Manawydan Fórum
Zářezy na zbrani - Verze k tisku

+- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu)
+-- Fórum: Manawydan - Hráči hráčům (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Fórum: Informace od hráčů (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=37)
+--- Téma: Zářezy na zbrani (/showthread.php?tid=509)

Stránky: 1 2

RE: Zářezy na zbrani - RadstaR - 29.10.2010

Hmmmm, ze by na me ? No jooooo. Ted me musis Whitey vic popohanet, protoze mam myslenky uplne jinde Biggrin

RE: Zářezy na zbrani - Whitey - 29.10.2010

Narážka to byla, ale popohánět tě odmítám. Sám toho teď mám víc než zvládám. A to jsem si naivně myslel že po doděláním řidičáku budu mít víc času a míň nervů.

Pokud na tom budou hráči trvat, zprovozním tohle počitadlo na zbrani. Problém je že "meč (1000 zářezů)" si snadno nahoníte po domluvě s kamarádem a nikdo na to nepřijde. "Hlava XYZ (1000 zářezů)" už vypadá podivně, když ostatní ví že se s XYZ kamarádíte.

RE: Zářezy na zbrani - Poutnik - 30.10.2010

Nemyslím, že by hráči na něčem podobném trvali. Zkrátka to vypadalo, že se ti původně ten návrh dost líbil a jen jsi na něj zapomněl.

RE: Zářezy na zbrani - Tulgyr - 30.10.2010

Jo tak aspon ty hlavy aby byli....

RE: Zářezy na zbrani - Whitey - 30.10.2010

Kity na trofeje jsou ve hře (Tesařina 15, Řezbářství 15, rozumné množství surovin), dnes vyšla aktualizae grafiky, plus jsem objevil jelení a dračí hlavu. Pokusím se to dnes doplnit, plus přidat to feature na zvyšování počtu.

hm tak to tak vidim že až pudu do PvP tak za sebou budu tahat řemeslnika kterej tam za mě bude kuchat mrtvoly a dělat mi trofeje?....supr

RE: Zářezy na zbrani - Marina - 30.10.2010

Nemusi to delat remka ne? Ten dela jen kity...trofeje si delate sami, pokud ja vim.

Stejně tak jako meč koupíš u kováře a jídlo u kuchaře, koupíš kit u truhláře.
Na výrobu trofejí z NPC je potřeba Anatomie, na výrobu PvP trofejí musíš být ten kdo dotyčného zabije.
Stačí použít kit na příslušnou mrtvolu.

jo tak to potom jo

RE: Zářezy na zbrani - Brak - 30.10.2010

Sada nemá jméno, systémové sice ano ale ve hře se zobrazuje pod názvem "Předmět".
Navíc ani s Anatomií 100 nemůžu "vypreparovat" trofej (dodržel sem pravidla).

RE: Zářezy na zbrani - sarja - 30.10.2010

s anatomii 40 mi to u skreta pise: "nevyznas se dostatecne v anatomii"

RE: Zářezy na zbrani - HaF - 30.10.2010

Aha to bude skvely kdyz na zdech budou viset hlavy postav ktery stale behaji po svete Biggrin

Prověrka skript:
- názvy opravím (chyba v propojení na databázi)
- Anatomie je potřeba 50 (pouze pro NPC trofeje)
- všechny trofeje se vyrábí z mrtvých těl, jediná vyjímka je jedna ryba

Pozor, ne každé NPC má trofej. Nápis "Tohle by se ti na zdi nelíbilo." = pro dané NPC neexistuje grafika na zeď.

2Hafik: Nelíbí, nepoužívej. Na téma ressurekce na MW jsi se mohl vyjádřit jinde.

RE: Zářezy na zbrani - Poutnik - 30.10.2010

(30.10.2010 v 13:03)Whitey napsal(a): ..Na téma ressurekce..

To je ta UO deformace ze "zkratky" ress :-) Resurrection lidi, vždycky resurrection.

RE: Zářezy na zbrani - H.O.N - 30.10.2010

anatomie 50 jo? hm tak to si žádnou trofej neudělám sem max lvl Angry

S uzavřením BoC možná dojde k posunutí levelcapu.