25.10.2012 v 20:15
Haha, to byl boj.Dneska jsme se nadšeně těšil na boj v Aréně. Dostal jsme se až k Labyrintu Smrti a tam si podivné dvě postavy šuškaly. Pomalinku jsem je vyrušil a ony ukázali do chodby, takže jsem se tam pomalu vydal. Jaké mé překvapení, když jsem tam již našel slečnu Marillu usazenou a pozorujíce dva pekelné psy. Prohodily jsme spolu pár slov ale brzy se začali nudit. Trochu jsme si zakouzlili a v aréně se rozjel turnaj na smrt a smrt po smrti mezi mědvědem a tunou kostlivců. Každopádně se brzy objevil i Gundrik a poté Grifingus. Grifingus prohodil pár slov a najednou do arény vstoupil Areius, který spolu se mnou byl minulý den v Labyrintu. Areius si došel naznačku s halapartnou v ruce a zvedli se mříže. Dost vymakané to tu mají. Na druhé straně byla i vysouvající se plošina. Areius hrdě bojoval s nepřáteli. Začalo to Vrkem a postupně se docházelo k údajně silnějším příšerám. Od Vrka k Mědvědu, k bojovníku Yuan-Ti, k náčelníku divochů, škorpíka, podivného chrobáka ke krysodlakovi, který měl být extrémně silný ale byl extrémně slabý. Asi je popletli v zákulisí. Kdo je má taky od sebe rozeznat, že? Následoval Lední medvěd, kde už Areius začínal mít jako se škorpíkem velké problémy. Dáe byl hloupý Ogr na počest mého skandování ( já chtěl ale ogra mága). Byla tam i jakýsi horský troll. Ke konci se Aureius utkal s bandity a bersekrem ale úplný konec byl celkem děsivý. Do arény si to napochodovala upírka. Brr, ještě teď mám husí kůži. Naštěstí měl u sebe uchazeč česnek a tak upírku rozdrtil a úspěšně zdolal Arénu. Nakonec se ji pokusila zdolat i Marilla, chtěla získat zpět své věci. Ale chudák narazila u Náčelníka divochů u pěstního souboje. Kdo chce taky od čarodějky pěstní souboj? Ale ten neandrtálec pak ještě do ni kopal, hmm. Rád bych se s ním jednou utkal, ale bohužel vím že jsem celkem slabý. Najde se snad další hrdina, který se utká s Arénou?
Severus Gasel Snape - vyvolávač
Maniel - pyrofor bez expů:(
Rarfu
Mým hlavním cílem je - dotáhnout spolu s GM systém zakázek do hotové podoby
Maniel - pyrofor bez expů:(
Rarfu
Mým hlavním cílem je - dotáhnout spolu s GM systém zakázek do hotové podoby