(27.06.2010 v 17:58)Rygos napsal(a): A to je právě ta politika. Za prvý, už po několikátý opakuju, že je podle mě nesmysl, aby se král vzdal území a s tichým souhlasem si nechal vedle sebe vyrůst novou hrozbu pro své území.Ehm... já právě myslel, že to od začátku naopak o odstranění hrozby, co tam je.
(27.06.2010 v 20:19)monty napsal(a):Mě se ten systém taky líbí.. jen něco takového mohlo přijít dřív. Tady jsou všichni rozhořčení z toho, jak to vybízí k boji... já bych řekl, že ho to spíše umožňuje. A podle mě je tohle dost dobrá systémová cesta, jak podnítit interakci mezi hráčema. A to že těch možností by nebylo málo.(27.06.2010 v 19:04)Whitey napsal(a): Trochu mě zarazilo že se tu brečí po gildovním boji, a když vám ho nabídnu, tak se ozval jedinej Kara že se mu to líbí.tak já teda taky zvedám palec nahoru i když bych měl nějaké drobné výhrady
Jen se bojím, jestli na tu na to skutečně není málo hráčů... na druhou stranu by boc takto mohla odrazit od dna a někoho přilákat. Kdyby se nějak vytvořil prostor pro menší guildy, tak by to bylo ideální.
Samozřejmě by mě zajímalo, jestli se bude počítat nějaké zvýhodnění za současný stav prestiže...