(24.10.2017 v 17:38)Whitey napsal(a): Zbraně se nijak neupravovaly. Pouze jsem opravil nikým nenahlášený bug, který způsobil ignorování požadavků na zbraně.
Konkrétně se jedná o bod
(11.10.2016 v 17:46)Whitey napsal(a): Požadavky zbraněz tohoto tématu: http://forum.manawydan.eu/showthread.php?tid=3445
Zbraně mají nyní jediný požadavek, určitou dovednost nebo dovednosti. Bez patřičné dovednosti obdrží útočník postih -(20 + rozdíl dovednosti) do šance zásahu, tj. nesplnění požadavku o 5 bodů = postih zásahu 25%.
Zbraň lze přesto používat, postih lze vyrovnat pomocí taktického gumpu, nebo slabým protivníkem.
Jo jo White tohl se i povedlo takhle se využijou i nizke zbraňr a ne PowerPoint silne pak byli slabe na nic :_) jestli tu budu jěste hrát určitěe bych zaáadal o reset dovednosti ;ale opravu skvěle tenhle system takhle se dalo ustrilet klidne monstrum medve na 2 lvl ;ood Joob za mě veliké +! ale ja ten bug hlasil pořád že to není možně že nasadím zbran co nemuzu podle dovednoszi a funguje jak slabsi akorat dava vetsi dmg nesnizuje sanci nic ze je lepsi i na malem lvl 5stupenn zbrane rikal jsem to hodnekrat konecne se to vyresilo tohle OP diky White! Dobrá práce!