Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[RT] Whitey
Dík za zprávu.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět
bod 2, pri vyberu objedávnky mezi mesty - zadavatel v cyprone, dodavka zbozi v isharu, vyber zbozi v cyprone jsme asi shodili server

EDIT Neuromancer: Jojo, všiml jsem si že to itemy doručilo, ale hned pak to spadlo. Čas 13:28. Objednávka Cyprona - Cyprona byla ok.
Hraju proto, abych si dokazoval, jak velký organ jsem.
Odpovědět
Dík za test, jdu se drbat na hlavě a hledat chybu.
Odpovědět
Podle debugu byla cílová destinace kontejner, který jsi měl u sebe - ano?
Pokud ano tak se to do něj nezdařilo dát a padlo to při poslání zprávy že to máš v batohu místo v kontejneru.
Opravuji, SVN 3503, bylo restartováno.

Ještě jednou děkuji za oba testy!
Odpovědět
Udělali jsme pár testů s Montym a nebyl žádný problém. Zkoušeli jsme zboží jak do batohu, tak do měšce.... s pevnou cenou i s "navrženou" cenou. Obchod Cyprona Ishar a bez pádu. Takže nejspíš to bude opravené. Palec nahoru. Už jen aby se to začalo víc používat Smile

Odpovědět
UF!
Díky za testy, konečně je to snad funkční.
Řemeslníky tam naučíme chodit... bude to umět dávat zakázky jako NPC.
Odpovědět
Mám na Steamu kupóny na hry co už mám:
75% SLEVA na Warhammer 40,000: Dawn of War I
75% SLEVA na Warhammer 40,000: Dawn of War II
tak pokud máte někdo zájem?
Odpovědět
Mam taky pripadne jeden, protoze uz tu hru mam Smile

75% OFF Warhammer 40,000: Dawn of War II
Odpovědět
Pokračuji v CS4. Do XML zaneseny 1H a 2H sekery.
Fakt nesnáším vyplňování tabulek.
Odpovědět
Abych nezapomněl.. odemě palec nahoru za úpravu délky trvání boostujicích lektvarů. Jsou teď mnohem využitelnější. :-)
Odpovědět
Měl jsem okolo nich drobnou práci (bug při deserializaci), tak jsem si vzpomněl a rovnou je upravil.
Odpovědět
Já bych naopak chtěl trošku upozornit na to, že se prodloužila doba trvání i regeneračních lektvaru (lektvar regenerace životní síly a lektvar regenerace), a v této podobě mě to příjde, jako lektvar pětiminutové nesmrtelnosti a nevyčerpatelnosti. Smile  Navrhuji u těchto lektvaru nastavit jen minutové trvání, nebo snížit účinnost o nějáké to procento.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Finis coronat opus - In nomine et ad honorem tenebrae
Odpovědět
u regeneraci se mi to právě pohybuje v rozmezí od 2-3 minuty ....

E: mistrovská regenerace životní síly 2m 30s
EE: guner vypil najednou regen a medvedí sílu (boost na silu) ..a pry se mu sjednotily oba timery na 4:30
Odpovědět
@Guner: Děkuji za upozornění. Myslel jsem si že důležité věci (invis, rychlost) jsem neměnil, očividně jsem se mýlil.
Vracím regenerační nápoje z původních 300*Q na 120*Q. (*Q = hodnota se upravuje o kvalitu)
Určitě doděláme slabší varianty, které by mohly trvat déle... (pokud je někdo navrhne Smile )

2Gheed: Pokud má ikona v sobě víc efektů, ukazuje vždy kratší timer. Tj. efekt 5 minut + efekt 3 minuty -> ukazuje 3 minuty do nuly, po nich ukazuje 2 minuty do nuly.
Odpovědět
Už zase nedělám na CS4... Odskočil jsem na chvíli stranou, snažím se propojením dvou systémů které už na MW máme udělat pro vás svět MW zajímavější Smile

Odpovědět
Yes! Socketování! Upřímně bych uvital, aby kováří/alchové měli tu možnost např z diamantů dělat sockety do kovovych věcí a svobodny řemesla zas třeba z latek/special kůží :-)
Odpovědět
Něco se rozbilo eh.... mam super OP bagl

.bmp   UO_20150901_202041_60968.Bmp (Velikost: 617,55 KB / Stažení: 11)
tak ne jen bagl, všechno mam op
Odpovědět
Hádám, že to asi všichni. Ale přijde vám ten nápad se sadama dobrý? Mě to přijde hodně načichlé wowkem a to bych dost nerad. Manawydan je svět, který se zakládá na reálnosti, ale zaváděním podobných věcí, jako jsou sockety, sady a podobné věci se čím dál tím nebezpečněji blížíme k obyčejnému Diablu.
Odpovědět
Proč ne, vždyt i v klasickym UO byly plusovy zbrane/brneni/naramky/apod.
Já bych to naopak zavedl. Klidně bych i udělal sady, popř. sady bych udělal možnost si vlastní sadu udělat/vyrobit.
Odpovědět
Každá taková úprava navíc, která bude jen přesycovat postavu kouzelnýma věcma, bude vzdalovat tenhle servr dál a dál od původního konceptu a zbyde z toho jen obyčejné wowko se špatnou grafikou. Jistě, že to každý asi vidí jinak, mě se ale na téhle hře kdysi líbilo, že člověk mohl něčeho dosáhnout, i když se nesnažil shánět hromady kouzelných věcí, ale mohl hrát vlastní styl. Tohle už mi dost připomíná wowkařské: nezvládáš? sežeň si lepší equip a zkus to znova.
Odpovědět

Skok na fórum: