18.09.2010 v 21:55
Koukám teď po autech... Žádná sláva, nové rozhodně nebude. Ono se dá koupit nové auto "už jen od 125.000", které "normálně" stojí 155.000,-... Jenže to jde pouze pokud ho koupíte na jejich úúúžasný leasing, a pochopitelně je to cena auta BEZ navýšení o ten leasing... takže se ve finále můžete taky upsat na 180.000 a víc tisíc za auto které nemá ani přípravu na rádio a airbag u spolujezdce.
Zatím mám v rezervě nabídku na Citroen Xsara, za 60.000 od ségry známýho, ale znáte tu o automechanikovi co si koupí auto pro sebe, ale pak potřebuje peníze a tak ho chudák musí prodat? A já bych navíc radši něco malýho do města, plus mi vadí jen tři hvězdičky v nárazovejch testech. Na druhou stranu... na nic lepšího jsem zatím nenarazil.
Zatím mám v rezervě nabídku na Citroen Xsara, za 60.000 od ségry známýho, ale znáte tu o automechanikovi co si koupí auto pro sebe, ale pak potřebuje peníze a tak ho chudák musí prodat? A já bych navíc radši něco malýho do města, plus mi vadí jen tři hvězdičky v nárazovejch testech. Na druhou stranu... na nic lepšího jsem zatím nenarazil.
Nevěřte rase která se pořád usmívá. Něco s ní není v pořádku.