Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[OOC] Novinky
Exclamation 
sem budu psát novinky...

Takže nejdřiv se chci všem orkům co měli v pevnosti nějaký předměty...nešťastnou náhodou se kus pevnosti smazal (asi 14 beden , dekorace , guilda atd.) tim bych se chtěl omluvit a jako omluvu jsem vám postavil Arénu z vlastních zdrojů...takže jí užívejte dobře...

jinak se dostavuje další políčko a pak eště jedno překvápko...až vyjde nova mapa Smile tak se těšte
“Oheň hřeje, oheň pálí. Bohové nás chrání, bohové nás ničí. Zabij…. nebo budeš zabit. Konec lekce.”
One Hit, One Kill, IK, Konec, Bye
Odpovědět
doufam ze neni fuc moje bedna, Drakene uz brzo jsem zpet Smile
Gustav Bělovous - Trpaslík - Mastičkář
Hanoko - Hobitka - Bardka

( kdysi Olda Bělovous, Xurruk, Gustav Straka )

Odpovědět
To být dobře, okrové začít zase sílit. Včera potkat dvě nová mláďata. Elfové se vrátit do lesů a začít se třást.
Tvoje bedýnka bude asi fuč, já si důležitý věci dával do skladu za prachy.
Magnus- gnom
Draken- ork čáryfuk
Odpovědět
Docela by mě zajmalo co je tamto nahoře od arény,jako vezení to nevypadá Tongue
Urken - Uruk ka'ago'ghugh nukokogn.
Odpovědět
Myslím, že se to brzo dovíš.. Smile
Odpovědět
Dne 21 toru 286 (21.3.2010) byl lovec Nurk jako obycejne na lovu, kdyz zaslech hrozivou ranu do skaly nedaleko orci pevnosti. Vydal se smerem kterym slysel hluk. Jakmile dosel ke skale uvidel jak se ze skaly riti spalena harpie. Prozkoumal okoli ale nikoho nenasel kdo by zapalil harpii. Za chvili Nurk narazil na usaka co lovil harpie nedaleko ohorele herpie. Pak se to zacalo rÿchle vyvijet. Pribehli nejaci lidaci, krtkouni, chlepate nohy a dalsi usaci. Nurk jim rekl co videl a co uz nejspis videli i oni. Skupinka odvazlivcu (vsichni) se vydala na skalu, cestou pobila harpie. Na konci harpijiho hnizda sestoupila okridlena bytost z nebes a varovala pritomne pred pohromou. Varovala je pred temnoutou ktera se blizi a chce uskodit vsemu zivemu. Nurk mel pocit ze se bude jednat o neviditelne nepratele.

Nurk ..... ork lovec
PS: na 5 dni jedu pryc tak todle mate jakobych to rikal IG
Odpovědět
Ktorá podradná rasa zabiť ubóhá zver urukova! Krang sa zobudiť a nájsť pred pevnosť uruk len prázdna ohrada s mrtvola uruk zver! Len hneda a nakládna kóň prežít!

pri ohrade stát len Gobrag ktorý tiež nevedieť kto zabíť ubohá zver!, nájsť šipák vedla ohrada, brána byť též zavretá. Uruk toto nemôcť spraviť Uruk máť hrdosť, musieť být proradná ušáčisko, bledá človák!

Uruk stráža,lofcí nič nerobiť necháť utiecť vraha! nájsť spolahlivá uruk ktorá dobre strážiť uruk pevnosť!

Musieť nájsť a zabíť ubožiak čó zabíť uruk zver, tripieť rovnakó ako uruk zver!

Odpovědět
Zvířata zabil Kojak, aby vyprovokoval boje, a za něj se postavilo celé Bratrstvo. Pokusy spor urovnat bez boje nebyly úspěšné. Je povinností orků Gruumshovy krve pronásledovat známé členy Bratrstva. Hlava nepřítele je ceněná trofej. Loot je volný(zatím je norma peníze plus zbraň, nebo část zbroje). RP předehra boji není nutná(norma stanovená Bratrstvem). Ishar nebude do bojů zasahovat a nebude chránit občany, kteří jsou zároveň členy Bratrstva. Není možné bojovat za hradbami Isharu a ve Vilhelmovicích.
Jak říká jedno orčí rčení. "Gugha nagn urár nuguk na urár"
Odpovědět
Poku je zájem obou stran, povolím nekontrolovatelné PvP mezi Bratrstvem a Gruumshovo krví (pouze za předpokladu že jde o gildy, ne rasu).
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět
Podařilo se shromáždit polovinu materiálu určeného na novou stavbu.
Odpovědět
V orkské sekci fóra jsou v provozu "Informace pod zámkem". Pokud se nedohodnu s Brakem jinak, tak je podmínkou pro získání přístupu pro hráče vlastnictví postavy orka, řádný zápis v topicu [OOC] Orkové, nová generace a prohlášení o příslušnosti k rase. Příslušnost k rase lze demonstrovat volbou vhodného avatara(obrázku na fóru), nebo podtitulem pod jménem, nebo v podpisu pod příspěvky. Pokud je v podpisu seznam postav, musí být ork jmenovaný jako první.
Odpovědět
Do pevnosti, přesněji do severní věže (N na mapě) byl přidán obchodník (řemeslné zakázky) Bagduk.
Farmě byla nastavena dvířka tak aby nám je neotvíral každej pocestnej, takže kdo z orků bude chtít přístup ať mi napíše.
Odpovědět
Já žádám o přístup do stájí..Mám koně,a i tak někdy chodívám krmit ostatní koně,když dojde jídlo..
EDIT by Brak: Přidáno, jinak ostatní ať mi napíšou na SZ nebo na ICQ...

Odpovědět
Dokud na farmě u pevnosti nebude seník, nepoužívejte jí k parkování koní. Koně nežerou uvařená jídla.
Odpovědět
Lze vyrábět Krmný koš, který funguje jako univerzální seník, včetně možnosti navázat na něj vidle pro automatický transport krmiva při sklizni.
Krmný koš oproti seníku může obsahovat libovolné krmivo (např. maso pro ostrichy). Jediné feature které mu chybí je možnost uzamknout ho na farmě, které zanedlouho doplním. (věci na farmě sice nemizí, ale uzamknout je uzamknout)

Jediná věc ke koši: Doporučuji používat na každou kategorii jídla jiný koš. Je sice možné skladovat maso i zeleninu v jednom koši, ale zvíře si při krmení vybírá náhodný předmět který okusí. Pokud si kousne něčeho co mu nešmakuje, pak s krmením skončí i když není syté.

Druhá věc ke koši: Oproti seníku lze koš otvírat jako normální kontejner.
Odpovědět
Byl bych úplně šťastný, kdyby tam byl jeden seník, do kterého bych mohl dávat slámu co mi vzniká při pěstování obilí a je velmi obtížné jí i třeba jen vyhazovat do koše. Brak tam ochotně seník dal, ale v zápětí ho zase smazal kvůli podezření na nějaký problém. Prý je to hlášené na GM části fóra, tak jsem se tedy smířil s tím, že seník nebude. I ty koše musí vznikat zásahem GM?
Odpovědět
(10.11.2010 v 19:30)Whitey napsal(a): Lze vyrábět Krmný koš, který funguje jako univerzální seník...
Žádné chyby se seníky si nejsem vědom, pouze neukazují počet slámy uvnitř při použití vidlí na seník, protože to jsem změnil na odpojení vidlí od seníku. Tu signalizaci udělám jinak.

Konkrétní předmět o kterém mluvím: "Koš na krmení", vyrábí se Řezbářstvím. V receptu je malý experiment, jako předmět poblíž je vyžadován zdroj vody (sud, džbán), kdyby to nefungovalo, napište.
Odpovědět
Puch byl jako obvykle na své stráži, když přijel muž spoře oděný. Puch na něj okamžitě namířil kuší a chtěl mačkat spoušť, když muž se prokázal jako posel Bratrstva.

Puchu! Mám vzkaz pro Gobruga a Vurga. K tomu ještě plné právo mluvit slovy Bratrstva. Drathart, tímto podává oficiálně žalobu a žádá rozhodnout soud ve věci útoku na Bratrstvo a majetek Orků. Za viníky považuje Colwyna , který útok vedl. Tímto oficiálně podává stížnost a žádá spravedlivý rozsudek podle zvykového práva v této věcii.
Odpovědět
lepší by to bylo napsat do nakyho RP topicu...a taky by to chtělo udělat naše forko trochu přehlednější...

jinak abych se k tomu tak neoficiálně vyjádřil, orci nesouděj, orci jednaj. Utok proti orkovi je jako utok proti celymu narodu->tudíž trest smrti. Ale bratrstvo nejsou orci takže bych to viděl pro Cowlyna na zakázání pohybu po "území" orků pod trestem uvěznění? zbičování, mučení?
“Oheň hřeje, oheň pálí. Bohové nás chrání, bohové nás ničí. Zabij…. nebo budeš zabit. Konec lekce.”
One Hit, One Kill, IK, Konec, Bye
Odpovědět
Vím že orčí sekce je děsně nepřehledná, také jsem to chtěl nějak uspořádát. Gobrug měl ale jisté námitky aby se s tím počkalo tak čekám...
Odpovědět

Skok na fórum: