18.12.2010 v 12:30
Hodnocení:
131
Mantis: 0
Vloženo do Mantisu 0-krát v 0 postech
Nová verze je na světě, sem hlaste případné chyby.
Doufám, že jich bude co nejméně...
Verze je servisní a obsahuje pouze dvě novinky:
- možnost vyjmout hlášky *Vidíš* z logu deníku
- možnost vyjmout chat z logu deníku
K oběma již byly nahlášeny následující problémy:
- "zobrazovat hlášku vidíš -> ne" - nefunguje na mrtvoly
- "vyjmout vidíš z logu -> ano" -nefunguje na mrtvoly
- "vyjmout chat z logu -> ano" - místo chatu mi to vyjmulo ingame rozhovory a emoce
- nelze vyjmou systémové hlášky
- nelze vyjmout chat
Hádám, že hlavně u chatu se jedná o lokální záležitost, asi tuším jakou. Oprava bude následovat snad v průběhu večera (pořád ještě jsem nemocný a netuším, kdy se zase dostanu ke kompu)
19.12.2010 v 17:11
Hodnocení:
26
- nefunguje makro zaútočit -> poslední (nebo funguje nějak divně)
Edit by Geo: Huh, "funguje nějak divně" není zrovna popis, který by mi pomohl...
20.12.2010 v 17:37
Hodnocení:
7
bufflista obcas blbne...
nektere buffy se vubec nezobrazuji a casto se stane ze buff zmizi z listy mnohem driv nez vyprsi.
btw nedalo by se dat u poslednich 10 vterin odpocet na ikonku? me by to urcite pomohlo
Inara, Kouzelník|Gwen, ledová princezna|Lisanna, tichý bard|Prune, kněžka Helmova|Taranel, stopař(†)|Tibauld, Velitel Armády(†)|Béda Trávníček, hobit neposeda(?)
20.12.2010 v 20:13
Hodnocení:
2 382
Zobrazení ikon na liště nebylo plně doskriptováno, nějaká čuňata špatně naksriptovala pár efektů. Po restartu můžeme rozjet testy, skripta jsem zrovna doplnil.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
21.12.2010 v 02:02
Hodnocení:
131
Ohledně vypršení, klient si hlídá timeout, který pošle server.
Pokud vyprší významně dříve, je na vině 100% server. Odchylka do 2 vteřin ale není směrodatná (jsme v prostředí internetu).
A zajímají mě rozdíly oproti uo klientovi (chyby), tedy alespoň v tomto tématu.
P.S. ikona bliká rychlostí 1 blik za vteřinu, to vám zatím musí stačit... taková je moje aktuální vize... a navíc, schopnost přesně odhadnout čas považuji za herní skill hráče...
21.12.2010 v 02:31
Hodnocení:
7
zalezi jak u ceho. Knezsky buffy zmizi z listy a teprve treba za minutu vyprchaji..
u neviditelnosti nebo stitu to pak je treba 5 az 15 vterin.. ale i u toho to hold mate..
jinak to poblikavani by mohlo delat az treba v poslednich par vterinach. Takhle mi vetsina kouzel blika celou dobu
Holt u tech dulezitych veci si to budu muset dal hlidat v hlave no

ale troska luxusu jako to maj vsude jinde by nebyla naskodu
Inara, Kouzelník|Gwen, ledová princezna|Lisanna, tichý bard|Prune, kněžka Helmova|Taranel, stopař(†)|Tibauld, Velitel Armády(†)|Béda Trávníček, hobit neposeda(?)
21.12.2010 v 03:43
Hodnocení:
131
- Varovné blikání buff ikony lze nastavit od 0 do 60 vteřin (v okně nastavení, skoro až dole).
- Ikony zmizí z lišty až v okamžik, kdy server oznámí, že efekt vypršel(!!!). A to i v případě, že by vám tam ta ikona měla svítit a blikat se stavem "Vyprší za 0s" třeba půl hodiny...
Takže pokud ikona zmizí, znamená to chybu na straně serveru. Whitey teď prováděl rozsáhlé úpravy a opravy na straně serveru (koukal jsem na to jako tele na vrata), takže by se to mělo chovat výrazně lépe... pokud ne, hlaste nejraději jako chybu konkrétního kouzla, či modlitby a budeme to promptně řešit.
21.12.2010 v 04:16
Hodnocení:
7
tak co jsem ted testoval tak to vypada ze zmena to vyresila.
Co me zarazilo je ze do buffu to hazi ikonku ohnivyho oblaku
21.12.2010 v 08:11
Hodnocení:
131
Protože se ohnivý oblak projevuje v auře postavy kouzelníka.
21.12.2010 v 15:01
Hodnocení:
2 382
U kouzel která kouzelník musí udržovat se tyto kouzla zobrazí v auře kouzelníka.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.