[RP] Agiris
Výnatek z nelezeného poznámkového bloku...
Psáno roztřepaným a těžko čitelným písmem
Uf včera jsem to zase přehnal, strašně mě bolí hlava, kdybych neměl tolik poviností vubec bych se nenamáhal vstát.Raději si vše zapíšu abych na něco nezapoměl.Iraase nechám v táboře , poslední dobou je na mě nějak nevrlý, chlupáč jeden."Pár řádku je napsáno nečitelně" . Našel jsem stopu divočáka, přesně toho hledám, musím se soustředit."Dál je načrtnutá nějaka mapka z několika stopařskýma poznámkama". Potvora jedna už jsem cítil že jí mám, když tu se musela začít vracet ve svých vlastních stopách a odbočila někde k Ramgarskému pralesu, tam se mi stopa uplně vypařila. Neuvěřitelně mazané zvíře si říkám. No nic vratím se do stanu a dám si trochu na dobrou noc. "Je zde pár naškrábaných slov co moc nedávají smysl".

Ráno jsem se probudil a bolehlav je opět značný, nevadí to se srovná, dám si jednu lahvinku a vyrazím do lesa, mám resty ze včerejška."Je zde opět mapka a pár poznámek". To se mi ještě nestalo, našel jsem tu potvoru, vše bylo ideální, žádné houští mi nepřekáželo. Založil jsem šíp, zamířil na divočáka, vystřelil a netrefil. U Corelleona přestřelil jsem o patnáct metrú! Musel fouknout velká vítr zrovna když jsem vystřelil, proklatý divočák je v prachu a mě práce neubývá." Je zde pár řádku z poznámkama a několik řádku psáno nečitelně, až konec stránky jde přečíst".Ted když začalo i pršet je jakékoliv stopování zbytečné, jdu do tábora, hlavně nesmím zapomenout nakrmit Iraase.

Tak nevím jestli se mám smát nebo brečet, vzbudil jsem se ještě před ranním rozbřeskem skoro nahý u potoka nedaleko tvrze, musel jsem využít veškerého svého umu aby mě nikdo nespatřil přicházet do tábora, myslím že se mi to povedlo."Další poznámky jsou nesrozumitelné a příšerně nadrápané". Stratil jsem se, neuvěřitelné, aspoň, že mám vše potřebné při sobě. Myslel jsem si, že mám místní les dobře zmapovaný." Je zde vykreslená mapka pár čísel znamenajíci počty kroku a několik příšerně načmáraných poznámek, tím stránka končí ".

Ráno jsem se vzbudil s dalším bolehlavem nedaleko našeho tábora, skvělé! Celou dobu jsem musel chodit kolem a to ani nebyla tma. Říkám si že tohle začíná být vážné.Musím dodělat svou práci a to za každou cenu, Quendë to potřebuje." poznámky jsou uplně nečitelné ani se nedrží v řádcích tedy až na konec který je zlehka ušmudlán krví".Tak hotovo, narazil jsem na divočáka, byl na louce nedaleko tábora, vystřelil a trefil jsem, bohužel nezabil.To zvíře se na mě otočilo a okamžitě zautočilo. Vlastně ani nevím jak se ke mě tak rychle dostal, ruce se mi roztřásly tak, že jsem nebyl schopen znovu vystřelit. Jeho běs o život mě přistihl uplně nepřipraveného, srazil mě k zemi a vláčel několik metrů. Naštěstí se mi podařilo nahmatat stahovací nožík co nosím vzadu za opaskem.Nebylo to hezké, ale nakonec jsem zvítězil. Stejně asi bude po mě, má noha příšerně krvácí a kvuli těm blbým láhvím jsem si nechal lečivé lektvary a obvazy ve stanu na truhle.Teď navíc něco slyším, myslím že je to medvěd, jde mě dorazit, to je muj konec."Tím stránka končí"

Iraas mě musel celou dobu stopovat, dokonce donesl pár obvazu co jsem nechal na truhle, jak mohl vědět že je zle ? Zachránil mě, i přes to, že jsem na něj zapoměl. Chudák byl tři dny bez jídla , jak jsem to mohl dopustit. Co se to se mnou stalo, kým jsem ? Snad jen stínem sebe sama? Ožralým elfem který se nedokáže ovládat? Jak jsem mohl zapomenout na Iraase ! Jak jsem mohl takhle klesnout ? To je naprosto neomluvitelné ! Okamžitě se musím dát dohromady ... na chvíli zmizím z tábora, musím najít svuj klid, bude to tak lepší ... pro všechny...
Odpovědět

Příspěvky k tématu
Agiris - od Guner - 22.02.2014 v 00:25
RE: Agiris - od Guner - 23.02.2014 v 19:57
RE: Agiris - od Guner - 26.02.2014 v 15:52
RE: Agiris - od Guner - 01.03.2014 v 07:41
RE: Agiris - od Guner - 08.03.2014 v 10:41
RE: Agiris - od Guner - 09.03.2014 v 22:06
RE: Agiris - od Guner - 12.03.2014 v 16:55
RE: Agiris - od Guner - 26.03.2014 v 17:22
RE: Agiris - od Guner - 28.03.2014 v 18:25
RE: Agiris - od Guner - 26.09.2014 v 08:39