opraveno
máte jistou možnost jednat či vyzvídat proč se tak stalo...každopádně whitey nešlo by zařídit nějaké makro na použití zákoníku...než překlikám co chci tak kolem mě zločinci 4x projedou a ještě se mi vysmějou
Tak jestliže nebudeš transparentně psat na forum všechny "tvoje důvody", tak můžu jenom usuzovat, že je nechceš říct, protože je nemáš, nebo lžeš.
Za lhaní bych ti dal dalších 60 polen.
Francis el Levion - mág, amatér - Kde ho potkáte nejčastěji? Běžet někam do dungeonu. A víte proč tam běží ? Protože tam už zase chcípnul..! :D Tak abych se zase vrátil pro věci :(
21.07.2014 v 22:31
21.07.2014 v 22:31
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.07.2014 v 22:34 od Cessnek.)
(21.07.2014 v 22:25)monty napsal(a): trest vám byl dán z RP důvodů které klidně napíšu členům RT kteří se budou zajímat ale vám ne...to že jsem vás nenapadl osobně ale pomocí stráže je snad jasné ne? To že mě helmité nebránili bylo způsobeno špatným nastavením zákoníku...-opraveno
to je sprostá lež, bud ted hned řekni, za co byli a z jakého důvodu napadeni, nebo to je jen prosté zneužítí tvojí pravomoci, lžeš jak když tiskne. IG s tebou nic řešit nebudem, řešíme to nahlášením přestupku a zneužití systémové stráže, protože nic jiného to nebylo. RP důvod je jedinej, kdyby se dopustili zločinu, čehož se nedopustili. Cokoliv jiného je jen účelové zneužívání systémové stráže, nebo ještě účelovějšího rp. Takže to vyklop tady a hned. Tvůj prohřešek je už nahlášen k prošetření. Osobně si myslím, že hráč v tvých nekvalit v takové funkci nemá co dělat.
21.07.2014 v 22:33
Hodnocení:
425
Cessnek: Když jsem tam přišel za člena armády a ptal se co se stalo, tak jste jen napsali "tohle řešit nebudu" a šli off... a pak řvete něco o RP...
21.07.2014 v 22:34
Hodnocení:
110
dejme tomu že vám spíš nevěřím že byste takové informace nezneužili ...ok je fakt že úplně korektní způsob jak tohle řešit by bylo dát vám bl když nejste ve městě ale bohuže hráčské možnosti jsou v tomhle nechutně omezeny osobním kontaktem...a v takovém případě málokdo chmátně po zákoníku a prokliká se přes tři strany a teprve pak naklikává osobu které chce dát pokutu...viz můj požadavek výše
|