Patch vám udělám klidně rychle, až budete potřebovat. Teďka trval dlouho, protože se napřed čekalo, až všichni vše dokončí, pak se udělal patch a já jsem odjel na 16 dní dovolené, jenže tam byl bug, takže se muselo revertovat.. po mém návratu se teprve řešily ty bugy. Takže reálně jde patch udělat mnohem rychlejš, teď posledně byly ty okolnosti bohužel dost nepříznivý.
Co se týče výtěžnosti, pokud vyšší, dával bych to fakt jen o fous a max. třeba u 1-2 druhů. Taky se obvykle vyvažuje snížením dropu něčeho jinýho ("padá tu víc železa, ale málo stříbra"). Už jen třeba drop zlata a stříbra a podobně vzácných věcí není v každém dolu, takže už i ten vhodný výběr rud k dropu je výhodou sám o sobě, pokud tam takové rudy padají. Každopádně ideální je, když nepadá v dole úplně všechno.
Co do množství a druhů dropnutý rudy není myslím nutný hned rozhodit zbytek systému jedním nestandardním dolem, natož pokud bude jen pro jednu rasu.
To už nám trošku zavání tím, že se pak rasy budou předbíhat, "kdo má lepší" a ten systém jde do kytek. Na ty dropy byly dokonce Excel tabulky, takže to bylo nastavený trochu "vědečtěji", než "něco tam hodím" nebo "já mám dojem" nebo "pro lidi/elfy/orky/trpaslíky jen to nejlepší".
Cíl je ten, aby nevznikl "favorizovaný důl", do kterého chtějí úplně všichni, protože proti všem ostatním dolům je to top. Ano, máte svůj oblíbený důl, ale občas musíte zajít i jinam, abyste pokryli spotřebu/odlišné dropy.
O to horší, pokud se do něj reálně dostane jen jedna rasa, nebo pokud vás odtamtud budou vyhazovat, protože nejste z jejich gangu.
A - samozřejmě - informace o dropech v konkrétním dole by neměly být veřejný. Není tomu tak u žádnýho z dolů, pokud vím. Ke schopnostem kopáčů má taky patřit to, že si to "vysledujou". Jinak by ten mining byl přesně jen o puštění makra a ztrácí se částečně i ta přidaná hodnota odlišných dolů.