Seděl pod stromem hned vedle domu. Samozřejmě, že si vybra místo ve stínu. Ovazoval si ošklivou spáleninu na stehnu a říkal si, že se na to musí podívat někdo z mágů nebo kněz. Když svou práci skončil, usmál se, a vyndal z váčku klíček, který sebral elfímu rytíři. Hmm, od čeho tak asi může být, pokud by byl od toho elfího srubu, mohli by elfové přecejenom poznat jaká cena se platí za přatelství s Cipronou.
Kozlík si uvědomil, že zase bude psanec, ale ke svému překvapení zjistil, že ho zaplavil pocit štěstí. Vzpoměl si na svého otce, který do učil kam zasadit do zad zbroje ránu aby způsobila nejvěčí škody. "Jistě by mě pochváli za tu ránu Kristiánovi, kterému ostatně budu složitě vysvětlovat, že v tom nebylo nic osobního." pomyslel si. Dnes to byl dobrý den.
(Děkuju za PvP event a omlováme se, jestli jesme zasáhli někoho nonPVP kdo se nechtěl zapojit,mám srach, že se to přihodilo, ale byla to docela vřava.)
Whitey: Ať je klíček odkudkoliv, vykrádání domků je zakázáno!
JJ, na to jsem myslel pokusim se ho RP za něco vyměnit.
Whitey: Bezvadné, děkuji že na to myslíš.
Kozlík si uvědomil, že zase bude psanec, ale ke svému překvapení zjistil, že ho zaplavil pocit štěstí. Vzpoměl si na svého otce, který do učil kam zasadit do zad zbroje ránu aby způsobila nejvěčí škody. "Jistě by mě pochváli za tu ránu Kristiánovi, kterému ostatně budu složitě vysvětlovat, že v tom nebylo nic osobního." pomyslel si. Dnes to byl dobrý den.
(Děkuju za PvP event a omlováme se, jestli jesme zasáhli někoho nonPVP kdo se nechtěl zapojit,mám srach, že se to přihodilo, ale byla to docela vřava.)
Whitey: Ať je klíček odkudkoliv, vykrádání domků je zakázáno!
JJ, na to jsem myslel pokusim se ho RP za něco vyměnit.
Whitey: Bezvadné, děkuji že na to myslíš.
Kozlík - dobrodruh
Aristoteles řekl: Přítel všech - přítel nikoho.
Aristoteles řekl: Přítel všech - přítel nikoho.