19.09.2011 v 22:32
Takže, vezmu ty věci popořadě...napadnout člověka mi z orského pohledu nepřijde nijak moc divná (ostatně nepřijde mi moc divné ani napadnout orka, pokud mě něčím naštve). Hnát se za ním až k Isharu..no, to mi přijde možné, ale už podle mě záleží na konkrétním orkovi, přeci jenom, hnán se za člověkem až k městu je dost hloupé a krapet sebevražedné, tudíž chápal bych to u polopsychopatického orského berserka, ale od bývalého náčelníka, bych už očekával aspoň, trochu rozvážnější chování, už jen proto, že hlava zbabělce a slabocha za tu námahu a riziko podle mě nestojí.
Obecně nevím..jsem pro to, že ork je bojovná rasa, jsem pro to že namají moc ve zvyku o něčem dalekosáhle přemýšlet, ale být úplný psychopat je zase většinou cesta do hrobu, tudíž ně něco co může být běžné v životaschopné rase.
Co se týče hranic, je to divné...jednou se říká to, podruhé ono a co si král myslí o poloze hranice pravděpodobně neví ani král samotný.
Obecně nevím..jsem pro to, že ork je bojovná rasa, jsem pro to že namají moc ve zvyku o něčem dalekosáhle přemýšlet, ale být úplný psychopat je zase většinou cesta do hrobu, tudíž ně něco co může být běžné v životaschopné rase.
Co se týče hranic, je to divné...jednou se říká to, podruhé ono a co si král myslí o poloze hranice pravděpodobně neví ani král samotný.