02.05.2017 v 22:39
Konečně jsem se setkal s Valerií, po obchůzce našeho domu jsme usedli k vínu a začali jsme řešit věci ohledně Cyprony. S každým se jistě shodnu, že ve městě je toho na práci hodně... Čím tak začít? Tak třeba dodělat Cypronský sklad do takové podoby, aby zde mohla být i banka to znamená aby byla budova skladu a banky bezpečnější, výměna oken, dveří....
S Valerií jsme se také domluvili na rekonstrukci hřbitova který je přímo ve městě kde mimo jiné dáme kolem něj krásný plot aby nebyl devastován od lumpů. Jako další na řadě tu byl Cypronský kostel/chrám, no jo.. To se budu muset pobavit s ostatními členy, protože o našich bozích nevím vůbec nic..
S výstavbou začneme co nejdříve, aby město opět vypadalo jako nové.
OOC: Stig: Dík za oba zápisky a obnovení hospody. Dal jsem ti drobnou XP odměnu.
S Valerií jsme se také domluvili na rekonstrukci hřbitova který je přímo ve městě kde mimo jiné dáme kolem něj krásný plot aby nebyl devastován od lumpů. Jako další na řadě tu byl Cypronský kostel/chrám, no jo.. To se budu muset pobavit s ostatními členy, protože o našich bozích nevím vůbec nic..
S výstavbou začneme co nejdříve, aby město opět vypadalo jako nové.
OOC: Stig: Dík za oba zápisky a obnovení hospody. Dal jsem ti drobnou XP odměnu.
Berroson-Bojovník, správce kasáren - Bratrstvo
Dobrt Sejlka-Farmář, kuchař Cech Mistr - Řemeslníci Cyprony
Dobrt Sejlka-Farmář, kuchař Cech Mistr - Řemeslníci Cyprony