Pravidelné sobotní akce - Verze k tisku +- Manawydan Fórum (http://forum.manawydan.eu) +-- Fórum: Manawydan - Ultima Online Shard (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=13) +--- Fórum: Koordinace (http://forum.manawydan.eu/forumdisplay.php?fid=63) +--- Téma: Pravidelné sobotní akce (/showthread.php?tid=1403) |
Pravidelné sobotní akce - Whitey - 03.11.2009 Rádi by jsme zahájili pravidelné Sobotní akce. Akce budou především pravidelné, plánované a oznámené 14 dní dopředu (pokud to půjde). Mělo by jít o velké akce typu Jarmark nebo akce v rámci dějových linií, které se můžou protáhnout i na druhý den výkendu. Chceme znát váš názor zda se do toho pouštět, plus vhodný čas který by vyhovoval. Na začátek diskuse navrhuji pro zahajování čas "Sobota 18:00". RE: Pravidelné sobotní akce - Colwyn - 03.11.2009 Jo... to sobota je pro to nejlepší den. To by bylo fajn. O času by se dalo diskutovat jestli to nerozjet už dopoledne RE: Pravidelné sobotní akce - Smegynka - 03.11.2009 Souhlas zatim vse vyhovuje ) RE: Pravidelné sobotní akce - Beddy - 03.11.2009 Víkend je všeobecně vhodnej čas, kór přes zimu (anebo do tý doby než bude zima taková, abych vytáh prkno). Přesnej čas se může lišit v závislosti na rozsahu akce. Mnohem důležitější než konkrétní den je podle mě avízovat akci včas dopředu... nepočítám s tím, že bych si od teď rezervoval všechny soboty od 18:00 čas pro MW, pokud budu vědět o co jde, nebo že je moje přítomnost potřeba, je tak větší šance, že si ten čas udělám. ...mluvim sice za sebe, ale předpokládám, že podobně se k tomu bude stavět víc hráčů... RE: Pravidelné sobotní akce - Winitar - 03.11.2009 Sobota je dobrý den, ale ten čas je horší. Dost často mívá člověk sobotu večer obsazenou nějakou akcí atd. Pokud začne něco na MW v 18:00. může se stát, že hráči během ní odejdou. Já bych start posunul o něco dříve, aby se hlavní část akce odehrála do cca 20:00 a potom už spíše navazovala volná zábava. RE: Pravidelné sobotní akce - Mir - 03.11.2009 obecne nieje problém len to že sem tam bývam v meste RE: Pravidelné sobotní akce - Dommi - 04.11.2009 UO si sice teď moc nedávám, ale tohle vypadá nadějně, takže se tam budu snažit tak nějak vždycky být RE: Pravidelné sobotní akce - Whitey - 04.11.2009 Jsem rád že nešlápneme s touto akcí vedle. Nad Winitarovo poznámkou se zamyslíme, v sobotu by nebyl problém začínat 16-18.00 podle potřeby a plánované délky akce. Jsem také rád že jste pochopili hlavní prvek těhle akcí - že budou dopředu plánované. RE: Pravidelné sobotní akce - Dommi - 12.12.2009 Rád bych jakékoli ochotné GM poprosil, zda by nemohlo, kdyby si vzpomělo, připisovat k plánovaným akcím i angažovaná GMs. Minimálně mně osobně by to dost pomohlo, děkuji. RE: Pravidelné sobotní akce - Poutnik - 17.08.2010 Rád bych oživil v mysli RT WDho skvělou myšlenku plánovaných akcí. Zrovna teď je online na Manawydan neuvěřitelných 21 hráčů a určitě by se jeden ze tří (vlastně dvou, Stig je vázán v BoC) questařů uvolil jednou za týden pro tu kopu lidí něco dopředu ohlástit a spíchnout. Poslední dobou se nám nějak nedaří mimo chat na žádné ve hře natrefit a tahle stará myšlenka je perfektní řešení. Geo: Souhlasím :D ... doufám, že toto není výtka, že se GMs flákají na chatu ;) P.S. Já jsem teď v práci, takže se těším na ráno, na herní statistiku... RE: Pravidelné sobotní akce - Stín - 18.08.2010 je to urcite super napad ale souhlasim s tim, ze akce by mohly koncit kolem 20:00 kvuli ruznym sobotnim vecirkum RE: Pravidelné sobotní akce - Poutnik - 20.11.2010 Do třetice všeho dobrého - znovu se pokusím připomenout politiku plánovaných akcí, tj. prověřenou zbraň proti malému počtu aktivních hráčů. |