02.10.2018 v 18:31
(02.10.2018 v 17:57)Erik napsal(a): RT tym ocividne nezajima co chteji hraci. Oni na to maji svuj pohled, to ze hraci maji jini je uplne jedno.
Ale tak nebuďme zas za každou cenu úplně butthurt.

Já třeba vidím i problém v tom, že by se najednou snižoval počet postav na účet. Někteří mají třeba i jako odměnu možnost založit oproti ostatním o jednu postavu navíc, využívali to. Museli bychom lidi nutit mazat postavy nad 2 - 3? A kdo neuposlechne do určitého data, tomu bychom to zřejmě mazali dle vlastní úvahy (nebo třeba od nejnižšího levelu)? Mně totiž nenapadá, jaké zmírnění by vám ještě pomohlo a zároveň nebylo úplně zničující vůči tomu, co píše Whitey... Nejsem si jistej, že to lze řešit nějak polovičatě bez toho, abychom pak museli založit Úřad pro vyhodnocování selfsupportu. Spíš bych řekl, že to pravidlo prostě buď je, nebo není a žádná snadná mezicesta se asi nenajde. Nebo jo? Klidně navrhněte...
Jinak ve hře jsem se nikdy nesetkal s tím, že jsem nesehnal existenčně důležité věci. Úplně jiná věc ale je, že když řeknu, že potřebuju 50 tisíc kamene, nebo 1000 krevelu, nebo 30 sudů alkoholu, tak budu vykupovat několik měsíců a dostanu se sotva na zlomek toho množství. Ale na to, abych zajistil běžnou výrobu, na to materiál zpravidla je, akorát holt když někdo přijde a řekne, že chce tři plátovky, tak mu prostě prodám jen jednu, protože ostatní by jinak utřeli nos.
Nějaký běžný množství prakticky čehokoliv se vždycky sehnat podařilo. Mě osobně by tohle teda asi nepomohlo, ale tím neříkám, že někomu jinému by to teoreticky nevyřešilo jeho problém.