20.10.2008 v 22:39
Mě se to nelíbí že se vo tom hlasuje na forku eště k tomu OOC diskuze takže to že tady píšete můj volební program bla bla může bejt každýmu jedno protože se to postavy stejně nikdy nedozvěděj . Všichni se tady bavíte jaky budete starostové ale ve hře skutek utek co takhle nějaká kampan jako ČSSD aneb los paroubkos ?
to Galahad :
nějaká obrana před fanatiky byla aspon jsem ji postavil se spoluprácí Istara a ostatních a to nepočítám to že vy jste jenom koukali za hradbama my jsme byli v šesti a bojovali na otevřenym prostranství za pomocí palisád ze kterejch jsme proti Sektářům museli vybíhat proti početnější přesile .
to Galahad :
nějaká obrana před fanatiky byla aspon jsem ji postavil se spoluprácí Istara a ostatních a to nepočítám to že vy jste jenom koukali za hradbama my jsme byli v šesti a bojovali na otevřenym prostranství za pomocí palisád ze kterejch jsme proti Sektářům museli vybíhat proti početnější přesile .
“Oheň hřeje, oheň pálí. Bohové nás chrání, bohové nás ničí. Zabij…. nebo budeš zabit. Konec lekce.”
One Hit, One Kill, IK, Konec, Bye
One Hit, One Kill, IK, Konec, Bye