Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Diskuze o prohřešcích a trestech
Něco málo k zabanování Dratharta, jasne asi nejsme nejlepší RP hrači kteří se dokáží 3 hodiny "RP" bavit vyrobou luků nebo nevím čeho, ale ja osobně se za RP hrače považuji už jen tím, že jsem si pěstoval karmu a to určitě né tím že bych všechno pojížděl, to je lež a všichni nezaujatí lidi to potvrdí, nic jako PK se tady nedělo nikdy, vždy to bylo skrz RP spory a po umožnení PvP flagu se to řešilo přes pvp flag. Nevím jak vy HC RP hráči snášíte technickou stránku hry, ale my kterýmž nezaleží pouze na te RP časti, nás to už vyvadí trochu z míry, uvedu svůj příklad. Začal jsme tady hrát někdy v listopadu roku 2008, měl jsem spolu se segovezem velké sny o tom jak je MW uzasny, jak budeme mit vlastni mesto a vytvorime sobestacnou guildu jmenem bratrstvo, prvni se z lesu dostanema az nahoru, systemy povysovani, strasne propracovane RP naseho cechu a vedeli jsme ze na mw je tohle mozne, nejen mit majetek a rikat si ze jsme IMBA a ja nevim co, ale mit tady urcitou povest cechu co se osamostatnil a zije kdesi pryc od ostatnich a není radno si s nim zahravat prvních par mesicu me naprosto pohltilo a nepustilo ani za mák, těšil jsme se znova na vanoce jako tehdy kdy jsem ještě věřil na ježíška že bude ostrá verze a naše vize se zacne pomalu naplnovat...pred dvema mesici to byli uz dva roky a technicka stranka hry se vubec nepohla - aspon z meho pohledu, CS3 ktere bylo slibovane na prazdniny roku 2009 je stále nekde dole a ted ctete pozorne timhle NENARAZIM na whiteyho a spol protoze je mi jasne ze je to velky kus prace ovšem asi jste si utrhli moc velké sousto. Jasně jsou tady hráči, ale jak to tak pozoruju tak temer jen ti co jsou tu od zacatku a porad nejak veri ze to dopadne, ja uz neverim a proto ma cinnost zde je již naprosto minimální a mnohokrat mi to bylo velmi líto, že me to tu tak postupem času zklamalo jelikož už jsem neměl víru v to, že se mi zde splni jednou ten sen který jsme měli na začátku a to hlavně kvuli technicke strance hry, dkyž sem přijde někdo nový tak zde moc dlouho vetsinou nevydrzi protoze ho unavuje nefunkcni system a proto chápu, že když nekomu mizi veci z domu jen tak a hlavní gm mu na to nic nerekne, že se proste nasere, každy by se nasral a nerikejte mi ze ne...to je asi tak vše k obhajobě... a ano vím že sme sám pro mw udělal hovno a umim jen kecat, ale radsi reknu na rovinu co si myslim
It's good to be bad.
Karlos Strench - Elf, hraničář
Odpovědět

Příspěvky k tématu
RE: Diskuze o prohřešcích a trestech - od Kara - 13.02.2011 v 19:22
RE: RE: Návrhy - od Pietro - 09.06.2016 v 19:49
RE: RE: Návrhy - od Stig - 10.06.2016 v 09:28
RE: RE: Návrhy - od Whitey - 10.06.2016 v 10:50
RE: RE: Návrhy - od Stig - 10.06.2016 v 11:17
RE: RE: Návrhy - od Fujiwara - 10.06.2016 v 11:26
RE: RE: Návrhy - od Stig - 10.06.2016 v 11:30
RE: RE: Návrhy - od Fujiwara - 10.06.2016 v 11:37