(21.03.2017 v 01:59)Vít napsal(a): Mam to proctene cele neboj... Dneska jsem vam ziskal dva nove hrace a zatim je to bavi... Mozna jich bude vic uvidime casem ale chce to Whiteyho dostat zpet na pozici scriptera protoze ten clovek je dost dulezitej pro MW ano chce to MW doladit mam dost veci co je spatnych a omezuji me ... Malo atraktivnich spawnu napriklad... Chceme si udelat ocarko ale nejsou suroviny a berit je neprodava... Nevim co je za novej kombat ale dost me zklamal, rapidne snizeny dmg aspon u me u hranicare a treba takovej Mage mi prijde total preboostlej dalsi vec co me stve strasne low exp za prisery "fresh je chvilkovej" a tech veci je dost... ja vas budu vzdycky podporovat v tom co delate ale chce to enkdy vyjit i hracum dneska jsem ty dva novacky ubytoval a zaridil jim vsechno a budu je to ucit , udelal jsem vam i reklamu na FB a vypada to ze nekteri maji skutecne zajemMel jsem grizzlaka ktery byl pojisteny a rozhodl jsem se vse zrusit a jit full dmg u hranicare takze bez peta a bylo to super dmg krasny a ted tu mate novej combat a prijde mi to k nicemu... Jsem zpatky u peta protoze mi prijde ten dmg slusny mam sanci si zas vyprosit toho grizlaka co byl pojisteny poutem ? Noveho nesezenu nikdo nema tamera se mi zda... a dalsi tyden cekat na pojisteni no hruza :-D Chci poexpit ty novacky ale ten lednak neustale umira
Asi začnu hrát mága, pak vám předvedu takový PVP že nerf bude do týdne

Ještě se tě chci zeptat Víte zkoušel jsi si vůbec pohrát s taktikou? (to mi přijde hodně dobré)