Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 3.67 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[RT] Whitey
Mám finální verzi extractoru.
Ještě se pokusím o úpravu ZWSDeedu že by vracel vystěhované věci na místa, protože jinak je to strašný opruz prohrabovat věci z celého domu.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.
Odpovědět
Pozdní příchod, dneska toho už moc nedám.
Odpovědět
Mám ještě problémy s věcmi které jsou z více kusů (např. Mlýn), při importu se jim neobnoví vazby a rozpadnou se tak na dva kusy. Hlavní kus zůstane, vedlejší kus zmizí při nejbližším restartu.
Pokouším se to vyřešit, o víkendu už to snad bude použitelné. Zatím se můžete hlásit o věci které mám zkusit dohledat.

Rozmístění věcí na lokace se mi také nedaří, opět kvůli problému vazby Item<->Lokace. Jediná možnost bude zapracovat přímo do skript podporu alespoň pro věci které budou v exportovaném obsahu. To by snad vyřešilo i ty multiitemy.
Odpovědět
Možná se mi podařilo vyřešit problém deserializace propojených itemů bez jejich ztráty - alespoň těch které jsou vyexportované se všemi kusy Smile
Stejně tak to vypadá že rozchodím i ten ZWSDeed s informacemi o rozmístění předmětů v domě před vystěhováním.
Odpovědět
Heeezky jsem si zavařil, pro dnešek končím.
Zacyklení servru, itemy vypadávající z importovaného deedu ...
Omezená deserializace vazeb na itemy se mi povedla, ale některé věci se uložit v exportu nesmí Smile Např. seznam obsahu, protože při importu se obsah vkládá znovu (jde o duplikáty).
Odpovědět
Hálelůja, extraktor konečně pracuje jak má!!!

Nikdo ale nic nechce, jak koukám...
(02.03.2016 v 21:02)Whitey napsal(a): Zatím se můžete hlásit o věci které mám zkusit dohledat.
Aspoň mám čas připravit to "znovunastěhování", plus multiitemy ještě pořád zlobí (chybějící část mlýna apod.)
Odpovědět
Paráda!  Thumb Up
Odpovědět
To je super whitey. A neboj, ono se to bude rozhodne hodit. V minulosti bych to ocenil nekolikrat, takze se to urcite hodi o do budoucnosti Wink
Odpovědět
(03.03.2016 v 22:15)Whitey napsal(a): Nikdo ale nic nechce, jak koukám...
(02.03.2016 v 21:02)Whitey napsal(a): Zatím se můžete hlásit o věci které mám zkusit dohledat.
Aspoň mám čas připravit to "znovunastěhování", plus multiitemy ještě pořád zlobí (chybějící část mlýna apod.)

Ahoj, to je dobrá zpráva, díky za všechnu tu dřinu!
Já teda nevím, jestli mám vůbec nárok a jestli ten save ještě někdo má (tuším Biosek předtím psal, že ano), ale vztahuje se to i na smazané vendory, dokud nebylo hotové vystěhování zboží? Nejspíš o něj přišlo víc lidí, tak možná ani nevíme, jestli má smysl o to žádat, když jsme o něj přišli vlastním neklikáním. Smile
Můj se jmenoval Lennor a byl v Cyproně na trhu, ale už to je nějakou dobu zpátky.
PS: Jestli to teda vůbec jde použít na Advanced vendory.. Mmch. taky nevím, jestli to vytáhne i jejich peníze, co mají na plat a na výkup.
Valerie (Semper Fidelis) - kovářka, drátenice a slévačka, vévodkyně Cyprony
Odpovědět
Ano, vztáhnul bych to i na vendory, pokud je dohledáme. Proto chci do ZWSdeedu zálohovat alespoň ceny vendora.
Odpovědět
Tak to je skvělá zpráva - v tom případě by mi bylo ctí stát se pokusným králíkem, prosím pěkně. Smile
Ale moc detailů už nepovím - vím jen, že vendor se jmenoval Lennor, byl v Cyproně na trhu (případně dodám souřadnice, pokud bude třeba) a musel být smazán někdy před prosincem 2015.
Valerie (Semper Fidelis) - kovářka, drátenice a slévačka, vévodkyně Cyprony
Odpovědět
Nechci to úplně zakřiknout... ale právě jsem extrahoval a opět naimportoval tamnutého psa. Ještě to musím proklepnout (např. equip), ale vypadá to že možná půjde vyexportovat komplet vendor.
Odpovědět
Takže mobile to vykopne i načte nádherně - akorát (zatím) bez věcí.
Vendora ale načte krásně, včetně vyvolávání, cen atd. Takže už jen prověřit ukládání věcí a tradá.
Odpovědět
Já vím že sebechvála smrdí... ale poslední upgrade Extractoru který umožnil částečnou extrakci propojení itemů umožnil i bezproblémový export/import NPC, se vším všudy.
Právě jsem si zduplikoval (export+import) vendora Sullicana z Isharské tržnice. Vyvolávání mu běží (je ukecanej), ceny si pamatuje, zboží má u sebe... Jediné co se nevyexportuje jsou případné napojené truhly, protože je nemá fyzicky u sebe. Ale to už se dá vyexportovat zvlášť a pak jen obnovit v nastavení vendora propojení na truhlu.
Odpovědět
Extraktor je dokončen, provádím poslední fázi testů na stabilitu (hlavně hlídám zda nezkazí save, jedna z prvních verzí to udělala).
Vystěhovávací deed má naskriptovanou podporu pro umístění věcí v domě - při aplikaci na nájemní truhlu domu se věci umístí zpět na svá místa (za předpokladu že jste majitel domu).
Extractor umí vyexportovat AdvancedVendory i teto upravený deed, umožní tak vrátit zpět do hry věci ze starších savů.
Dal jsem s RT dohromady kolekci záloh ke konci 2015, většina věcí v nich bude. Dokončím poslední sady testů a bude hotovo.

O vracení věcí zatím zažádala pouze Valerie (vendor) a Thortogily (věci z cechu, snad se ještě ozve).
Odpovědět
Tak ja by som tiež chcela vyskúšať či sa tam nájde môj vendor Smile Bola to elfka Farha na Isharskom trhovisku.
Odpovědět
Založil jsem k žádostem nové téma, tyhle tři jsem rovnou zapsal. Ještě mám jednu žádost od hráče skrz PM, zapíšu ho po upřesnění pár údajů.
Další žádosti pište prosím tam: http://forum.manawydan.cz/showthread.php?tid=3347
Odpovědět
Díky extraktoru objeven vzácný bug který mohl kazit savy Smile
Odpovědět
Málo práce, tento týden, málo... Teda na MW málo, v práci práce dost Angry
Ale i na MW se dostalo, probrali jsme v RT dvě důležitá témata. Jedno se dostane do hry (doufám) do neděle, druhé je běh na delší trať (závažný zásah do CS4).
Odpovědět
Z jednoduché práce se stalo zas něco složitějšího. Nejhorší je při tom řešení externích objektů Fanda a Kačka (přijela ségra s dětma) Smile
Skriptový základ je hotový, teď dořešuji propojení do skript. S novinkou bude umírání trochu víc bolet... dojde tak ke stížení dungeonů a to povede ke zvýšení odměn v nich.
Odpovědět

Skok na fórum: