09.03.2011 v 22:52
no dotoho kde pracuju je vam podle me uplne houby / nebal bych se pouzit i silnejsich vyrazu :o) / ale pokud je to tak dulezite .........pracuju jako vyhazovac a zaroven provozni ve dvou barech pokud nekdo navstevuje nonstopy tak asi vi jak to tam vypada to znamena kdyz se mi tam zacnou rvat bulhari,ukrajinci,a jina podobna verbez nemam moc cas mackat neco na pc proste od toho vystrelim a do minuty se vracet nestiham :o) jinak k tomu poslednimu trestu po odejiti od pocitace k navraceni spatky uplynulo cca 4 minuty predtim sem hral asi 3 hodiny a nic tak mi jen prijde ze to byla zbytecna a pruderni kontrola :o))))
Nemam nic proti zastaveni online expu ale jak jsem psal za 4 tresty 2 mesice stop mi prijde jako opravdu hodne ........projizdel jsem vsechny prohresky a zadnej notorickej aefkar tu neni tak proc by se nemohlo udelat tak jak jsem napsal :o) myslim ze treba jedno afk plus 2 dny trest 4 afk 8 ddni trest ......2 mesice je extrem opravdu :o))))))
Nemam nic proti zastaveni online expu ale jak jsem psal za 4 tresty 2 mesice stop mi prijde jako opravdu hodne ........projizdel jsem vsechny prohresky a zadnej notorickej aefkar tu neni tak proc by se nemohlo udelat tak jak jsem napsal :o) myslim ze treba jedno afk plus 2 dny trest 4 afk 8 ddni trest ......2 mesice je extrem opravdu :o))))))