takže jednoduše řečeno jak debil budu shánět mága aby to odemkl, ten to odemkne, ty logneš hodíš to znova a takhle to může pokračovat do nekonečna, není to nic jiného než pruzení.
Nezlobte se na mě ale citím tu velký závan demence.
Geo já na nějaké pátrání po pachateli kašlu! Chtěl jsem si dát věci do baráku a tohle není nic jiného než pruzení a pakárna! A jako jestli budu muset pátrat po pachateli každé dvě hodiny, tak to se na to můžu z vysoka vykašlat. Je to nekorektní jednání. Někdo asi chce at gildu přezbrojíme jen na pvp mágy.
Nájem nás stojí 20 zlatých měsíčně(v isharu za stejné prostory 11 zl), děláme na to jak blbci a pak to nějakej idiot zamkne a nemůžem to používat! Jako gilda jsme na svém domě závislý mame tam vše. tohle není nic než pruzení a žádám trest.
A chtěl bych vidět kde začneš hledat stopu ty, když přijdeš před zamčené dveře nikdo nikde a žádní svědci.
dokáže zloděj
magickej jen mág, tak přestan tady slovíčkařit, nejsi nic jen prudič.
Nezlobte se na mě ale citím tu velký závan demence.
(04.02.2011 v 22:11)Geo napsal(a): Jenže je rozdíl mít klíč a být kouzelník.
Na druhou stranu souhlasím, měla by existovat obrana (prevence)...
... ale k té hře... co je na tom, když místo dungu půjdete event?
Tím myslím pátrání po pachateli (ono kouzlení před cizími dveřmi většinou neujde pozornosti)... a když se to stane jednou... tak to není pruzení (to samo o sobě je opakovaná činnost).
A jestliže u toho bylo gm, pak to ani není zneužití bugu.
Geo já na nějaké pátrání po pachateli kašlu! Chtěl jsem si dát věci do baráku a tohle není nic jiného než pruzení a pakárna! A jako jestli budu muset pátrat po pachateli každé dvě hodiny, tak to se na to můžu z vysoka vykašlat. Je to nekorektní jednání. Někdo asi chce at gildu přezbrojíme jen na pvp mágy.
Nájem nás stojí 20 zlatých měsíčně(v isharu za stejné prostory 11 zl), děláme na to jak blbci a pak to nějakej idiot zamkne a nemůžem to používat! Jako gilda jsme na svém domě závislý mame tam vše. tohle není nic než pruzení a žádám trest.
A chtěl bych vidět kde začneš hledat stopu ty, když přijdeš před zamčené dveře nikdo nikde a žádní svědci.
(04.02.2011 v 20:23)sarja napsal(a):(04.02.2011 v 20:16)Alvin napsal(a): obesel cely svet a vsude nasadil zamky a zamkl.. Mam to optavdu udelat?dokaze kovarskej zamek nekdo jinej otevrit? Ten magickej ano.
Mimo jine mi to pripada jako pruzeni a prekvapive po kratkem case potkavam u nej stejnou osobu...
Mas duvod za alvina pozamykat celej svet? Ja u maga duvod mel.
zajimalo by me u kteryho dalsiho "pruzeni" jsem byl..
dokáže zloděj
magickej jen mág, tak přestan tady slovíčkařit, nejsi nic jen prudič.