Takže ono je normální když si gm addne OP postavičku na koni, jezdi si po mapě a hraje si na drsňaka? .. btw u toho sesazeni nevim proč by to mělo byt stupidni, jestli dane npc je nějaky "velitel" tak má určitě stráže a to že rytíř je slaby.. není vina hráču .. já jen tohle napsal z pohledu hráče, jak to působi na hráče a asi působit bude když ke mě přijede hobit a ja mu s prominutím neudělám nic Rp aktivity, aspoň by je některé GM nedělaly bezhlavě, ale pořádně by si to promyslely ze všech stran, aby jim to nemohl překazit nějaký stupidní hráč co je pojede.
btw bard je imuni jen proti fyz. zranění a ve hře máme ještě, jed, chlad, oheň, blesk a magické poškození (to že bard je imuní opět není chyba hráče) .. ale o tohle nejde, GM si klidně může addnout barda lvl 35 a byt taky imuni na fyz. zranění proč ne.. viz výše "(neměla by převyšovat onen nějaký herní lvl 35 a mít něco, co to dané povolání mít nemůže)"
E: mě příjde, že se mi tu snažíš říct, že nemá smysl hrát jako normální hráč a expit se, ale tlačit se do RT a mít možnost si ty postavičky jednoduše dělat
btw bard je imuni jen proti fyz. zranění a ve hře máme ještě, jed, chlad, oheň, blesk a magické poškození (to že bard je imuní opět není chyba hráče) .. ale o tohle nejde, GM si klidně může addnout barda lvl 35 a byt taky imuni na fyz. zranění proč ne.. viz výše "(neměla by převyšovat onen nějaký herní lvl 35 a mít něco, co to dané povolání mít nemůže)"
E: mě příjde, že se mi tu snažíš říct, že nemá smysl hrát jako normální hráč a expit se, ale tlačit se do RT a mít možnost si ty postavičky jednoduše dělat
Hraju proto, abych si dokazoval, jak velký organ jsem.